Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asklazımask

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    26
  • Katılım

  • Son Ziyaret

asklazımask tarafından postalanan herşey

  1. ahahah bu arabanın resmini carre'nin modifiye yarışmasına koysan kesin kazanırsın
  2. "Survivor Ünlüler Gönüllüler 2" artık bitiyor. Finali Kıbrıs'ta olacak. Bir çift'te finali izleme şansı yakalayacak. Kıbrıs, hem tatil, hemde finali izlemek için mükemmel bir alternatif olacak gibi.
  3. Fırında mücver yapmak isteyenler bilir. Rendelenip top halive gelen kabaklar oldukça sulu kalır. İyice süzüp sıktıktan sonra top şekline getirip streç ile sarıldığında fazla sularını bırakıyorlar. İşte tam pişirmeye hazır hale geld:)
  4. asklazımask

    ElBi ile Videona Hayat Kat

    şuna kadar
    Elbi ile çekeceğin en ilginç videoları yarıştırarak netbook kazanabilirsiniz. Özellikle film,sinema meraklılarına duyurulur.
  5. asklazımask

    Mutfak Sırları

    Bazen öğrenci iken şimdi evli iken kullandığım birkaç mutfak fikrimi sizinlle paylaşmak istedim. Misal yemek yapıcaksınız,ocağı temizlemek zor kirletmek kolay, bu yüzden yemek yapmadan önce ocağı bir güzel alüminyum folya ile kaplarsanız rahatça yemek sonrası temiz ocağınız olur:) Bir de kızartma yaparken etrafa sereceğinizi folyo bazen çok zor lekelerin duvarlarda oluşmasını engelleyebilir:)
  6. asklazımask

    Günlük Tavsiyeler

    Giysi ve bazı aksesuarlar için valiz, çanta veya günlük kullanımda, pet, çorap, iç çamaşır hepsini tek tek veya bir arada buzdolabı poşetlerine koyup rahatlıkla taşıyabilirisiniz. Şeffaf olduğu içinde içi gözükür, alması ve bulması kolay olur. Ayrıca mutfak için de fırınlanmış mantı dondurmak gibi mesela buzdolabı poşetlerine koyup ağzını sıkıca kapatırsanız gayet etkili bir saklma metodu olmuş olur.
  7. Asu Aksu 2012 sonbahar-kış koleksiyonunda dokuma ve örme kumaşları pratik kullanımlarda bir araya getiriyor... Yaz için hazırladığı ‘Moon&Earth’ de keten kumaşları tercih eden Asu Aksu, soğuk günler için kadife ve yünlü kumaşlarla birlikte ‘The Box’ isimli koleksiyonu yaratmış.
  8. Dekorasyon diyince çok titiz oldupumdan belkide aklıma bütün bu paylaştıpınız resimlerin dışında bir de evdeki ofisteki priz ve anahtarlar geliyor. Ne biliyim küçükken çok oynardım aç-kapa.. Şimdi onlara ayrı bi önem veriyorum. Parlak veya metalik renklerde olmasına dikkat ediyorum. Elbi nin zena platin serisi gerçkten bu konuda bana yardımcı oluyor.
  9. asklazımask

    Koku ve Ask

    Şimdi sürekli terleyen bir de kötü kokan bir erkeğin çekiciliği direkman yerlerde bunu herkes bilir. Tabi bayanlar için de aynen geçerli. Bende de ufak bir terleme sıkıntısı vardı ta ki rexona sexy deodorant kullanana kadar. Güzel kokusu ve koruması ile böyle bir sorun yok diyebilirim artık:)
  10. İnsanlarla paylaşmak aşkı daha bi anlamlı kılmıyor mu? Sevgilim ile resmimi arzum facebook sayfasında paylaştım. Herkes görsün istedim:p Ha bir de ufak ödüller veriyorlarmış ki hiç de fena olmaz )
  11. Arkadaşlar selam, bu yüzdeki yara izlerini geçirmeye yarayan ilaçlar tedaviler falan varmış, fikri olanınız var mı?? oht öneren bi eczacı arkadaşım var ama yine de araştırıp fikir almak istiyorum. yarıdm ederseniz sewinrm..
  12. Bayram tatili de geçti bitti..Herkes işine evine okuluna geri döndü. Bir daha ki resmi tatil anca yılbaşına:) Bende tatilimi ailemin yanında geçirdim ve tekrar okuluma geri döndüm:( Dönüş çilesi büyük olmadı şükür uçağı bulanlardan allah razı olsun Birde jetgenc kulübünden de:) Biletimi gayet uygun fiyata aldım
  13. Karşınızdakini etkilemek istiyorsanız renkleri de kullanın derim ben. Hem renklerin gücü diye bir şey var hiç duymadınız mı? İş yaşamına olan etkileri yadsınamaz!
  14. Duvarda değişiklik yapmak istiyosan anahtar ve prizleri değiştirmeyi dene Mesela zena-platin serisini deneyebilirsin. Teyzem söyledi değişik kombinasyonlar yapabiliyormuşsun. Bir araştır derim
  15. Arkadaşlar merhaba. Bir proje yarışması var ve tam mimarları ve mühendisleri ilgilendiriyor. Amaç beton ve çimento için alternatif kullanım alanları yaratmak ve ekolojik tasarımlar oluşturmak. Kazanan arkadaşlar akçansa da staj yapabilecekmiş ve ayrıca para ödülü de warmış yarışma ya en az 2 kişi katılabiliyorsunuz..
  16. Benim vazgeçemediğim tek bir koku var o da Salvador Dali Little Kiss... http://firsatciyiz.com/firsat/Salvador-Dali-Little-Kiss-100-Ml-Bayan-Parfum/KMP0000130.aspx Sizinki nedir?
  17. ya şöyle ki, yeni mobilyalar filan alıcam da, araştırdım biraz; lazzoni almaya karar verdim. ama sordum soruşturdum, tarzlarını sevdim çok ama daha önce kullanan arkadaşım olmamış hiç. kaliteli midir nasıldır bilemiyorum yani.. sizden kullanan var mı hiç? neden once marka varken lazzoni derseniz de, cardfinans go peşin fiyatına 8 taksit yapıyomuş, bütçeyi fazla zorlamıyım, taksit matsit yırtıyım dedim
  18. ben pek Komedinin babası yakıştırmasını yapamıorum
  19. bu arkadaşlar karagümrüklü mü onu anlayamadım
  20. benim gerçekten kötüydü bidaha deseniz asla istemezdim derim :(
  21. burda aileleri hatalı görüyorum ben benimde ailem kurban kesio fakat ben hiçbir zaman haberler dışında kurbanın yarattığı kötü görüntüleri görmedim.
  22. sevgi paylaştıkça etrafına güzellik katan bişey sevgi çok güzel bişey
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.