Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

novocaine

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    104
  • Katılım

  • Son Ziyaret

novocaine Hakkında

  • Doğum Günü 20-08-1987

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

novocaine - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  2. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  3. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  4. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  5. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  6. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  7. novocaine doğum gününüz kutlu olsun!

  8. çok fazla sahne sayabilirim ama bi tanesi unutulmazdır hakkaten.muhsin bey filminde;muhsin bey kendisine kaset yapmak uğruna hapisaneye girdiği türkücü ali nazik i arabesk söylerken( rakibinin kadrosunda) görür. performanstan sonra odasına gider.arada bi kaç diyalog olur.en sonunda ali nazik ''kusura bakma ağam kendimi kurtarmam lazımdı'' der.muhsin bey o an içinde bulunduğu odayı alaycı bi bakışla süzer.yüzünde hafif ama son derece acılı bi tebessümle ''kurtardın mı bari'' der.ve izleyici yi hakkaten de oturduğu koltuğa çiviler.
  9. anladığım kadarıyla kavram kargaşası yaşıyoruz.bilimin ''kendi iç disipliniyle''(kastedilen sanırım bilimin gözlem ve deney metodları kullanması veya objektifliği neyse ikiside aynı sonuca bağlanıyo zaten)elde ettiği bulguları felsefe ye aktarmaz.çünkü felsefenin bu bulgulara ihtiyacı yoktur.çünkü felsefe de esas amaç sonuca gitmek değildir sonuca giderken üzerinden geçilen süreçtir.sonuçlara ulaşmak,oluşan sonuçları yeniden bulgu olarak kullanmak bilimin işidir.(bu paragraftan bilimle felsefenin bağlantısız olduğu anlaşılmasın) dini görüş ise bambaşka bi mevzu.din bir hayat görüşüdür doğru,ama insan bu hayat görüşünü nasıl elde eder?doğuştan mı? hayır.dini görüş elbetteki sosyal çevreden büyük ölçüde etkilenir.neyse dağıtmayalım bi dünya görüşü olan inançlı kişi herşeyden bağımsız bir biçimde kabul etmemiştir.sizin söylediğiniz şöyle bi sonuca bağlanırdı.(herkes bir şekilde doğuştan vb. bir dine mensup olur bu dini anlayışı oluşurken hiçbir çevre şartından etkilenmez.bilimsel çalışmalar günlük hayatı kolaylaştırır,insan ömrünü uzatır vs.ama bilim neticede dine bağlıdır çünkü tümünü kapsayan dindir.)kaldı ki bu da bir dogma olurdu.ve doğruluğunu sınayamazdık.neticede insanın başlangıçta hiçbir dogmayla işe başlamamalı bilimsel objektifliği ilke edinmeli buna göre bi ölçmeli biçmeli sonra bi yargıya varmalı.baya dağıldı konu kusura bakmayın.
  10. the following-christopher nolan üstadın ilk uzun metraj filmi, oldukça zekice yazılmış bir senaryo,oyunculuklar başarılı izlenesi bir film özellikle nolan hayranları için
  11. sayın taurus benim cevaba itirazım var.farzedelim ki yılan bizi yuttu ama daha sindiremeden öldü o zaman da yılan dışkısı mı olacağız.
  12. bana bunlarla gelmeyin ikibasamaklıları ters çeviriyon 1,2,3,4,5,6,7 nin karesi diye gidiyor tek basamaklılarıda ters çevirsek değişmiyor
  13. s olmalı çünkü i daha önce kullanılmış
  14. romenpearce61: 20 katlı binanın tepesindekilerden biri kadın diğeri erkektir bu vesileyle adam ifadesi kullanılınca direkt erkek olan tutklanır.
  15. kardeşim yormayın beni ilk hasta eldivenle ameliyat edilir.ikinci hasta ikinci eldivenle ameliyat edilir.daha sonra ilk eldiven giyilir(temiz kısım içerde kirli kısım dışarda)iknci ameliyat edilen hastanın eldiveni ters çevrilir bu şekilde ikinci eldivenin kirli kısmı içerde temiz kısmı dışarda kalır.ve ilk eldivenimizin üstüne giyeriz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.