Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Turist Ömer

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    57
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Turist Ömer - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Türk müziği camiyasında -Turist Ömer- şarkısından yani benim şarkımdan sonra yazılmış en güzel şarkıyı dinliyorum. Ölüyorum bu şarkıya be, her dinleyişimde yerlerdeyim gülmekten. İsmayil: İsmayil bir tuhaf adamdır. Üç kuruş için hesap sorandır. Uyanık geçinir amma yalandır. Tüm malvarlığı cebinde olandır. Liseyi 6 senede bitirmiş. Cin gibi çocuk bizim İsmayil. Neden bu kadar acele etmiş. Aklını seveyim lan İsmayil lan İsmayil lan İsmayil lan İsmayil lan İsmayil... İs-ma-yil Sek sek sekerek İsmayil. Rastik çekerek İsmayil. Adresim aynı İsmayil. Posta kodum da ayni yavrum İsmayil. Kel başa şimşir tarak. Bu ayakları artık bırak. Ne işin var ki isporyum da Yanında bir kız sarımtırak. Ayranın yok içmeye Atla gidersin ceşmeye. Bu ne perhiz, what's this? Aman ismail, can touch this! Hafif psikopattır kendileri Buna enayilik de dahil. Kızma amcası daha çok cahil İsmayil İsmayil odalarda ışıksızım. Peşindeyim İsmayil. İsmayil Tut ki karnım acıktı kedimi yedim? ah .. ben deli ismail, sen benden deli. Kırdiğın potlar beni aştı. Bak yalnızsın herkes kaçtı. İsmayil de buna şaştı Aklını seveyim lan İsmayil. Lan İsmayil atlı mısın? Yavrum bağdatlı mısın? Herkes zeka yaşını sorar Lan sen bu kadar tatlı mısın? Ulan İsmayil ulan İsmayil ulan İsmayil ulan İsmayil... İs-ma-yil. İsmayil Sıra sıra siniler İsmayil hasta olan iniler İsmayil kel kafandan sen suçlusun İsmayil miyav dedi Minik fare kükredi İsmayil iki gözüm iki iki musluk. Oynatmama az kaldı İsmayil nerde? La fa, la sol İsmayil İsmayil balli lokma tatlım benim. İsmayil sensiz cennet bile sürgün sayılır. Seninki dupeduz vurgun sayılır İsmayil İsmayil sen kocaman bir çılgınsın. Çılgın çocuk iso. İsmayil önemli şahsiyetim benim. İsmayil felsefe yapma. İsmayil tut-i mucize-i guyem Ben ne desem laf degil İsmayil tutti frutti seyrediyorum Göremiyorum biraz eğil İsmayil beni anlamadın ya, ben ona yanıyorum. İsmayil mutfakta biri mi var ?
  2. az sonra yemek yicem. isteyene ısmarlayabilirim.
  3. shrek'in reenkarnesiyim. tostumu yedim bekliyorum. Bu ne be? Elvis'in kaç şarkısını biliyosun acep? Benim bi arkadaşım vardı o da önceleri zeki müren'in reenkarnesiyim dedi, mürülüyodu az kalsın. Gerçi şu sıralar adı zeki Mürülen kaldı ama olsun ucuz atlattı.
  4. Ben peter, heidi'yi götürsün artık diyorum. Çocukcağız pembe yanaklı salaş bi kız yüzünden kucağında koyun, paçasında köpekle dağ bayır dolaşıyo. Olum peter, valla o kadar büyük bi numarası yok o kızın. Büyüyünce muhtemelen boynuzlar zaten seni. Bide şirinlerde şirine var. Koskoca köyde bi tane hatun var. Kesin var ya şirin baba ile mercimeği fırına veriyodur. Gidip gözlüklü şirinle ya da saftirik şirinle yapacak değil ya, en karizmatik olan şirin baba. Güçlü şirinin gay, Süslü şirinin de eşcinsel olduğuna dair düşüncelerim var. Artık gerçekler ortaya çıksın ve ne olacaksa olsun.
  5. Ölmüş birisini hatırlamak güzeldir tabi. Benimde yakında bi arkadaşım öldü, çok üzüldüm. Gencecik çocuktu, kanserden öldü. Onun ameliyat parası kadar parayla, ondan kaç yaş küçük çocuklar son model arabalara binip bir ayda harcıyorlar harçlık diye. Para işte insan hayatından daha önemli. Bak şimdi hatırladım arkadaşımı ağlayasım geldi. Söyle hakim bey, bu da mı gol değil be. Bu da mı gol değil. Geçmiş bayramış yitmiş ömrüne kutlu olsun. Kim bilir aramıza katılıpta ölmüş kaç kişi vardır da bilmiyoruz hiçbirisini. Nerden bilcez ki, hepimiz diğerimiz için yazıyız sadece. Ben yarın ölsem kimsenin ruhu duymaz. Üzüntü krizim başladı, susun iki dakka be.
  6. Gloria'mı? Floria, Troia hatta Moria olmasın o sakın? Bayramın kutlansın, davullar çalınsın, arap kızı camdan baksın. Şen ola düşün şen ola. Bütün gün boyunca Yüksüklerin Lordunu izleyince kayış kopuyo tabi normal olarak. Az önce gollum sandım kendimi, şu an Gimli'yim. Birazdan Legolas olup, Cankız'ı Kara Şovalye'nin elinden kuratıp Shrek'e teslim etcem ve Eşşeğe bincem.
  7. Tabi adın çok klasik olunca yanına da böyle şekiller falan çizersin di mi? Benim adım da ali veli gibi bişey olsa bende yanına kargacık burgacık şekiller yapardım. Bayramın kutlu olsun da Leyla diyince aklıma nedense hep kuğular geliyo. Valla bak, neden bilmiyorum ama bana onlar gibi temizliği hatırlatıyo. Gerçi mecnun senin yüzünden az çekmedi ama çirkin ördek yavrusunun nasıl kuğu olduğunu da biliriz.
  8. Demek Türk üretimisin ne güzel. Bizimkiler osmanlı soyundan. Dedem varmış kıytırık osman, onlardan geliyoruz. Aslında lakabı kıytırık değilde, asıl lakabını yazsam ayıp olur. Dedem osman tam bir türk üretimiymiş benim ki. İşi gücü oturak alemleriymiş. Bi kere arkadaşı çiğ köfte yapalım demiş, garibim acısına dayanamadı, cırcır olup wc'de tüketti ömrünün son yıllarını. O kadar acı yenir mi? Ne mide varmış adamda. Bayramında mutlu olsun bu arada.
  9. İmzanı görünce yağdır mevlam su şarkısı geldi aklıma. Yandım yanacak kadar, suya kanacak kadar, elimi yıkayacak kadar yağdır mevlam su. Su dan nefret ettiren bir şarkı yaa. İmzan güzel ama bayramında kutlu olsun bu arada. By the way diyo ingilizler bu arada demek yerine. İngilteredeki arkadaşım hava atmak için öyle demişti, "ne diyon be ampul" deyip susturmuştum. Öyle öğrendim.
  10. Turist Ömer

    LilaC..

    Lilac ne dimek be? Seninde bayramın kutlu olsun ama adın ne demek? Bide her yeri kelebeklerle doldurmuşun, güzel değil ki o hayvan. Bi kere ağzıma kaçıyodu nerdeyse, böyle bi toz var üzerinde, değince uçamıyo bu böcükler sonra. Bir yeşil tırtıl nasıl böyle güzelleşiyo ki bilmiyom. İpekli bişeye giriyo, sonra kanat çıkıyo neresinden çıkarıyosa. Ne biçim mendebur bi hayvansa artık.
  11. Bayramın kutlu olsun. Yayamıyo musun? Neyi? Ben odamı öyle bi yayıyorum ki inanmazsın. Annemle hergün kavga ediyoruz. Bu genç yaşımda bile ihtiyar oldum. Bu şarkı sözüydü be.
  12. Seninde bayramın güzel geçsin. Geçmiştir zaten, kaç gün oldu. Admin demek Administrator demek di mi? Niye bu kadar uzun bu? Yönetici desek daha iyi olmaz mı? İlk bilgisayarı aldığımda uyarı vermişti Administrator müdür Terminator müdür nedir ona başvurun diye. Ya düşünüyorum düşünüyorum öyle birisini tanımıyorum. Sonra aldığım yere sordum böyle böyle bi adam varmış kim o diye. Sizsiniz dedi. Dedim ulen bilgisayarı satıp bi de üzerine dalga mı geçiyosun? Ben o adam olsam bilirim heralde di mi? Meğer bilgisayarı kim yapılandırdıysa artık oymuş. Dedim bize böyle geldi bu, kim yaptıysa yakalamayayım zaten. Eve bi geldi adam bakmaya, izbandut gibi adam, kocaman. Dedim "abim, abicim benim, administrator abicim, bilsem sana öyle der miyim hiç". Adam sonra bana "kes yağcılığı" dedi çıkıştı, sonrasını hatırlamıyorum. Yok yok şaka şaka. Sıska bi gözlüklü çocuk geldi, o bana "abi abi" diye yalvardı, yine de dövdüm. Sonrasını o hatırlamıyo. Valla billa bak.
  13. Turist Ömer

    Baharrr

    Bu baharın tek r'lisi makbul değil mi? Bayramın mübarek olsun seninde. Ben tek r'li söylicem Bahar diye. üç kere r diyince seda sayan gibi hissediyorum kendimi. O kadındakilerde nedir öyle ya, koca koca. Dişlerinden bahsediyorum. Bir kere de tavşan almıştık, marul verirken hayvan parmağımı ısırdıydı. Bende hayvanı atıvermiştim elimden, öldü ölecekken babam kesti mundar olmasın diye. Meğersem hayvan sevgisi ocak başında daha güzel oluyomuş. Hele yahnisi. Ama yine de bahattin'in yahnisini yiyememiştim. Yazık, elime doğmuştu dişlek şey.
  14. Turist Ömer

    Birce

    Kutlu bayramlar. Birce ne demek ya? Bir-ce. İki-ce. Üç-ce mi? Adın Birol falan mı yoksa? Birol adını da hiç sevmem ben. Bi sevgilim vardı eskiden adı Birol değildi tabi. Bunlan biz birbirimizi çok seviyoduk. Sonra Birol diye zengin bi çocuk geldi istedi bunu. Ailesi de kızın beynini yıkayıp kandırdılar, beni de terketti. Ogünden beri Birolları sevmem. Hatta Birol Hafriyat diye bi şirket var burada, kapısından her geçişimde küfrediyorum. Bi kere küfrederken koruması duydu peşledi beni kaç yüz metre, sanki babasının şirketi.
  15. Kutlu olsun bayramın. Jön deyince Ayhan ışık geldi aklıma be. Cingöz Recai diye bi filmi vardı. Çapkın kurnazın biriydi rahmetli. O filmi izlerken küçüktüm, özenip erketelik yapayım dedim. Asıl amaç röntgenmiş bizimkisi. Karşı damda hatun kişi halı yıkarkene bizim damda konuşlanmıştım. Birazdan enseye bi tokat yedim babamdan, "valla billa kuşlara bakıyodum" dediysem inandıramadım. Aslında bende inanmamıştım ama neyse işte sonra babam dedi "belli hangi kuşla ilgilendiğin". Ogün bugündür halı yıkayanlara uyuzum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.