Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tm_haberci

¶ Haberci
  • İçerik Sayısı

    791.412
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    2

İletiler gönderen: tm_haberci

  1. kapak_210012.jpg

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmelerine ilişkin; “"Benimle bir görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi gerçekleştiririz. Burada ayık üstü olacak işler değil” açıklamasını yaptı.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

  2. kapak_185033.jpg

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıldönümü nedeniyle düzenlenen özel oturuma katılmaması dikkat çekmişti. Bahçeli’nin oturuma katılmama nedeninin hem DEM Parti’nin yönetiminde bulunan Mardin ve Diyarbakır büyükşehir belediyelerinde yaşanan krizler olduğu hem de Meclis’te tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili yargı kararının uzun süre genel kurulda okutulmaması nedeniyle “TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a tepki olduğu” ileri sürülüyor.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

  3. kapak_182842.jpg

    Yıllardır kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü yok sayan, hutbe ve iletilerinde yer vermeyen Diyanet, bu kez Atatürk’ü anımsadı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı iletide “Başta TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadelenin tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle yad ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.