Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

jonybee

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

jonybee - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. jonybee

    En Beğendiğiniz Film Replikleri

    SEZERCİK ve ŞİŞKO NURİİ mezatci: ve gecenin en buyuk surprizini sunuyoruz.. acik arttirmayla satilacak olan cok sevimli bir sipa.. adi da fis-tik! (vurgulu murgulu) topluluk: $ak$ak$ak$ak cocuklar: aaaaaaaaaaayyy cok guzel ihihihihihi baba noolur nooluur anne nooluuuuuur benim olsun buu benim olsuun mezatci: hadi bakalim sayin oksuz (sayin oksuz!) durmakla olmaz, yava$ yava$ salonu dola$, herkes yakindan gorsun fistigin guzelligini topluluk: jabalaylaylay hebeloyloyloy mezatci: degerini 1000 lira olarak tespit ettik. tabii ki deger articak ve en cok arttiranin elinde kalicak. yok mu arttiraan? $i$ko nuri: babaa!! herif1: 1500! mezatci: beyden 1500! yok mu arttiraan? herif2: 2bin! mezatci: eveet guzeller guzeli fistiga yok mu daha fazla veren? $i$ko nuri: hadi baba noolur hadi!! $i$ko nuri'nin denyo babasi: benden 4bin! mezatci: 4bin olduu! yok mu arttiran? herif3: 5bin! mezatci: 5bin! herif4: 7bin! herif5: 10bin! mezatci: 10binn ooldu! 10binn! yok mu arttiran? eveet bekliyoruum hadii sipa meraklisi cocuklardan biri: baba noolur kirma beni! annecim noolur soyle babamaa $i$ko nuri: eveeeet mezatci: evet beyler en son 10bin. parayi arttirmakla yalniz fistiga sahip olmayacak, bicok kimsesiz cocugu da sevindirceksiniz.. yok mu arttiran? yok mu arttiran? satiyorum saat.. herif6: 12bin! $i$ko nuri'nin denyo babasi: 15bin! $i$ko nuri: benim olucak fistik iih binicem ustune vurucam kirbaci vurucam kirbaci !! sezercik: haaayir hayir olmaz!! $i$ko nuri: nedenmiii$? babam cok zengin beniim. cuvalla para verir gene de alir! mezatci: eevet beyler 20bin. yok mu arttiran? satiyorum satiyorum! herif7: 23bin! $i$ko nuri'nin denyo babasi: 25bin! $i$ko nuri: oh yeaaah! alicak babaaaaaaaaam.. heh heh heh mezatci: eveet 25bin bayanlar baylar vaktimiz dolmazsa eger sat.. ay$ecik: 50bin! (gerilimli muzik girer) mezatci: eeeeeeeeellibin bayanlar baylar! vee vakit tamam. saaaaat-tim sezercik: neden yaptin bunu? cok parayi neden verdin? ay$ecik: senin icin verdim.. cunku seni cok sevdigimi senden ayrilamayacagimi anladim oksuz.. sezercik: ablacim benim.. canim ablacim.. http://www.efendy.net/oksuz.gif
  2. Arkadaşlar üniversiteye ailemin zoruyla gitim.Aslında hep asker olmak istiyordum ama nasip olmadı.Üniversite hedefim olmadığı için okulum bayağı uzadı ve 25 yaşıma geldim şu an,hala askerde kalmak gibi bir fırsatım olduğunu düşünüyorumAncak askerlik konusunda kulaktan dolma şeyler dışında bilgim olmadığı gibi tecrübem de yok.Rütbeleri bilmiyorum mesela.Diyelim ki yedek subay olarak başladım ve askerde kalmayı düşünüyorum.Rütbem düşecek mi o zaman?En alt kademeden mi devam edeceğim yani?Yükselme gibi bir olanak yok mu?Ben iktisat okuyorum ve bu konuda yeterince bilgi sahibiyim ancak idealim bu değildi.Askerde iktisat mezunlarının pek şansı yok sanırım.Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü bu sene mezun hayatıma ona göre şekil vericem.Askerlik kalmak sağlıklı bir fikir değilse iş hayatında da planlarım var ve şimdiden karar verip yönlendirmek istiyorum.
  3. Çok sağol arkadaşım,ne kadar rahatladım bilemezsin, yalnız ben asker de kalmayı da düşünüyorum.söylediklerin bunun içinde geçerli mi.. bir de sınav hangi konuları kapsıyor..?
  4. Slm arkadaşlar,ünv.den mezun olunca yedek subay olmayı düşünüyorum,fakat bir kolumda façalar(kesikler) var.bunlar yedek subay olmaya engel mi?Bir bilen varsa yardım etsin Allah rızası için... bir de dövmeli olanlar yedek subaylık yapabiliryormu?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.