Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

loony

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    28
  • Katılım

  • Son Ziyaret

loony - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. arkadaşlar formunuza bu benim ilkyazdığım yazı şu anda 160 kişi ziyaret etmiş bunların içinde. yorumu olan,yazı hakkında bir fikri olan çıkmamış hepinize teşekkürler.
  2. *Neden bilgisayar klavyesinde her tuşun üstünde onun ne olduğunu belirten harf,sayı,işaret bulunurken koskoca 'space'tuşu üstünde hiçbir şey yazmaz? *Neden insan bir şeye takılıp düştüğünde takıldığı şeye uzun uzun bakar? *Neden 'Lucky Luke' Türkiye'de 'Red Kit' olarak bilinir? Yoksa budamı bir dublaj harikasıdır? Türkçede 'Red' yada 'Kit' diye kelimeler bulunmakta mıdır?Ya da Red Kit, Lucky Luke'den dahamı Türktür? *Futbolcular bacaklarından sakatlandıklarında neden hep başlarını tutarlar, bacak acısı başamı vurur? *Hollywood filmlerinde neden tüm kapı numaraları sağlam yapılırken, 6 numarası yerine sağlam takılmaz? Otel sahipleri gıcık oldukları müşterileri bilerek mi sonu 6 ile biten odalara gönderirler? katiller hep sonu 9 ile biten odalardaki adamlarımı öldürür? *Tarihte çanakçılıkta ileri gidip de çömlekçilikte ileri gitmemiş olan medeniyet varmıdır?İlla da 'çanak ve çömlekçilikte' ileri gitmek şartmıdır? *Neden program sunucuları, programın sonlarında ısrarla ''Bir cümlede toparlıyalım lütfen''derler, bir cümlede toparlanabilecek bir fikir olabilirmi? *Başımıza gelen olayları en küçük ayrıntısına kadar hatırlayabildiğimiz halde,bunları aynı insana kaç kez anlattığımızı hatırlayamamamız nasıl açıklanır? *niye yiyecek ambalajlarının üzerinde hiçbir açma kolaylığı sağlamamasına ve yine bizi makas kullanmak veya canhıraş bir şekilde kendisini yırtmak zorunda bırakmasına rağmen inatla ''Buradan açınız''yazar? *Neden sabrımızı tüketen birine ''Sabrımı taşırma''deriz? Azalan birşey taşar mı ?... arkadaşlar bir fikri olan varmı?
  3. paylaşımın için teşekkürler.. emeğine sağlık.
  4. sen devam arkadaşım bizde sayende birşeyler öğreniriz ..
  5. ya arkadaşım hareket eden tiren'in boyu uzarmı? yoksa bu tiren lastikten'mi??
  6. denedim ama korku olmadı..
  7. güzeldi teşekkürler... paylaşımın için sağol...
  8. cevabı olduğundan eminmisin? boşuna düşünmiyelim..
  9. patrona çok kötü bir şekilde sinir oluyorum çünkü paramı vermiyor ne yapmam lazım bilemiyorum
  10. arkadaşlar bu benim bu forumda sizlere sorduğum ilk soruydu sorulduğunu bilmiyordum siz uyarınca araştırdım en en son sayfalarda 4 sene kadar önce sorulmuş özür dilerim dememdeki maksat sizi boşuna meşkul ettiğimden dolayı idi kusura bakmayın o zaman (acemidir ne yapsa yeridir)
  11. loony

    SEPET

    sepette kalan son elma dağıtan 5. kişinindir
  12. hoş bulduk daha önce sorulduunu bilmiyordum özür dilerim .siz cevabını biliyorsanız sorun yok ama benim gibi yeni olan lar vardır onlarda öğrenmiş olur cevabını siz yazarsanız tşklr
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.