Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

mesito

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

mesito Hakkında

  • Doğum Günü 19-08-1983

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://www.mesito.ws

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    izmir

mesito - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  2. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  3. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  4. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  5. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  6. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  7. mesito doğum gününüz kutlu olsun!

  8. haklısınız ama mecburen forumlara ön bilgi mahiyetinde mümkün oldukça kısa açıklamalar yapmaya çalışıyorum.. ama yazılarımı okuyan ve ön bilgi doğrultusunda ilgilenen kişilerin aydınlanması için web sitemde elimden geldiğince detaylı açıklamaya çalıştım.. www.mesito.ws adresinde hem detaylı tanıtım hem de ödemeler ve kayıtla ilgili açıklamalar mevcut.. ben bu işe başlamadan önce bu işle ilgili kapsamlı bir araştırma yaptım sözleşmenin hem türkçe hem de ingilizce versiyonunu okudum bu da yetmedi tüm forumları gezip insanların fikirlerini ögrendim, dünya genelinde bu işten para kazanan insanların yazılarını ve aldıkları sonuçları inceledim ondan sonra çalışmaya karar verdim.. saygılar..
  9. şirket dünyanın heryerine .ws uzantılarını yayma amacıyla network sistemini kullanarak üyelerine para kazandırıyor.. siz kendinize .ws uzantılı bir internet adresi satın alıyorsunuz ve daha sonra sizin sistemle tanıştırdıgınız yani sizin referansınızla .ws uzantılı internet adresi alan her bir üye için 1 dolar para kazanıyorsunuz.. siz sadece sizin direk referans olduğunuz insanlardan değil onların da referans olup sisteme dahil ettiği insanlardan da 1er dolar kazanacaksınız.. ve bu büyüyen piramit sizin 5. seviye alt üyelerinizden de 1er dolar kazanmanızla daha da büyük bir kazanç imkanı sağlıyor.. siz ekibinize dahil olan herkesten 1er dolar kazanırken, şirket de bu sayede .ws uzantılarını .com uzantısından daha yaygın hale getirmek için amacına ulaşmış oluyor..
  10. Network sistemiyle çalışan Global Domains International'da 5 alt kademe üyenizden de para kazanabilme imkanına sahipsiniz.. yani siz sadece bir kişiyi sisteme dahil etseniz bile, onun sisteme kazandıracağı diğer kişilerden de para kazanacağınız için bir süre sonra siz hiçbir çaba sarfetmeseniz bile gelirinizin katlanarak arttığını göreceksiniz.. Bu sistemle dünyanın en hızlı büyüyen 37. büyük şirketi ünvanına sahip GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL hakkında bilgi almak ve kazanç fırsatlarından yararlanmak için; www.mesito.ws inceleyin. bol kazançlar..
  11. mesito

    yüksek kazanç..

    Türkiye'de henüz çok yeni olan ve dünyanın en hızlı büyüyen şirketleri arasında 37. sırada yer alan Global Domains International firmasına ortak olup, her ay artan bir gelire sahip olmak isterseniz ekibim size her türlü desteği sunacaktır. Hiç kimseye bağımlı olmadan ister günde 1-2 saat çalışarak isterseniz bütün gününüzü bu işe ayırarak çalışabilir kendi işinizin patronu olabilir veya ek iş olarak yapabilirsiniz. Siz, ben veya başka birisi bu işi yapsa da yapmasa da Türkiye'de birileri yapıyor ve yapacak !!!! daha detaylı bilgi almak için; www.mesito.ws ziyaret edebilirsiniz. inceleyin en azından bilmiyordum demeyin.. saygılarımla..
  12. internetten ya da bilgisayar kullanmaktan hiç anlamayan insanları bile sizin yardımınızla sisteme dahil edip para kazanabileceginiz, ve zamanla siz hiç çaba sarfetmeseniz bile alt üyelerinizin kişisel kontak kurarak sisteme dahil edecegi 2. 3. 4. hatta 5. seviye alt üyelerinizden bile para kazandıgınızı gördügünüzde ayaklarınız yerden kesilecek.. Arkadaşlar tüm bunlar siz sadece 1 kişiyi sisteme dahil edip bir daha hiç ugraşmasanız bile gercekleşecek.. çünkü o tek kişi bile kendi alt ekibini kurarken siz istesenizde istemesenizde size para kazandıracak.. yeterki önyargılı olmayın ve sabırlı davranın... www.mesito.ws inceleyin en azından bilmiyordum demeyin.. saygılar..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.