Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kralx

Φ Süper Üye
  • İçerik Sayısı

    7.449
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    1

kralx son kazandığı tarih 3 Ocak 2012

kralx en çok beğeni kazanandı!

kralx Hakkında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

En Son Profil Ziyaretçileri

26.409 profil görüntüsü

kralx - Başarıları

Büyük Usta

Büyük Usta (14/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

5

İçerik İtibarınız

  1. nerdesin ne yapmaktasın acep....

  2. ......................

  3. Kendimizi hakkıyla görebildiğimizden emin miyiz..?
  4. kralx

    SENSİZ OLMADI

    SENSİZ OLMADI Kaybolan neşemi şarkıda, sazda, Bulmayı denedim, sensiz olmadı, Felekten bir gece çalıp biraz da, Gülmeyi denedim, sensiz olmadı... Hasreti herkesten çok tanıyorum, Bu zehrin üstüne yok sanıyorum, Yaşlı gözlerimden utanıyorum, Silmeyi denedim, sensiz olmadı... Doğmanı bekledim battığın yerden, Dönmeyı bilmedin gittiğin yerden, Beni sarhoş diye sattığın yerden, Gelmeyi denedim, sensiz olmadı... Evlenmiş dediler, çıldıracaktım, Resim, mektup, şiir, ne varsa yaktım, İlmeği kaç defa boynuma taktım, Ölmeyi denedim, sensiz olmadı... (C.S)
  5. yaa nerelerdesin?

    :((

  6. kralx

    Günün Sözü

    Eşek öldükten sonra ot biçmenin faydası yok..
  7. Saol sevgili Taurus, o gece çok yoğun bir stresteydim ama geçti.. İlgin için, dostluğun için çok çok teşekkürler.. Saygılarımla..
  8. Dinle şimdi yabancı.. Sana üç kez söyledim, üç kere süre verdim.. Ağzımdan çıkacak yeminin kuvvetini biliyordun.. Sonra pişman olmayalım dedim.. O gün, olacakları göze alarak yapmadığın şeyi bugün neden yapıyorsun.. "Sonra pişman olmayalım" sözünü doğrular gibi... Gömeceksin unutacaksın unutacağız..
  9. Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar
  10. *****KÜSKÜNÜM ****** Yaşamak İçimden Gelmiyor Artık Öylesine Dertli Öyle Üzgünüm Bu Dünya Hiçbir Tat Vermiyor Artık Aldığım Nefese Cana KÜSKÜNÜM Her Şey Boş Anlamsız Şimdi Gözümde Bin Öfke Bin Nefret Herbir Sözümde Yılların Çilesi Belli Yüzümde Aynada Baktığım Yüze KÜSKÜNÜM Yalnızlık Yaradı Bende Sanılmaz Halimden Derdimden Kimse Anlamaz Nerde Sevdiklerim Neden Aramaz En Yakın Dostuma Bile KÜSKÜNÜM
  11. Gidemedim.. Anıları bırakıp gidemedim.. Akşam öyle bir durumdaydımki, bırakın forumu bulunduğum yeri memleketi dünyayı terkedesim vardı.. Biliyorum kiminiz gülüyor kiminiz anlıyor ama yaşamayan anlayamaz.. ÖM den ve buradan ilgilenen, gitme diyen arkadaşlardan özür diliyorum ilgilendikleri için ve kadir kıymet bildiklerini gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum.. Hepiniz sağ olun var olun..
  12. sanırım kararlı arkadaş....

  13. Şaka değil ipekcim, sanada ilgin için teşlekkürler.. Evet son 3 dk.. Tekrar hakkınızı helal edin..
  14. gitmesen olmaz mı???

  15. Gerçekten bu gece forumu bırakıyorum.. Hakkınızı helal edin yeter.. İlgin içinde ayrıca telşekkürler İlyada, sen çok iyi birisin..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.