Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

korayyy

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    32
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

korayyy - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. doğada eşleri dişiler seçtiği için ,erkeğin duygularının hiç bir önemi olmadığı için , kadının 1 haftada gördüğü ilgiyi erkeğin 1,5 senede görmesi, kadının hayatta kalabilmek için bizim kadar güçlü olmak zorunda olmaması , ve güçsüz olsa bile ,peşinde onu koruyup kollamak için birbilerini çiğneyen erkek sürüsü olması, her zaman canımı sıkmıştır. bu sebeplerden kadın erkek eşitliğine hiç inanmam. madem eşit o zaman eşleri niye onlar seçiyor, niye biz herşeye bedel ödeyerek sahip oluyoruz, onlar niye hiç bişeye bedel ödemiyolar diye düşünürüm.herneyse.tüm bu adaletsizliklerin dışında, kadınların küstah küstah eşit meşit değiliz biz üstünüz triplerine daha da bi sinir olurum. şu yazdıklarımdan hangisi yanlış allah aşkına. okuduğundan ne anladını çok merak ediyorum...
  2. kadın evleneceği ****** ****** o kdar çok şey istiyorsa ve ben hiç bir şey isteyemiyorsam , sembolik olarak da o olsa zarı isterim arkadaş.artık önceden ne yaşamışsa da yaşamış. gitsin versin 1,5 milyar diktirsin öyle gelsin. artık kredi kartıyla mı öder, anasından mı alır o beni ilgilendirmez o onun sorunu. ben evlenebilmek için o kadar ağır bedeller ödüyorsam o da ödesin.ya da kudurmasın....hayat müşterek.(ev araba kariyere karşı ***** bi zar diktirme operasyonunun maliyeti kıyaslanmaz bile;)
  3. aynı şeyelri yazıyorum çünkü anlamıyosunuz, anlamıyosunuz, anlamıyosunuz.yok yani. a insanların önünde seçenek çok olunca değere binerler.o zaman da kendini ağrıdan satar.yok ev isterim, kirada oturamam , yok araba isterim , yk kariyerli olsun, yok yerine göre mehmet ali erbil, yerine göre ediz hun olsun. ya bu kadar çok şeyi büyük bir zevkle isteyebiliyrolar ,,,,sen evlenirken kızdan evin olsun araban olsun ,yerine göre aydan şener ol yerine göre yeliz yeşilmen ol kariyerinde olsun diyebiliyor muusn, diyemezsin.çünkü önünde bunları isteyecek kadar seçenek yok..çünkü sen bu dünya içi onun kadar değerli değilsin. o isteyebilir ama sen hiç bişey isteyemezsin. ve biz zar dediğimizde kıyamet kopuyor.erkekler çok aciz bence. yazdığım şeyler hayatın içinde olan şeyelr ama siz svgi kelebekleri aşk pıtırcıkları olarak öyle bi dünyayı kabul etmiosunuz. özgüven eksikliğimiş.tabi özgüven eksikliği hissediyorum. kuru bi kendine güvenle şaban gibi gitmem kimsenin üzerine.tercih edilen adam olmanın bedelini ödemek için kaç yıldır çalışıyorum biliyo musun sen.
  4. kız evlenirken senden araba istesin, ev istesin yıllarca uğraşılarak didinerek yapılmış bi kariyer istesin, aynı anda hem mehmet ali erbil hem ediz hun olabilmeni istesin,( en zoru bu) ya o bir kadın olarak bu dünya için bu kadar değerli mi.....neden seni olduğun gibi kabul etmek zorunda değil ? sen ondan ne ev, ne araba, ne kariyer, ne bekaret hiç bişey isteyeme. ya sen erkek olarak bu dünya için bu kadar değersiz misin? neden onu olduğu gibi kabul etmek zorundasın?
  5. evet kadınlar bence öcü.çünkü canları istediğinde beni etkileyebiliyolar ama ben canım istdiğinde onalrı etkileyemiyorum ve bu yzüden kendime çok sinirlenirim.kadınlar gerçekten öcü. kırk yılın başı birinden hoşlanırım ya tanışamam, ya zar zor tanışırım, sevgilisi var mı yok mu anlayamam, ya da sevgiliis yoktur ama benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamam ve resmen verem olurum. 14 yaşındaydım kime baksam ya sevgilisi ya nişanlısı çıkar, ya da yeni sözlenmiş olurdu,15 sene geçti 30 oldum hala kime baksam yaşamında biri olur.eskiden hoşlandığım kıızn yanında biri görünce üzülürdüm, şimdi oh bunla uğraşmnaktan kurtuldum diye seviniorum kadın benim yaşamımda hep huzur bozan bi obje olmuştur. beni hayattan öncelikli beklentim huzur standardımın bozulmaması.kadınında hayataki tek keyfi erkeğin huzurunu bozup egosunu tatmin etmek. zaan zaman bazı yerlerde eğitmenlik yaparım.nerleri olduğunu boşver. ne eğitmenliği olduğuna boşver.gençlik klupleri gibi ortamlar.orda hoca konumunda olduğum için asılan çok olur. ama bence ortamda lider konumundaki adamı tavlamak cazip geliyor üzerime gelirler.bunu hep hissederim. adnan şensese de sordular bir gün adnan abi sen niye 6 kere evlendin diye,ilk beşi ADNAN ŞENSESi seviyordu 6 .sı evdeki adnanı seviyordu onu boşamadım ddi.benimki de öyle.güçlü olduğum ortamlarda üzerime gelirler. sıradan adam olduğum ortamlarda tanımazlar.hayatta her zaman her istediğinde güçlü bir konumda olamıyorsun sonuçta.zaten ben güçlü konumda olamdığım zamanlarda birine ihtiyaç duyarım ve o anlarda hiç bulamam.yani güçlü konumda olunca üşüşüyolar zaten. bence kadın güce tapar tamamen kişisel konforunu düşünen bi canlı.genelde ortalama 6 ayda bir ilgi görürürm.yılda 2 kişi falan yani. ilgi görüyorum ama ya sevgilisi olur, ya nişanlısı olur, ya kocası olur, ya bilmemnesi olur, kendini eğlendirecek palyaço arayan tipler yani.onları o adamlarla mı paylaşıcam ya.hiç bişey yapmam eli kolu bağlı otururum.üstüne bi de tavuktan kaçan horoz damgsı yerim. ooh keşkül niyetine.
  6. ev isterim araba isterim yoksa olmaz diyerek kendine 200 milyarlık fiyat koyan ben değilim.kızın kendisi ve ailesi.niye o fiyatı ben biçiyomuşum gibi yazmakta ısrar edyosunuz anlamıyorum.
  7. ormana gidip enekelere bam güm ateş etmek zevkli bişey bunu bende ara sıra yaparım ama kimse görmez ve duymaz.ama iftar ezan okundu, haydaaa havaya mermi sıkayım böyle şey olur mu ya.hiç medeni bir yaklaşım değil.
  8. öncelikle taunus değil korayım.çoğu yazısı da doğru.yazdığım şeylerin sonuna kadar arkasındayım.hepsi de doğru.benim ruhsal durumumu anlaman için psikiatr olman ve muayene etmen lazım.nasıl böyle hüküm verebiliyorsun bu bilimsel değil.kadınların işi gücü erkeğe zorluk çıkarmak ve bundan ***********. kendimi ezdirmem.
  9. bunların çoğu sobalı evlerde oturur.genelde babalarının arabası yoktur.ya da 1990 model şahin falandır.cep telefonlarna kontur alacak paraları bile yoktur. olsa da o konturu 3 günde bitirirler. ailelerinden gizli kredi kartı harcaması yaparlar ve perişan olurlar.bu arkadaşlar CNBC deki aptal dizileri izler ordaki kadınların limitsiz özgür ve lüks yaşamlarına özenirler....o hayatı yaşayabilmek için vermeyecekleri taviz yoktur.....bu arkadaşlar türkiyede hiç bir zaman mutlu olamazlar.genelde almanyadaki 35 yaşlarındaki kadın bulmaktan aciz dul ve bıyıklı akrabalarına cilve yapar ya da internetten bir ayağı cukurda bir yabancı biri bulur evlenirler..adamın da canına minnet ömrünün son zamanlarını mis gibi kızla geçiricek. alan razı veren razı..böyle kalitesiz insanları hiç sevmem. ama sayıları ürkütücü boyutlarda...
  10. hayatın içindeyiz. doğa kanunları denen bişey var.insnalar insani, doğal ihtiyaçlarını halletmeden sosyal ihtiyaçlarına yönelemezler.
  11. Sevgilisini çok sevmiş ve çok masum bir kız. Kimse o kadar sağlam bir ahlaki yapıya sahip değildir belkide. Sevdiği adama sadık ve ondan başkasını gözü görmüyor. Daha yakışıklı ya da çekicisine bile yanaşmayı içine yediremiyor... Ama bu çocukla birlikte olmuş... Ve hayat bu ya, ayrılmak zorunda kaldılar... bu hikayeleri çok dinledik.bi kadın canı isterse yanına bile yaklaştırmaz, canı isterse de koynuna alır. toplumsal kurallar var.burası dağ başı mı.ne yaşıyosa sonuçlarına katlanmak zoruında herkes.biz de hoşlanıyoruz birilerinden yüz bulamayınca içimize atıyoruz,görünce yolumuzu değiştiriyrouz. *****************. o kadar kolay değil bu işler. toplumsal kurallar var.burası dağ başı mı ne yaşıyosa sonuçlarına katlanmak zoruında herkes İnsanları bir takım saçma sembollerle sınıflamamak lazım. "Zar" namusun sembolü değil, ya burda sorun zar mar değil.insanların benciliği ve her türlü kuralı kaldırıp özgürlük kavramını tıpkı bi ******* gibi limitsiz yaşama arzusu.ya yok o namus sembolü değil, yok bu namus sembolu değil.o zaman ne? burda ortadan kaldırılmak istenen zaten namus kavramı. herkes tuttuğunu devrisin, herkes canı istediğini eve alsın. yani kadınların bilinç altında bu var bence.o kadar ilgiye rağmen doymuolar doymuyolar doymuyolar.daha çok daha çok daha çok....o yzüden sınrıları kaldırmak istiyolar. çağımız kadınında ****** bir limitsiz özgürlük eğilimi ve ciddi bir çok eşlilik eğilimi var.bu da çok can sıkıcı.kafamızı yastığa koyup rahat rahat uyuyamayacakmıyız arkadaşım.
  12. Yani dünyaya bir kaç milimlik zar içinden mi bakıyorsunuz? Helal yani... Birde fiyat biçiyorsunuz... o fiyatı ben biçmiyorum. hanfendiler benim değerim bu kadar der gibi onu da isterim bunu da isterim yoksa olmaz diyerek o değeri kendilerine kendileri biçiyorlar.neden inatla anlamak istemiyosunuz. fiaytlarını kendileri koyuyorlar. bence anladınız işinize gelmiyor. o zaman o kadar önemsizse kaybetmeden gelin...niye bu kadar önemsiyosunuz? tabi ki cinselliğin bin türlü yaşanma şekli var.ben o zarın önemini tartışmıyorum.diktirir gene gelir. o ayrı mesele.....ama kadın bana bu kadar maddi karşılık isterek geliyosa ben de bedelini isterim.neden onun isteme hakkı var da benim yok. bence siz kadın erkek eşitliğine değil kadının üstünlüğüne inanıyosunuz. her kadının bir bedeli vardır erkek ödemek zorudadır ama erkek bedava ve kadın hiç bişey ödemek zorunda değil o zaman onu mu demek istiyosun.
  13. zaman zaman gazetelerde böyle şeyler okuyorum. batılı bize ****** demekte haklı mı diye kara kara düşünüyorum...bunun nje dinle ne kültürel değerlerle ilgisi var.gerçekten barbarlık.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.