Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SpotLight

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    190
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

SpotLight - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. SpotLight

    Oyuncu Aranıyor...

    oyuncu olmak, sana bir e-mail göndermekle olmamalı.. madem öyle, neden sen çevrendeki kişilere sormadın da internetten arıyorsun?
  2. merhaba fındıkkurdu, biraz geç oldu, biliyorum neden mi, çünkü kızlarda "duygu" denen bir şey mevcuttur ve bu da erkeklere biraz uzak bir kavramdır, çünkü GENELDE erkekler önce fiziksel ihtiyaçlarını düşünürler Bu arada.. Canugur neredesin ????
  3. eğer kurana inancınız tamsa, islam kültürünüz çok sağlamsa hiç kimse onu yozlaştırmaya çalışamazdı, (çünkü bilirdi ki hiçbir zarar veremeyecek) ,emin olun.. demek ki içinizde çelişenler var da, onların beyni yıkanmaya çalışılıyor?
  4. ya ben ne kadar seversem, o ölçüde güvenemiyorum karşımdakine. daha doğrusu sahiplenmek istiyorum. başka bi kadın, arkadaş da oLsa kesinlikle olmamalı. bu tutumum adilce değil, biliyorum ama eminim çoğu kadın da benim gibidir. aslında onu bu kadar sıktığımda aldatmayacağı varsa da aldatır die düşünüyorum ama elimde değil.. varsın aldatacaksa bunalttığım için aldatsın, benden daha güzelini bulduğu için değil..
  5. SpotLight

    Öss 2005

    unarm, efem ÖSS sistemi değişti yakın tarihlerde. 2 bölümlük olacakmış galiba. yaw değiştirmişken kökten bi değişiklik daha iyi olmaz mı? ayrıca anadolu öğretmen liseleri eskiden öğretmenlik tercih ettikleri zaman 20 puan alabiliyorlardı. ama şimdi en fazla 8 puan alabilcekler...!!!! ya kardeşim geçen sene 20 puan masalıyla girdik, şimdi nie düşürdünüz puanı? haksızlık deil mi bu ya??? ofh bu öss den de hükümetten de milli eğitimden de yökten de.. Allah kahretsin hepinizi!
  6. nazanozkan ) valla "oysa seven bi kadının karşısına david beckham ı da, ricky martin i de getirseniz o yine de sevgilisini söler." derken de yalan sölediim anlaşılıyo di mi
  7. SpotLight

    G 8

    "geçmişinin esiri olma, geleceğinin mimarı ol" der bilge. ah ah nerde osmanlı diyerek hiçbir şey elde edemeyiz. merak etmeyin, "çok çalışalım ülkemizi çağdaş seviyeye çıkaralım" gibi ilkokul lafları söylemicem. ama şunu söylemeliyim, geçmişe bağlı kalmayalım!
  8. canugur bi anlamda size katılıyorum, ama bi de 'çok sevdiğini gösterdiği halde aldatan, bittiğine dair sinyal göndermeyen' tipler de var hangi erkek jennifer Lopez e bakınca "ah şu kadın benim olsaydı" demez? ya da cameron diaz a ? hadi hadi söyleyin. peki bu aldatmaya girmez mi? sevgilisinden başka bi kızla çıkmak istemek.. gerçek olmayacağını bilse de yine de istemek bile aldatma sayılamaz mı? oysa seven bi kadının karşısına david beckham ı da, ricky martin i de getirseniz o yine de sevgilisini söler. ah ah. asıl aşık olan kadınlardır, erkekler aşkı bilmior die boşuna mı konuşuyorum
  9. canugur arkadaşım, tüm dinlerde Allahın gönderildiği kitaplara inanılır. mesela Kurandan bi ayet; "Kitab'dan sana vahyettiğimiz, kendinden öncekini doğrulayan gerçektir. Allah kulların(ın her halini) haber alandır, görendir." (Kur'an: Fatır 35:31) ben tevratın sadece gönderildiğine inanıyorum, onun içindekileri okuyan ve onları uygulamaya çalışan sadece yahudilerdir. he bi de bu arada chromakey, incilin değiştiğine dair iddalarına bi soru sormak istiyorum. "Sana da kendinden önceki Kitab'ları doğrulayıcı ve onları kollayıp koruyucu olarak bu Kitab'ı gerçekle indirdik." (Kur'an: Maide 5:48) Tevrat, Zebur ve İncil'in Allah'ın sözleri olduğu ve Kur'an'ın da onları doğrulamak ve korumakla sorumlu olduğu bu ayetten anlaşılıyor. Eğer Tevrat ve İncil değiştirilmişse, Kur'an'ın Tevrat ve İncil'i koruyacağına ve kollayacağına ait andına ne oldu?
  10. evet chromakey. Tevratın Tanrı tarafından gönderildiğine inanılır. Dedim ya, kitaplara inanıyoruz. başka..?
  11. inşallah aksini ispat eder de siz de havanızı aLırsınız )
  12. SpotLight

    Genc kiz

    heeeeeeee anladım valla çok mantıklı
  13. SpotLight

    Genc kiz

    aslında çok ılımlı çok güler yüzlü herkezle iletişim kurabilen bir insanımdır.... ama biri beni tehtit ederse gözümü kan bürür yapmamış olsam bile gider o işi yaparım allahtan başka kimseden korkmam. bu sözlerinizle bu bilmecenin ne alakası var diye sormaktan kendimi alamadım soruya gelince.. kız kardeşiyle genç kız kavgalıdır. birbirleriyle hiç konuşmuyolardır. kız kardeş, genç kızın aşık olduu adamla evlidir. birbirleriyle konuşmadıkları için genç kızın bundan haberi yoktur. daha soraki günlerde, laf arasında genç kız, cenazeye gelen başka bi kadına adamın tipini tarif ederek onun kim olduğunu sorar. kız kardeşinin kocası olduğunu öğrenir. sora gider kardeşini öldürür umarım doğrudur
  14. hm.. o hikayeyi duymamıştım.. dedim ya, daha yeni yeni ilgileniyorum.. çok hoşuma gitti.. ben de Allah'a inanıyorum. bi ara şüpheye düşsem de Allaha inanıyorum ben de..
  15. ah ya keşke ben de çalışmaya başlasam valla tatile çıkmamaya razıyım okuldan nefret ediorum ( neyse sadede gelelim.. ya alaturka sana bi şe sormak istiyorum. sen hangi dine mensupsun? tabii sormam da sakınca yoksa.. valla ben de bilmiyorum neden huzur hissettiimi..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.