Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

dinazor

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    112
  • Katılım

  • Son Ziyaret

dinazor - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. PKK'ya af gündemde. Somut olayın somut kişilerine somut bir adım geliyor. Peki ya Ergenekon nedir? Nasıl değerlendirilmelidir?
  2. dinazor

    Davos - Erdoğan - Peres

    Çok sonra anlarız ki; olurken olanları anlamak, olduranların anladığı kadar olamaz. Oldurulan AKP. Oldurulan Cumhurbaşkanı. Oldurulan Osmanlı İmparatorluk (''tatlı'') hayaleti. Oldurulan Esas oğlan Tayyip takiyesi. Oldurulan Parasal Demokrasi ve eşitlik (''ucubesi'') Hepsinin Ebesi kurnaz tilki tayfası. Tilkinin sevdiği tavuk yumurtadan çıktı. yumurta da tavuktan. Kümes olmasaydı, Tilkiler kümese dalmasaydı. Değersiz şeylere yüklenmiş anlamsız değerlerle, değerlendirilmiş kahrolası yalanlar. Hissiyat Tüccarları. Zaafların müptelaları Fırsatçı Siyaset, danışıklı dövüş turnuvaları Aklı olan kaçsın. Haklı olan baksın. Oy kalmadı artık toy. Toy yolundu da geçti bu boy. Soy yumurtayı sarısı süper loy. Yol bulundu artık kaçalım uzaklara haydi hoy. Bak buraya sahil koy. Kendime yazdım milyon hayali oy. İktidar oldum kendi başına, koy. Kendi açlığınla doy. ***** verecek kalmadı tek bir oy moy. Aklının içine capcanlı güneşi koy. Kötünün adını anma. Bilincsize sakın kanma. Reyting(Oylama) yer seni hergün. Kendine hizmette kusur etme. Savaşacaksan da ölmeyi bil Barışacaksan da gülmeyi bil. Yaşasın Atatürk... İyi ki varsın.
  3. Sevgisiz, saygısız, kaygısız siyaset faşizmdir. Diğer bir adı Emperyalizmdir, diğer bir adı yozluktur. yolsuzluktur. Yolsuzluk ise gaflet içerisinde bulunma halidir. Bu değerlandirme sonucu, bu siyaset zombidir. Korkulukların kargalar üzerindeki etkisidir. Boş adamların meslek diye yaptıkları zırvalardır.
  4. Amerikan ordusunun yaptıklarını eleştirebiliyor ve kınıyor musunuz? Merak ediyorum...
  5. Hiç bir millet ordusuz var olamaz. Kapısız evin giren çıkanı belli olmaz. Güvenlik endişesi olmayan kapısına kilit vurmaz. Evine duvar örmeyen yelden uyuyamaz. Çatısız evin karı suyu eksik olmaz. Dünya'da işi olmayanın. Eşi, aşı, işi olmaz. Yeri yurdu olmayanın şehidi bulunmaz. Afet geldi mi başı ilk bunları yutar. Yurduna sahip çıkmayan Yurtsuzdur. Dert etmeyen bulutsuzdur.
  6. Sonunda diplomasız doktorlar da teşhis koyar tramvay tramvay... Şu nu söylemek istemiştir; Atatürk'ü anlayamadık, anlasaydık böyle konuşmazdık. Kusura bakmayın biz rahatsızız. Ama bizim böyle olmamızın sebebi Kemalizmdir. Kafamız dar sığdıramadık.
  7. Bu konularla ilgili olarak. Kazım Mirşan'a da bir göz atmak da fayda var. Ayrıca biroybil.com da işin uzmanları çalışıyor. Dar alanda kısa paslaşmalardan sıkılanlara, uzun soluklu tarih bilgileri sunuluyor. Türk nedir ne değildir? Merak edenler için.
  8. *** Vekiller... Kimin vekilleri? Bizim. Biz kimiz? Ayak takımı. Onlar kim? Papuçlarımız.
  9. "Türklerin hemen her alanda üstün sayıldıkları bir dönem gösterebilir misiniz bana!" Her alan da üstün olmak da ne demektir? (ABD gibi bişey mi yani?), (Nedir acaba?), (Grekler mi yoksa?) Her alanda üstün olmak ne demektir? Kimler gibi yani?
  10. Uğurluyoruz tüm kandırılmış insanları sonsuzluğa. El sallıyoruz kendini kaybedenlere... Ne mutlu ne yaptığını ve ne yaşadığını bilenlere. Bütün zorluklara göğüs gerip doğru yoldan çıkmayanlara. Ar duygusu olup da bozdurmayanlara. Arını kaybettiğini farkedip ayıkana da. Bütün kapılar açıktır zaten namusuyla yaşayana. Türkler islamiyetten çok önce, Dünyanın bir çok yerinde tesbit edilmiştir. Hangi kapalı kapılardan bahsediyorsunuz. Recm olayını anlatın biraz ne imiş bu? Nasıl bir göz dağıdır bu? Dağlara taşlara...
  11. Ar damarı çatlamış bir kere. Sular seller gibi akıyor ahlak ve din bilgisi. Aşağı doğru yükseliyor kafalarındaki medeniyet.
  12. dinazor

    GÖRKEMLİ KAYBEDENLER

    Arjwen "O"nu kendi haline bırakmak bizim işimiz. Dikkat edersen, "O" bizi kendi halimize bırakmıştır. "Ne halin varsa gör"dür, O'nun emri... Böylece görürüz bütün hallerimizi. de... Oradan biliriz yanılışı doğru oluşu. Bakarız eskilere kim ne yapmış ne etmiş de başımıza ne işler gelmiş. Biliriz ne ekersek ne biçeriz. Özgür irade başımızın üzerinde. Başka da şapka bize uymaz. Böyledir bu. Din a zor.
  13. dinazor

    GÖRKEMLİ KAYBEDENLER

    Kazancımız veya kaybımız maddi ölçek üzerinden hesaplanıyorsa. Kim kazanıyor? Kim kaybediyor? Çok berrak bir konudur kimin kaybettiği ve kimin kazandığı. Ancak ölçek vicdan üzerinden bakarsa olaylara. Kazananların çoğu kaybetmiş görünüyor. Öyle kaybetmişlerdir ki; Ölümüz bile onların dirisinden daha vicdanlıdır. Zombi yaşayan ölü, demek ki. Yer yüzü zombi dolu. Öyleyse... Ancak biz; aralarında kendini zombi zanneden, insan evladı var mı diye bakınıyoruz. Sadece... Ey yolcu merhaba!.. Güzel günlerin hatırı için. Zaten partimiz açık, vicdanı terazi olanlara. 365 gün bizimdir. Her gün de bayram. Bayramdan korkanın adı olsun zombi...
  14. Sizlerle aynı pencereden Dünya'ya bakmak, aynı manzarayı görmek, aynı duyguları paylaşmak; onur ve şeref verici. Sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.