Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ateist

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    31
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ateist - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Yanlisssssss. Devlet laik olur. Bireyler degil. Laiklik, devletin din islerine karismamasi ve din icin butce vermemesidir. Ama TR de durum boylemi. Camilerin, imamhatiplerin, diyanetin parasi, elemanlari nereden geliyor? Bumu laiklik.
  2. eger okumayi arastirmayi seviyorsaniz yazimda size verdigim hadisleri acin okuyun. Sonra gelin tartisalim.
  3. ateist

    KÜRT .....

    Ben milliyetciligin her turune karsiyim . Ama realite olan bir sey varki oda Kürt diye birseylerin oldugudur, Bunu kabul edelim. Sagda solda dilleri farisi kirmasi, arap-farisi karisimi, turk-farisi karisimi diyen bursuru insan var ama kürtlerin gercekten kendilerine ozgu dili var. ornegin turkcenin bur suru varianti var size tatarcadan ornek verim: abağa eğrelti, eğreltiotu abağa çäçäk açkaç balık kavağa çıkınca, çıkmaz ayın çarşambası abağasımannar eğreltigiller abajur abajur abaw abo! abov! abaylamastan dikkatsizce, dikkatsiz biçimde abaylamíça dikkatsizce, dikkatsiz biçimde abaylaw dikkatli olmak, dikkatli davranmak, uyanık olmak abaylaw sezmek, sezinlemek, farkına varmak, farketmek abelxayat bengisu, abıhayat äber-çeber abur cubur abí ağabey, abi äbi ebe, büyükanne, nine Gordugunuz gibi bizim turkce ile hic bir alakasi yok. Kürtlerde Türk tur demek gercekten cok komik. Ama "Kürtler TR nin ayrilmaz bir parcasi, ayni kaderi diger tum halklarla paylasmis bir halktir" deseniz en uygunu olur ve boylece cahil sovenist akimlarin onune gecersiniz, TR nin dunya uzerindeki itibarida artar.
  4. Burokrattan kastin politikacilar yada hukumet ise durum soyledir:Anayasaya gore: Hukumet karar alir, ordu uygular. Ordu alinan karara yanlis diyemez. Ordu siyasetciler uzerinde hegemonya kuramaz. Boylemi yapiyor bizim sanli ordumuz?
  5. ateist

    Ingilter de intiharsaldirisi

    Orayi burayi bombalayanlarda sizler gibi muslumanlar ve Kuranin dediklerini yerine geitiryorlar, ne var bunda. Begenmiyorsan Muslumanliktan cikarsiniz. tevbe suresi------------ 30. Yahudiler, Uzeyr Allah'ın oğludur, dediler. Hıristiyanlar da, Mesîh (İsa) Allah'ın oğludur dediler. Bu onların ağızlarıyla geveledikleri sözlerdir. (Sözlerini) daha önce kâfir olmuş kimselerin sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan bâtıla) döndürülüyorlar 111. "tanrı yolunda, kâfirlere karşı İslam'ı üstün ve yenilmez duruma getirmek için canla malla birlikte savaşmak", "Tanrı yolunda savaşa, öldürmeye girişen inanırların canlarını ve mallarını, karşılığında CENNET'i vererek Tanrı SATI ALMIŞTIR." Buna benzer bursuru ayet, sure varken siz nasil olurda bunlar yanlis yapiyor dersiniz yahu. Muslumanlik budur iste , uyanin artik. Eger bir kisi gayri muslim ise o kafirdir ve oldurulmesi caizdir ve hediyesi allah katinda cennettir. HADI IYI CINAYETLER
  6. Cedel sen benim genetik acidan en yakin akrabamsin valla. %98 oranda genetik benzerligimiz var.
  7. Ya bakin...... Bu dindar kesim denilen, seriatcilar denilen, hizbullahcilar denilen, nurcular, vsvs var ya ; iste bunlar gercek muslumanlar kardesim. Adamlar ne diyor Kuran bizim klavuzumuz, bizim referansimiz kuran ve hadistir. Dogreu soyluyorlar ve dogruda yapiyorlar. Eger zahmet edip Kuran denen kitabin bildiginiz dilde olanini acip dikkatlice ve kimsenin fikirlerine gerek duymadan okursan benim ne demek istedigimi anlarsiniz. Kadina hakaret kuranda, araplarin disinda herkezin ikinci vatandasligi kuranda, Muslumanlarin disinda herkezin kafir oldugu ve cehenneme gidecegi kuranda, Cariye(savasta gayrimuslim toplumlardan esir alinan kadin ve kizlar, bunlar daha sonra musluman erkeklerin eglence kaynagi oluyor ve erkekler yakaladiklari yerde hallediyordu) kuranda, Hz. Muhammedin karilarini her gun sira ile yatagina alacagi kuranda, ve daha buna benzer bur suru seyler. Peki o begenmediginiz seriat yanlisi adamlar ne yapiyor? Hic birsey adamlar muslumanliklarini yasiyor ve kuranin dedigi gibi icinde bulunduklari topraklari islami kurallar ile yonetmeye calisiyorlar. Siz ne yapiyorsunuz? Kurana ve isalama hic uymayan davranislarda bulunuyorsunuz, yeri geldimi musluman , yeri geldimi laik , ataturkcu oluyorsunuz. Yapmayin ya, Bakin ben bir ateist olarak burda dincileri savundum.
  8. E hep derler ya bilhassa ufurukcuye gidip hamile kadinlar bunu cok der "allahin yardimi ile cocuk sahibi oldum" Kadin 58 yasinda cocuk dogurmus, bunu yapsa yapsa ya ufurukculer yapar , yada allah yapar
  9. Bakin o Savas Ay denen ***** adam her telde oynayan ****** tekidir. Ama duyduguma gore izleyicileride bayagi cokmus. Neyse Kader Kuraninizda ve kelime anlami ile soyle anlatilir. Bu yaziyi ben kafadan yazmiyorum tamamen alintidir. KADER: Allahü teâlânın ilm-i ezelîsi (başlangıcı olmayan ilim sıfatı) ile, ilerde olacak hâdiseleri ezelde (başlangıcı olmayan öncelerde) bilip takdîr etmesi; alın yazısı. (Bkz. Kazâ ve Kader) Kader, Allahü teâlânın bir sırrıdır. (Hadîs-i şerîf-İhyâ-u Ulûmiddîn) Kader, tedbîr ile sakınmakla değişmez. Fakat kabûl olan duâ, o belâ gelirken korur. (Hadîs-i şerîf-İhyâ-u Ulûmiddîn) Kader değişmez. Kazâ kadere uygun olarak meydana gelir. Kazâ her gün çok değişip sonunda kadere uygun olunca yaratılır. (Ebüssü'ûd Efendi) Yani siz ne yaparsaniz yapin bos. Bir Ateist olarak ben burda milleti aydinlatiyorum. Acaba allah beni cennete yollarmi
  10. ateist

    GENEL SEÇIM VAR

    Bence El-Kaide kazanir abi.
  11. ateist

    alevilik

    Alevi alevidir. Onlarda sizin gibi muslumandir. AMMAAAAAAAAAAAAAAAAA: Bir farklari var oda ibadet aninda kalkip ALLAH YOK dediginde seni camilerde yapildigi gibi linc etmiyorlar. Gercek bir insana saygi , goruslere saygi vardir alevi toplumunda. Eski bir aleviyim, aleviligin dinsel soylemlerine asla katilmiyorum.
  12. Galapagosta bir tek ispinozlarin gagasi ilgi kaynagi degildir gurban. O cesitlilik dedigin sey varliklarin ortama uyum gosterip hayatlarini idame ettirmeleri icin verilen mucadelenin bir sonucudur. En basit bir ornek verim size isterseniz. Neden Afrika yerlileri siyahtir? Neden Iskandinav ve avrupanin buyuk bir bolumu beyazdir? Eger sen yaz gunu siyah elbise giyer gezersen ne olur? Sis dincilerin anliyacagi turde konular degil aslinda bunlar, her konunun sonu " allah boyle yaratti der iseniz sizin bu tur bilimsel konulara girmeniz hos olmaz , gulunc olur. Siz mumin kesim Muhammedin 6 yasinda olan Ayse ile evlenmesini ve 9 yasinda gerdege girmesini "Arabistan cok sicak oldugu icin kizlar cabuk buyurdu ve eriskin gibi olurlardi" diye yorumlayarak kabul ederken aslinda bilmeden evrim teorisini desteklemis oluyorsunuz. Zaman, sicaklik(hava kosullari) canli uzerinde degisimlere neden olur. Bu kadar basit.
  13. Ben askerlik subesine gitsem desemki ben Ateistim, beni askere alirlarmi?
  14. ateist

    hz.muhammet türk mü

    Ya size kalsa dunyadaki tum insanlar Turk. Bu kadar cehalet olmazki kardesim ya. gulunc olmayin. Hz.Muhammed Araptir. hz. muhammed arapligi ile kalmamis Turk boylarindan mogollara karsi muthis bir kin beslemistir ustelik. Hadislerde bunlar acik acik yazilir. Diger Turk boylarindan ise zoraki vergi adi altinda harac almistir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.