Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KiRaZ

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    545
  • Katılım

  • Son Ziyaret

6 Takip eden

KiRaZ Hakkında

  • Doğum Günü 22-12-1995

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

KiRaZ - Başarıları

Yetkin

Yetkin (10/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir

Son Rozetler

40

İçerik İtibarınız

  1. KiRaZ doğum gününüz kutlu olsun!

  2. KiRaZ doğum gününüz kutlu olsun!

  3. KiRaZ doğum gününüz kutlu olsun!

  4. yağmur yağmasın artık :((

    1. Admin

      Admin

      Yağmur mu!!!!

    2. KiRaZ

      KiRaZ

      Daha cok sel..

    3. Radya

      Radya

      Bugün de güllük güneşlik:)

  5. Panait Istrati-Mihail ya da Arkadaş olarak Varlık yayınlarından çıkmış. İyiki okumuşum diye düşünüyorum bir çok insandan bulabilceğiniz şeyleri, çözemediğiniz şeyleri sizin için açıklığa kavuşturabilir.
  6. En son Şarkı Söyleyen Kadınlar filmine gitim hemde ön gösterimi falan heyecanlıyım yani,ama hevesim kursağımda kaldı bir türlü filmi beğenemedim.Sırf Binnur Kaya için izlenir diye düşünüyorum.Filmin başlıca sorunu fazla uzun oluşuydu.Ben 5 veriyorum
  7. Ah ah Hobbit'in gelişi kadar beni mutlu eden bir şey yok Harry Potter serisi bittikten sonra seri filmi heyecanını tamamen kaybettiğimi düşündüm Hobbit beklenmedik bir anda çıktı geldi.Bu filmi de en az ilikini sevdiğim kadar sevdim kitabı da okudum tabi elbette minik minik tutarsızlıklar olabiliyor ama Tolkien'in dünyasını çok güzel betimlediklerini düşünüyorum.Ve her zamanki gibi soundtrack muhteşem olmuş.
  8. Bende annemin demesi üzerine izledim gerçekten çok keyifliydi hiç film sulugözü değilimdir ama filmin sonlarına doğru ağlayıp durdum.Bill Nighy sevgim yüzünden olsa gerek.Tam iyi hissettirme filmi.
  9. Benim şu sıralar takip edebildiğim tek dizi American Horror Story Coven.Oldukça sürükleyici aslında AHS 3 sezondan oluşuyor ama her sezon farklı bir konsept üzerine çekiliyor ve 13 bölüm.Bu yüzden takip etmesi hem kolay hem de uzayıp uzayıp insanı baymıyor.
  10. Ben bir türlü eski sezonlarını izlemeyip Ashton Kutcher geldikten sonra başlamama rağmen çok güzel bulduğum dizi.Fakat son bölümlerde Alan'ın ikili kimlik meselesi çok uzatıldığından sıkılıp bırakmış durumdayım.
  11. En son gittiğim etkinlik İstanbul Modern'de bir tiyatro festivaliydi.(Bir Metrekare-One Square Meter) Bir metrekarelik bir alanda hazırlanmış minik skeçler oynandı.Malesef dil ermeniceydi fakat herkese textler dağıtıldı.Bir daha böyle bir etkinlik olur mu bilmem ama olursa eğer kaçırmayın derim.. http://www.istanbulmodern.org/tr/etkinlikler/gecmis-etkinlikler/bir-metrekare-tiyatro-festivali_1292.html
  12. KiRaZ doğum gününüz kutlu olsun!

  13. Bu güzel başlık için çok teşekkür ederim Gloria okurken sürekli tek tek bakmak zorunda kalıyordum çok yardımcı oldu..
  14. Annem benimle film izlemiyor :((((((

    1. Önceki yorumları göster  2 daha
    2. Admin

      Admin

      O zaman babana koyu bir kahve yap YSG!

    3. Radya

      Radya

      Sen kendine yeni bi sinema partneri bulursun oralarda artıkın, şimdiden alış bensiz izlemeye :P

    4. tülvent

      tülvent

      Yaren' im yaaa:)

  15. İlk başlarda tam olarak aklımı veremeyip sıkıldım fakat ilk 15 dakikadan sonra film açıldı ve gülmeye başladım özellikle Tonto'yu yavaş yavaş tanımaya başladığımızda.Atla ilgili şeylere çok güldüm.. Make Trade ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.