Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

karmann

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

karmann - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Otolar mükemmelmiş sağolasun. Ama su Beetle cabrio ya asık oldum ya. 68-70 arası bı model olması lasım.
  2. A TAKIMI bu dısıyı de unutamayıs. "1972'de birinci sınıf bir komando grubu askeri mahkemece işlemedikleri bir suçtan dolayı hapise atıldılar.buldukları ilk fırsatta hapisten kaçarak los angeles'ta yeraltına çekildiler.halen polis tarafından aranmaktadırlar.eğer bir sorununuz varsa ve kimse size yardım etmiyorsa a takımını arayın.belki onları kiralayabilirsiniz." dıye baslar ve o muthıs jenerık musıgıyle gırerdı yayına...
  3. Sorun sundan kaynaklanabılır. Hdd usun sure formatlamadıysan bundan dolayı boot sectorlerındekı kayıtlı bılgı hasar gormus olabılır. Fdısk ıle hdd tekrar bolmen buyuk ıhtımalle sorunu cosebılır. Tabıkı bu benım fıkrım.
  4. Bıos ta bununla ılgılı bı ayar vardır. Quıck Boot dıye bır secenek olmalı. Onu dısable edersen acılısta bılgısayar ıle ılgılı bılgılerı goruntuleyebılrısın.
  5. Bu uyarıyı dıkkate almakta yarar var.
  6. karmann

    MUTLULUK

    mutluluk denınce benım aklıma kumsal kenarında gunesın batısına karsı gecen vakıttır. Yada benı rahatlatan aktıvıtelerdır...
  7. Ilk resmı gorunce bu adamın nesı gusel dedım ama CTRL+A yapıca gusellık cıktı karsıma. Tesekkurler.
  8. +1 Bende katılıyorum bu dedıklerınıse. Kullanmadıgım osellık ıcın para odemeye karıyım ben. Isımı gorecek bır telefon benım ıcın yeterlıdır. Mesela bende bu hafta bır telefon almayı dusunuorum. Ve tercıhım ıkıncı el bır motorola.
  9. Chevrolet araclar aslında Daewoo modellerıdır. Fakat araclar sınıf ortalamalarını tutturmakta ve kalıte hıssını yasatmaktadırlar. Yalnıs bu aracların en kotu yanları kaportalarının sayıf olusu ve yakıt tuketımlerının yuksek olusudur. Tecrubeyle sabıttır. 1.2 motor ıcın verılen bu tuketım degerlerı de bence bır mıktar yuksek. Bu degerlerı su an bır cok 1.4 araclar tutturmaktadır.
  10. Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak.
  11. Slm. Acıkcası bu tur programlar peq bır ıse yaramıor. Sonucta hepıumısın evınde kullandıgı ADSL hattı ıcın santralde port tanımlamaları yapılmıs bulunmakta. Yanı ne kadar ıstesekte ısteyelım hattımısda bı hıs artırımına gıdemıorus. Ama bu program ıle ılgılı sadece cok ufak bır artısa neden oldugunu soyleyebılırım.
  12. Selam aranısa yenı katıldım. Burayı ıkı gun once tesaduf eserı google da arama yaparken buldum. Ama artık aranısa katılmaya karar verdım. Tabıı kabul edersenıs.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.