Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ZEROxZERO

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    50
  • Katılım

  • Son Ziyaret

2 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    seniz!
  • İlgi Alanları
    politika, felsefe, psikoloji, sosyoloji, tarih, pc oyunları, sinema, bilim ve teknoloji (özellikle teknoloji), fitness, kadınlar :P vs...

ZEROxZERO - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

4

İçerik İtibarınız

  1. Bir bakıp çıkmakta fayda var öncelikle belirtmek lazım pansuman yapılacak yaraya ameliyat gerekmez. "asker saldırmıyo kanka, yoksa alayına gider" muhabbeti yapanada CYRANO'nun şu iletisini okumasını salık veririm eyvallah dedik aldık, şimdi şöyle bir sormakda fayda var hanginiz evinizde duvardaki sineği çekiçle öldürmeye çalışırsınız ? savurdunuz çekiçi isabet etmedi sinek kaçtı kırdığınız duvara mı üzülüceksiniz, harcadığınız güce mi, kaçan sineğe mi ? hadi diyelim ki isabet etti, yine aynı güç kullanıldı yine duvar pert ve sineğin arkası kesilmiyor ne yapacağız? yukarıda söylenmiş düzenli ordunun savaşmak istemediği gerilla ise gerillanın savaşmak istediği de düzenli ordudur. korakor savaş alanında gerillanın şansı elbette yok, peki düzenli ordunun dağdaki şansı ne ? kaç yıldır baya bir zorladılar o şansı da ne fayda. yapılması gerekeni söyledik, elbetteki pansuman öncelikle pkk nın varoluş amacını yok etmeli "biz kürt halkının haklarının korumak için savaşıyoruz" mu ? ver o halde o hakları pkk mevcudiyetinin sebebi kalmasın "yok aga biz bu sınırda uyuşturucu ticareti falan yolumuzu iyi buluyoruz" mu ? işte o zaman ameliyat tabi adam gibi ameliyat sineğe çekiç değil, sinek öldürücü, düzenli ordu değil, tam techizatlı(teknolojik) özel kuvvet. aksi takdirde değirmende su öğütmeye devam. ayrıca altını çizmiş olduğumuz cümle konusunda "türk halkı olarak kabul etmiyoruz" diyen varsa kendi adına konuşsun ve defolsun gitsin mevzide kendisi savaşsın (geberip gitmek serbesttir). milletin çocukları bu ülkeye artık kanla değil akılla hizmet etmeli.
  2. anlattığınız kadarı ile ne kadar anlatabildiğiniz ortada yazdıklarınızın ne anlattığını bencede tartışmaya gerek yok. kimsenin bir şeyi eğip bükdüğü yok. bir kimseye cevap yazıyor isek ya ismini(nick) kullanırız yada bu iletide olduğu gibi alıntı yaparız üstünüze alındığınıza göre yazdıklarınızda baskın olarak "devrim varsa..." ifadesini anlatmaya çalışmışsınız aksi olsaydı üstünüze alınmamanız gerekirdi. gerçek devrim sahte devrim ayrımı nasıl oluyor ? gerçek devrimde atatürk hologramı, renk değiştiren mürekkep filan mı var ? evet vicdanımız bu ülke, ait olduğu ırk kendi tercihi bile olmayan 12 yaşındaki çocuğa bir şarjör mermi boşaltmış kolluk kuvveti için "canını savunuyordu", "o da taş atmasaydı" diyebilen vicdanlara sahip. o günde çoluk çocuk gözetmeden aynı b*ku yedi bu devlet otoritesi bu günde, o günkü zihniyetle bu günkü zihniyet arasında bir fark olduğunu zannetmiyorum sorun bakalım vicdanınıza "ben hangi taraftayım" diye cevaplasın. konuyu uzatmanın da alemi yok o günün cevabı bu günde saklı bu gün olduğu gibi o günde devlet baba kürt oğluna bak kürt oğlum, laik-türk oğlum ne kadar akıllı bir sözümü iki etmiyor sende kardeşin gibi ol dedi kürt oğlu ise yok istemez kalsın dedi baba önce kendisi uğraştı sonrada laik-türk kardeşi düşman etti bütün mesele üniter devletin doğu halkına diş geçirebilme uğraşı devrimMUŞ yersen!
  3. anladığımız kadarı ile bazılarımız "söz konusu devrim ise gerisi teferruattır","devrim yapılacaksa her yol mubahtır" düsturunu şiar edinmiş. ne güzel. bu soruyu ya şimdi sorucağız ya da sonsuza dek susacağız.(cevap verilme mecburiyeti yoktur) malumunuz forumda ateşli bir biçimde savunulan akp iktidarının yeşil devrimi akp her yolu deniyor-muş akp hak hukuk gözetmiyor-muş akp muhalifleri gazla zehirlemesede hapse atıyor-muş vs. ee o halde ne kendinizi paralıyorsunuz, adamlar devrim yapıyor. devrimde her yol mubah ise nedir itiraz ? sana yapıldığında işgaldir, suçtur, yazıktır-günahtır başkasına yapıldığında devrimdir, legaldir, gereklidir Bu ne yaman çelişki anne ? (kulakların çınlasın ahmet kaya)
  4. bu yazıyı görünce aklıma umumi tuvalet duvarlarında sıkça rastlanan amaçsız yazılar geldi nedir amaç ? laf kalabalığımı? hiç gerek yok yanlış makamdan okuyorsun kaplan-200 benim yazdıklarımda şu, şu kadar para aldı, bu, bu kadar para aldı gibi bir ima yok ortalama bir okur yazar o yazıdan bu anlamı çıkarmaz söz konusu kesinlikle para değil benim dediğim haber maksatlı, bilgilendirme amaçlı değil yönlendirme amaçlı aynı haberin altına başka bir haber kaynağı "gazilerimiz açlıkdan ölüyor paşa skorsky ile pikniğe gidiyor" yada "gazilerimiz falan filan başbakan milyon dolarlık uçak alıyor" şeklinde yazabilirdi. tekrar söylüyorum yönlendirme var -ve çok açık yönlenme var- birazcık basiret buna izin vermez.
  5. -http://www.kanaldhaber.com.tr/HaberDetay.aspx?haberId=54344&catId=34- verilen linkde haber biraz tuhaf, diğer linklerde aynı şeylerden bahsetmiş ilk olarak bahsetmek gerekirse yazı başlığı iri puntolarla "gazi açlıkdan öldü" diye vurgulanmış ama haber içersinde "açlıkdan veya donarak ölmüş olabileceği söyleniyor" gibi bir ifade geçiyor. yani gaziye bağlanmış bir maaş var takriben 300 tl civarı birşey bir huzur evinde konaklamaya yetecek bir para ha gazi huzur evini tercih eder, etmez o ayrı, sonuç olarak geçim sağlanabilir. anladığımız kadarıyla gazinin dernek arkadaşlarıda var yani kimsesiz değil ne durumda olduğu hangi şartlar altında yaşadığı gerekli kişilere, ilgililere bildirilebilirmiş- bildirilmiş mi? haberde bildirildiğine dair bir bilgi yok sonraki paragrafda zaten haberin hangi amaçla yapıldığı belli iri puntolarla belirtilmiş haberi yapanların gazi ye üzüldüklerini hiç sanmıyorum bu memlekette bir gazi gider beş gazi ortaya çıkar rutin şeyler bunlar amaç demokratik, kürt, pkk artık adına ne açılımı diyorsanız o açılıma kenarından dokunarak hafifden vatan millet adapazarı edebiyatı parçalayarak okuyanı galeyana getirmek başarılı mı ? yorumları okuyunca gayet başarılı akıllı adam aklını kullanır daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
  6. evet tartışılması gereken sistemdir türkiyede sistem bireyi ve bireysel hakları değil, devleti ve devletin âli menfaatlerini güvence altına almak üzere kurulmuştur.(mutlaka değişecektir)
  7. başbuğun görevi iade etmesi daha onurlu bir davranış olur.
  8. sayın doğrucu davut şu noktayıda doğrularmısınız ? mahmut esat bozkurt: "Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. saf türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları, vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler." (cumhuriyet, 19 eylül 1930) mahmut esat bozkurtun kim olduğu konusunda bilgi vermeye gerek var mı ? birde alıntılanan bölümdeki siyah bölümü tekrar okuyup bir daha açıklarmısınız (anladığım şeyi anlatmadığınızı umuyorum) ha birde kürt asıllı ismet paşa dersimlileri neden bombalatmıştır şu linke bir göz atsak mı ? http://www.gundemonline.org/haber.asp?haberid=27649
  9. derse çalışılmamış sorular cevapsız kalmış hayırdır sular mı kesikti ?
  10. resmi ideolojinin endoktrinasyonuna maruz kalmış kişilerin gayretkeşliğini görünce sol adına seviniyorum ha gayret kurtarıcanız solu onu kurtardıkdan sonra memlektide kurtarırsınız ee zaten sol kurtulursa memleket de kurtulur. ayrıca belirtmekde fayda var hitlerin partisi NASYONAL SOSYALİST İŞÇİ PARTİSİYDİ nasyonal ve sosyalist sentez hımm.. ilginç -ama hitler sosyalist değildi ki ? -ama deniz baykalda sosyalist değil. chp de sol parti nasıl olcek şimdi ? neyse bunu geçelim öyle dışarlara çıkmayalım anlaşılamıyoruz." bunlar solcu değil mi ?" sorusuna cevap alamıyoruz fidel castronun kaddafiden ne farkı var ? diye sorsak hepten devre yanıcak içeriden örnek verelim: "Turkiye'de buyuk sanayinin tesekkulune siddetle ihtiyac vardir" ziya gökalp "trrrrum, trrrrum, trrrrum! trak tiki tak! makinalasmak istiyorum!" nazım hikmet al sana iki tane adam biri sağcı biri solcu biri kemalizmin gözbebeği diğeri kemalizmin "komunist vatan haini" diye kovaladığı dış kapı mandalı neyi savunuyorlar ? endüstriyel sanayinin gelişmesi gerektiğini yani milliyetçi fikirler savunduğunu zanneden kemalizm aslında sol iktisat anlayışının dibine vurmuş bir ideolojidir gokalpi takip et fransa n.hikmeti takip et moskova aynı zihniyet ve aynı derecede yanlış zihniyet makinalaşmayı eyvallah dedik aldıkda yatırım hamlesi kim tarafından olucak ? para akışının olmadığı yerde fabrikalar nasıl kurulacak ? çiçekler nasıl açacak ? böcekler nasıl uçacak ? tabikide devlet millete yaslayıp işletmeler kuracak sonra bu işletmeleri kendi bürokratları ile doldurup tam pansiyon otel haline getirecek milletin parası ile kurduğu işletmenin bürokratının maaşını yine millete kesecek ve kalkınma bekleyecek al işte bu kadar kalkındınız 1930 da izmirde bile insanlar açlıktan ölürken diğer taraf da dikillen heykelleri unuttu mu bu millet ? sosyalizm dediğiniz şey bulunduğu ülkede devletçiliği artırarak milleti kıskaca almak, elindekini yiyip, tüketicek bir şey kalmadığındada etrafındakilere saldırarak kaynak yaratmak ideolojisinden öteye geçemedi sovyetler birliği, k.kore, çin, küba şimdi şu soruya cevap almadığım sürece bu konyu hakkında yazmayacağım daha iyi şartlarda yaşamak için bu ülkelere kaçan/göçen kaç insan var ? daha iyi şartlarda yaşamak için bu ülkelerden kaçan/göçen kaç insan var ? (SLOGANLAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR)
  11. teşekkürler senyour

    selamlar...

  12. sn hakanaytaç brakisefal ile ilgili düşünceleriniz öğrenelim ondan sonra konuşuruz türk tarih teziyle alakalı kabulleriniz var oldukdan sonra açıklananlar bir kulakdan girer diğerinden çıkar
  13. bir bilgi 1942 başbakan şükrü saraçoğlu: varlık vergisi oturumu Bu kanun aynı zamanda bir devrim kanunudur. Bize ekonomik bağımsızlığımızı kazandıracak bir fırsat karşısındayız. Piyasamıza egemen olan yabancıları böylece ortadan kaldırarak, Türk piyasasını Türklerin eline vereceğiz. bir yorum Varlık Vergisi'nin, ana hedefi itibariyle (ağırlıklı olarak Yahudi) gayrımüslüm vatandaşlara yönelik olarak uygulanması, tarih sayfalarında kötü bir anı olarak yerini almıştır. Bu kanun uygulanış yöntemi açısından, ilgili tarihlerdeki Nazi Almanyası'ndaki antisemit kanunlar ile benzerlik göstermiştir. ve sorular *1942 deki kanunu adnan menderes mi yapmıştır acaba ? *selanik bombalamasının yalan haber olduğu biliniyor mu acaba ? *varlık vergisi ile başlayan hareketin 6-7 eylül olayları ile sonuçlanan aksiyonu türkiyedeki azınlıkları göç ettirip mallarının üzerine yatma politikası değil miydi acaba ? *olayların "türkün türkden başka dostu yoktur" zihniyetini güçlendirdiği ve bu zihniyeti hayatının her alanına yansıtmış olanlarda sıkıntı yaratmaması gayet normal değil mi acaba ? 6-7 eylül derken varlık vergisini görmezden gelenlere selamlar olsun! muhabbetle..
  14. Sağ politikalardan rahatsız olanlar sağ politikacılara oy verdiler ee şimdi bu solcuların suçu mu ? halk göbeğini kaşıyan adamsa ne yapsın onurlu solcular ? halbuki sol tek çıkar yoldur tek yol devrim hemde oyle boyle bir sol değil kemalist sol solun katmerlisi solun milliyetçi olanı tatlı su solcusu ayrıca gerek türk gerek dünya solcuları son derece hümanistdirler stalin, pol pot, mao dünyadaki cenneti değil öbür taraftaki cenneti vermişlerdi halklarına halbuki tam tersini vaad etmişlerdi (garip) ya türkiyedekiler bu memlektin bankasını soyup bu memleketin polisine kursun sıkarken aslında son derece vatanperverdiler dünyayı değiştirme sevdalısı 3-5 hayalperest eline silah alıp devrimcilik oynamaya kalktı (bedeli ağır oldu tabi o ayrı) dünyayı değiştirme sevdası demişken bana sormadan benim dünyamı ne hakla değiştireceklerdi ? (devrim kutsaldır.sorgulanmaz) ee hal böyleyken solun bunda bir kabahati var mı ? yok tabi bütün suç oy vermesini bilmeyen kısa bacaklı kıllı ayının TEK YOL DEVRİM devrimi devirip altında kalmak da cabası ... muhabbetle... (aydınlık günlere, aydınlık günlere)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.