Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tantalos

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    79
  • Katılım

  • Son Ziyaret

3 Takip eden

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Tantalos - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. bizim millet şanslı vallaa. bi savaş çıksa tamam işte şifreleri çözcek eleman sıkıntısı yaşamıcaz.
  2. 12günüm kaldı sınava. Nisanda askerim kardeşim beeenn...
  3. Yav gloria... Vallahi diycek bişey bulamıyom. ipucu çok güzel bencede. adam yazıyo ben napiim. neyse, ipuçlarından çıkardığın şeyleri tahmin ediyom ama çıkarabilmene gerçekten şaşırdım. bana ÖM'den mesaj atarmısın? şifrenin ipuçlarını nasıl çözdüğünü anlatsana. neyse, görürsün sen, bitane daha hazırlıcam. onu bul bakalım. görücez. deli ediyon sen beni. ne sorsam çözüyon ya! . ama bu sorunun ipucunu çözebilceni sanmıyodum, helal olsun valla. :clover: Bidahaki soruyu bekle tamammı?
  4. UÖIT “MZŞTL NEALZĞZHZME” YZIEĞHZGOZYEL İpucu: Fethedince “Veni Vidi Vici” dedi Sezar Ulakları fermanlarını götürdü. Esir oldu ulaklar, fermanlarını açtılar, Ama okuyamadılar, anlayamadılar. Olan ulakların canına oldu, Ulaklar sıfırı tüketti, Onlar sadece masum birer piyondu. bunu çözünce ortaya çıkcak olan şey bu şifrenin önemini anlamanıza yardımcı olcak. zor bi şifre bu ama şiirde bissürü ipucu var. bu arada şiiri tengeriine yazdırdım, sağolsun. bakalım kim daha kurnaz Kuralımız: şifreyi çöz ama nasıl çözdüğünü söyleme
  5. Ya bu sayılı sorular deli ediyo beni. ben alfabeyi seviyom ya. ama güzel soruymuş be. çözemedim diye üzüldüm.
  6. Al bak sana bir soru daha hazırladım. Bu diğerlerinden çok daha kolay ama onu söyliim. Yeni bi şifre hazırlıyom. O olcak asıl bombam...
  7. ZRÖAÖK ZÜÖM MZLUÖ YOLLZPO bil bakalım burda ne yazıyo? ama bu diğerlerinden daha kolay onu söyliim. Kesin hemen bulursun. asıl zor olanı hazırlıyom, şu an taslak şeklinde al bakalım ipucunu: Herkes Gider Mersine, Biz Gideriz Tersine. Kuralımız belli: Cevabı yaz, nasıl bulduğunu yazma Bunları çözmek zeka işi, bırak herkes kendi zekasını konuştursun dimi?
  8. Yok yaa redblack, belki var böyle sevgiler ama biz hiç yaşamadığımız için bilmiyoz tabi var mı yok mu gerçekte. ama bak adam yaşamış işte. uydurma diyo olabilirsin ama ben görüyom gerçek hayatta. var böyle sevgiler, yaşayan var yani. belki bigün yaşarsın, illa yaşlanman gerekmiyo ki hissetmen için?
  9. Hoşgeldin... Aslında "Hoşgeldim" demem lazım ben senden sonra geldim çünkü. ama sen bana hoşgeldin demedin, alacağın olsun...
  10. ha ha, sen kaşındın. başlıyom. Bak şimdi, hani hep diyon ya "Tanrı herşeyin özünde var". ondan sonra da diyon ki "Bi tek Tanrı var"... Soruya bak şimdi: Madem bi tek Tanrı var, nasıl oluyo da maddenin özüne yerleşmiş oluyo. Yani eğer bişeyin özüne yerleşmişse, demek ki Tanrı'dan ayrı bi madde var di mi? E öyleyse demek ki "sadece Tanrı yok" olmuş olmuyo mu? Hem madde var, hemde ondan ayrı bi Tanrı var olmuş oluyo. Madde Tanrıdan ayrı ki Tanrı gelip bide onun özüne yerleşiyo yani di mi? kapiş? hadi, cevap ver bakem?
  11. Vay bee... hala yaşıyo mu böyle adamlar yaa... başkası olsa, nasılsa tanımıyo diye hiç umursamaz valla.
  12. "yiyorsa bizim arka bahçeye gel oglum" (gıllı ali diyatör) Aklıma bişii geldi, madem böyle hırslıyız, bi atışma konusu açalım mı ikimiz? normalde tartışmıyon, bari burda tartışalım, olur mu?
  13. Ben okuduumda dicek bişii bulamamıştım... hala da bulamıyom... sen bulmuşsun...
  14. Askerliimi daha yapcam... yapmadım. kaçıncı dönem gidiim sizce?
  15. Yanlış kimselere yanlış soru... anladıım kadarıyla y/k dinlerin bahsettii bi Tanrı'ya inanmıyo. sanırım sonsuz evrenin bi sahibi bulunması gerektiği düşüncesinden dolayı böyle bi inancı var. ve bu düşüncenin leylek hikayesiyle arasında en küçük bi benzerlik bile yok. Tengerinde tekamül denen düşünceye yatkın bi düşünceye sahip. sadece bunu pek kabul etmiyo, arada fark olduunu söylüyo. ama şööle özetliim; diyo ki "herşeyin özünde Tanrı var". yani herşeyin aslında Tanrıdan ibaret olduunu söylüyo. buda leylek hikayesiyle çok farklı bi anlayış. ona göre Evren "Denge"den ibaret. bu dengenin de bi sağlayıcısı var. belkide onun bahsettiği Tanrı "Denge"nin kendisi, bilmiyom. ama kendisi açıklasın, daha iyi olur. ben Tanrı'nın "ilk neden" olabilceene inanıyom. ya da Tanrı'nın evrenle birlikte olduuna. bence Tanrı "İrade"dir. buna "Nedenler"de diyebiliriz. nedenleri bulmak için soru sormak şart. kısaca bence sen bu sorunu asıl sahiplerine sor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.