Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

grange

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

grange - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ewet TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ve OLAMAZDA Türkiye barışını arıyor konferansına katılanlara bi bakalım istiyosanız: Diyarbakır büyük şehir belediye başkanı Osman baydemir,DTP PM Üyesi Canip Yıldırım, eski DEP Milletvekili Orhan Doğan Allah aşkına bu adamlarla mı barış sağlanıcak güldürmeyin adamı.Bu tip konferanslar ancak ülkeyi böler kürt ve Türk milletlerini birbirine düşürür.O sman baydemir değilmiydi geçen bahar ayında "Bir gün önce bu kentin, bu bölgenin acısı 14 idi, bu saat itibari ile 16'dır.Artık 18 olmasını istemiyoruz. Siz kendinize sahip çıktınız, ancak şunu bilin ki biz de sizinleyiz bundan emin olun. Barış için verdiğiniz bu çaba için birbirimizi dinlememiz gerekiyor. Bu saatten itibaren bizler birbirimizin sesine kulak vermemiz gerekiyor. Vermediğimiz taktirde zararını biz göreceğiz. Hepimiz sessiz bir şekilde evlerimize dağılalım.Biz gerekenlerle görüşmeler yaptık.Görüşmeler sonucunda halka artık kimse karışmıyacak sözünü aldık.'' bunu diyen birisinden türkiye adına ne bekliyebiliriz ki.
  2. grange

    Bahçelievler

    eski konuları açmadan duramıyorsunuz demi onlar geçmişte kalan we Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık geçmiş zamanıdır.peki bende bişi anlatayım o zaman. DURSUN ÖNKUZU Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen okulunda tahsil görürken işgal altındaki okulda koministler tarafından rehin alınıp ciğerlerine 3 gün boyunca bisiklet pompasıyla hava basılan we çeşitli ağır işkenceler gördükten sonra 23 kasım 1970 günü,okulun üçüncü katından aşağı atılarak şehit edildi iyi ki warsınız yoksa bu ülke nasıl bölünür değil mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. grange

    Demirel'e yanıt

    bakın ben mhpliyim normalde devrimci gençliği sevmem fakat bu olay bambaşka tamam dorudur anayasayı ihlal etmişlerdir ama bu o üç gencinde asılacağı anlamına gelmez biz hiç bir zaman demokratik bi ülke olamadık ve olamıycaz bi yerde okumuştum nerde olduğunu hatırlamıyorum ismet inönü demirelin yanına gidip bu çocuklar tek bir kurşun bile sıkmamışlar bunlar idam edilemez demiş demirelde üç bizden gitti üçte sizden gidecek demiş ne kadar doğru bilmiorum.
  4. valla benim oyum MHP ye ama öncelikle şu AKP den kurtulmamız şart
  5. grange

    MHP ve "DOKUZ IŞIK DOKTİRİNİ"

    napsaydık oturup koministlerin ülkeyi ele geçirmesini izlesemiydik.sizin yaptığınız ne eşitlik özgürlük diye etrafında bağıranlara bi bak bakalım hangisi eşit yaşamayı bilio. walla benim şu zamana kadar gördüğüm eşitliği sawunan her insanın cebi bi tomar parayla dolu.Atatürk ilke ve inkılaplarına ,Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli değerlerine geleneklerine göreneklerine,bölünmez bütünlüğüne zarar wericek herşeye karşıyız tıpkı komunizme ve soyalizme olduğu gibi biz olduğumuz sürece başaramadınız ve hiç bir zaman da başaramıycaksınız bun hazmedin artık
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.