Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

crazy_Engineer

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

crazy_Engineer Hakkında

  • Doğum Günü 04-11-1984

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

Profil Bilgileri

  • Yer
    USA, AZ, Tucson

crazy_Engineer - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. crazy_Engineer doğum gününüz kutlu olsun!

  2. crazy_Engineer doğum gününüz kutlu olsun!

  3. crazy_Engineer doğum gününüz kutlu olsun!

  4. crazy_Engineer doğum gününüz kutlu olsun!

  5. crazy_Engineer doğum gününüz kutlu olsun!

  6. crazy_Engineer doğum gününüz kutlu olsun!

  7. Selam! Yeni bir site vermek istedim sizlere: www.limewire.com. Bunun organizasyonu ve yapisi Kazaa gibi calisiyor. Istediginiz muzigi/programi vs. yazarak buluyor ve tabiiki PC nize download ediyorsunuz. Benim kesfettigim kadari ile Kazaa'dan daha az zararli... Kazaa da daha fazla mikrop kapti bsayarimi, bu o kadarda kotu degil. Hizli downloadlar :-)
  8. arkadaslar, elimde .rar uzantili onlarca sarki var fakat bunlari bsayarimda calamiyorum hatta acilmiyor bile. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Winzip'te extract yaptim fakat ise yaramadi. .rar'i dinlemek icin bir program var mi? veya .rar i nasil .mp3'e cevirebilirim. Yardimci olursaniz sevinirim....
  9. [/b]Allah kabeer kathireen!!! Amerika nin basina gelenler gercekten aci arkadaslar. Insan uzuluyor resimleri gordukce, aglayan insanlarin acilar icindeki durumlarini gorunce. Fakat kimsenin hakki kimseye kalmiyor. Allah yardimcilari olsun insanlarin.
  10. Arkadaslar, Bir sorum olacak. Su an elinizde mukemmel bir telefonunuz var. Fakat markete yeni surum cikti, bu daha hos, daha alimli ve daha kullanisli, mp3 caliyor, 100 sarki yukleyebiliyorsunuz. Dogal olarak yeni telefonu almaya karar verdiniz. Eski telefonunuzu ne yaparsiniz? Aciklamalari bekliyorum....
  11. Bu konuya farkli bir yorum yapmak gerekirse: Ben yurtdisinda okuyorum, bundan memnunum. Yazin Turkiye'de Turk universitelerinde okuyan arkadaslarla sohbet ederken farkettim ki, universitelerde proje veren hoca sayisi yok denecek kadar az. Universitenin genelde insana verdigi "baskalariyla" beraber takip kurup, o insanlarla bir sekilde bir odev/projeyi bitirmektir. Insana verdigi yararlar, hem insani kominikasyonu arttirir, hem digerlerinin gorus acisini ogrenirsiniz, hemde tum yuk size kalmaz. Bundan daha guzel ne olabilir ki? Ilk 500'e Turkiye girmedi! BU anlasmazlik cikardi hatirladigim kadariyla "yanlislik var" gibilerinden yorumlarla... Fakat aci gercek bu! Ilk 500 u haketmemisiz ki... Universitelerin siralamaya girmesi bildigim kadariyla, o sene nekadar Doktora ogrencisinin kagit publish etmesine bagli. Eger her bolum yuksekse, digerlerine nazaran universite 1. seciliyor. Ne kadar basarili ise doktora ogrencisi bir okulun, okulun o derece rutbesi artiyor. Bu da diger gercegi gosteriyor ki, universitelerimizde pek arastirma yapilmiyor, veya olanak yok! Olanak-sans olmayinca insanlarin dogal olarak motivesi kiriliyor ve muhakkak arastirma hevesi o anda sonuyor ve dogal olarak universite ilk 100, ilk 200'e hatta ilk 500'e giremiyor. Universite ne kadar isim yaparsa, bir sonraki donem icin o kadar aplikasyon aliyor! Bizim universitelerimizin boyle bir sansi yoK! Ogrencinin application yapma gibi bir secenegi yok OSS ve hatta simdi OYS'ye girmekten baska.... Bu konu uzadikca uzar! Derler ki, zararin neresinden donulse kardir ama bide derlerki ne ekersen onu bicersin. Turkiye'nin egitim sistemi boyle gelmis, boyle gidiyor. Artik ne ortaya koysa da cok gec kalindigini dusnuyorum ozellikle cag teknoloji cagi iken... Tum universitelilere basarilar. Sevkimizin kirilmasina izin vermeyelim!
  12. Unreal Tournament uzerine oyun tanimam! First and Last one made EVER!
  13. Selamlar, Ben Kazaa program en son yukledigim zaman 2 sene onceydi. Bsayara girmeyen ad-aware, spyware kalmadi! Trojan'lar ve daha neler neler... bsayara format atmak zorunda kaldim! Her ne kadar eglenceli olsa da, istediginiz herseye ulasiyor da olsaniz, guvenlik acisinda hic te iyi degil diye dusunuyorum.
  14. crazy_Engineer

    Sokrates

    "ben bir nehire bir defa girerim. Ikinci defa girdigimde, hem ben hem de nehir degismisizdir" sozuyle beni kendine asik eden yalin ayak gezen,zeki ve charming filozof. Kendisine Peygamberlik gonderildigi hakkinda rivayetler de mevcuttur.
  15. crazy_Engineer

    alevilik

    Alevilik: Hz. Ali'ye inananlar, onun yaninda olanlar manasinda kullanilmaktadir. Aleviler Hz. Ali'nin ilk 3 halifeden daha once geldigine inanirlar. Dini inanislari ve bundan dolayidir ki, ibadetleri farklidir. Oruclari, namazlari, orf, adetleri "sunni" ve "sii" lerden farklidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.