Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

inançlı

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

inançlı Hakkında

  • Doğum Günü 22-02-1990

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • Yer
    istanbul

inançlı - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  2. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  3. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  4. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  5. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  6. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  7. inançlı doğum gününüz kutlu olsun!

  8. sınıfta kalmışım:) ********. yaa tmm da herşeyi geçtim bu dünyada tek doğruyu düşünen inanmayanlar mı? milyarlarca inannan her yıl hacca giden insanlar yanlış düşünüyor siz inanmayanlar doğru..bu foruma kaydolduğumdan beri bir sürü inanmayan arkadaş görüyorum ama hiç birinin fikri birbirine uymuyor kimisi diyor maymundan geldik kimi diyor daha farklı bişey .. bak sende maymun olayına inanmıyorsun yani hiç fikirleriniz uyuşmuyor ama dünyadaki insanların çoğu inanıyor ve bazı ülkelerde inanmayan tek bir insan bile bulamassın.. bazı şeyleri araştırmışsın öğrenmişsin çok güzell ama ön yargıların seni hep farklı düşünmeye itmiş neyse fazla uzatmayayım bu forumlara çok sık katılamıyorum attığın cevabı atarsan tabi özel olarak atarsan çok sevinirim hee (ayıklamışsın yazdıklarımı diğerlerine cevap bulamadınmı) tarzında bişey söylemişsin yoo cevap bulamamakla alakası yok ne söylesem değişmiceği için pek ayrıntıya girmek istemedim çünkü beynine yerleşmiş o düşünceler.. kendine iyi bak byy
  9. [hepsine elimden geldiği kadar cevap vereyim.. diyorsunki " insanları korkutarak veya hiçkimsenin gidipte görmediği(ahiret)" bunu nerden biliyorsun? gidip görmediklerini olup olmadığını asla bilemessin taki ölene kadar... HZ.muhammede kıyak geçilmesi cümlesine gelince.. araştırmadığın çok açık biş şekilde ortada bizim nurlarımız yaratılırken Allah bütün yaratılanlara sizin yaratıcınız kim? sorusunu sormuş peygamberimiz dışındakiler bilmiyoruz diye yanıt vermişler.. peygamberimiz ise sensin demiş Allaha.. biz neden bunları hatırlamıyoruz diye sorarsınız kesin. işte ayrıntı orda saklı... eğer biz bunların hepsini hatırlasaydık zaten inanmış olarak gelirdik dünyaya ve iyi-kötü,inanan-inanmayan farkı olmazdı... Musa (a.s)mın asa sı ve denizi ortadan ikiye ayırması... bunlar ve bir çok ibretlik olaylar firavunun denizden geçemeyeceğini anladığı anda secdeye yatması peki bunlara ne diyeceksiniz??? firavunda Allahın varlığını biliyordu ama sırf gururundan kıskançlığından kabullenmek istemedi işte bunları araştırıpta burada yorum yapın... diyorsunki nasıl yaratıldığımı sormayın.. biz sana o soruyuu tek cevap Allahı göstermek amacıyla sormuyoruz gerçekten nasıl yaratıldığını ölünce nereye gideceğini merak ettiğimiz için soruyoruz.. hee bide inanmayan arkadaşların tümü için bir sorum var kuranda açık açık belirtilen kıyamet alametleri çok açık bir şekilde seyrini sürdürüyor bunlara karşı yorumunuz nedir???? kendinize iyi bakın..
  10. sinek vale çok hoşsun yaaa yazdıklarını gülmekten okuyamadım.. :)ben kimmişimki Allahla senin aranda aracıymışım:) neden konuyu saptırıyorsunki? hem benim adıma konuşmalarda ne oluyor? ************!!! ewet akıl kanıtlanabilir bak Allahında bir kanıtı var"""" biziz.. """ama işte senin bu söylediklerimi anlayabilmen için inanman gerekir benim hidayete ermemi istemiyor diyorsun yaaa madem istemiyor senin bu sitede bu insanların sana Allahın varlığı hakkında bilgi vermesini de istemezdi..bak bilim şarttır ama şunuda bilki bilim asla tapılacak bir ilah değildir... sana bir tavsiye yeni vizyona giren semum filmini izle orda bir psikiyatri'ye verilecek en güzel cevap var yani sadece bilime inanana verilecek en güzel cevap.. gerçekten bak izle o zaman daha iyi anlayacaksın bişey soracağım büyü ye inanırmısın peki? şeytan?cin? bak ben pek sık giremiyorum bu forumlara benim ismime özel atarsan maili çok sevinirim kib..he bide ben kapalı bir genç kızım ama asla bilimi inkar etmedim asla bir müslümanın etmesinide istemem din olduğu kadar bilimde şarttır üniversiteyede hazırlanıyorum bunu neden söylüyorum diye soracak olursan müslümanları ewlerinde her saniye ibadet eden biri olarak düşünmeyin ztn yobaz biri olsaydık bilgisayara girip sitelerde böyle konularla ilgilenmezdik insanlara fayda sağlayabilmekte bizim için en büyük ibadetlerdendir.. sağlıcakla... sakın ewde her saniye ibadet etmeyi yobazlık olarak algılamayın!! asla inanç,ibadet yobazlık olamaz. o metinde anlatmak istediğim o değildi kendinize iyi bakın!!
  11. inançlı

    AKP=Yoksulluk

    yaa pardon ama bu fakirlikten en çok halk etkileniyor diyorsunuz. şunuda göz önüne alın bu zamanda artık halkımız yiyecek-içecek-giyecek... te olan zam miktarına bakıyor elektrik ,su, doğal gaz'a ne kadar zam kimin döneminde tavan yapmış ona bakıyorlar farketmiyorsunuz belki ama akp döneminde abartılacak kadar hatta hemen hemen hiç zam olmadı bile diyebiliriz.. önceden başımızda olanları düşünün sabah bi kalkıyoruz elektriğe zam gelmiş bi kalkıyoruz çaya vb.. şeylere zam gelmiş rica ediyorum durumu biraz daha geniş düşünün... kendinize iyi bakın.. Allaha emanet olun..
  12. şu çok dikkat çekici Allaha inanmayanlar Atatürkün ilkeleri vs. tarzındaki yani Atatürkün düşüncesiyle devam ediyor.. peki atatürk de Allaha inanıyordu bunun varlığını bilip inandığını kendiside sölemiştir. siz sadece yok görmüyorum tarzında konuşuyorsunuz peki hiç biriniz açıpta neymiş nedenleri nelermiş (kendisini göstermemesinin) araştırdınızmı??? hee araştırdım herşeyi biliyorum peygamber,Allah. hadis,vahiy,melek,şeytan.... herşeyi öğrendim ama yinede inanmıyorum diyorsanız eyvaAllah işte o zmn saygı duyarız!!! arkadaşım anlamıyosun sanırım... biz var olan birşeye inanmıyor değiliz....yani tanrı var da biz ona inanmıyor değiliz... tam tersi sizin olmayan birşeye inanıyor olduğunuzu düşünüyoruz... olmadığını nerden biliyorsun??? olmadığını nerden biliyorsun??? arkadaşım anlamıyosun sanırım... biz var olan birşeye inanmıyor değiliz....yani tanrı var da biz ona inanmıyor değiliz... tam tersi sizin olmayan birşeye inanıyor olduğunuzu düşünüyoruz... olmadığını nerden biliyorsun??? he bişey daha arkadaşlar ALLAHIN olmadığına inananlar nasıl yaratılmışlar açıklayabilirlermi??? sayın sinek vale!! neye inanıyorsun sorabilirmiyim?? sen tanrı olsaydın senin yaptığın gibi seni sallamayan,takmayan,inanmayan,sana hakaret eden birine ne yapardın?? - yaaaa bu senin kararın ben seni yarattım yolladım dünyaya ne halin varsa gör ister inan ister inanma! mı derdin?? tövbe tövbee... yada ben maymundan seni bu hale getirdim bak ne iyi yaptım fln mı . yok yani gerçekten sen inanca karşı bütün perdelerini kapatmışsın. Allah senin karşına ne çıkarırsa çıkarsın bişey deişmicek. hee şöyle bişey var Allah bizi yaratmış ama bize bi akıl bi irade bi düşünce özgürlüğü vermiş zaten senin kafana bana inan diye bi düşünce koysaydı bunu herkese yapardı yani beni hidayete erdirmek istemiyor diye bişey yok herkesin ona inanmasını insanlara gözükerekmi sağlayacak?? peki kendi iradesiyle inananla inanmayan nasıl ayrılıcak????? ama emin olunki onca peygamber gelmiş onların hepsine bir uydurma kılıf bulan Allahı görsede elbet bilimsel bir sürü yalan bulacaktır. sana tavsiye gerçekten bir düşün bir bak etrafına nerden geliyor bu insanlar nereye gidiyor... tamam inanmıyorsun ama şunuda düşün YA ALLAH VARSA?????? o zaman ne yapacaksın??? sen beni hidayet etmedinmi diyeceksin bak ben şahidim ALLAH bir şekilde senin yazdıklarını görmemi sağladı seni hidayete benim aracılığımla çağırdı beni çağırmadın diyemessin artık ALLAHA!!! İSTER gel İSTER gelme!!! kib ..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.