Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ilkay55

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    33
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ilkay55 Hakkında

  • Doğum Günü 25-08-1973

Diğer Bilgiler

ilkay55 - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  3. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  4. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  5. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  6. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  7. ilkay55 doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Sayin "politika ", yazdiklarina tam olarak katiliyorum! Ben sunu söylemek istedim; Biz bu RTE den bir sey bekleyemeyiz, cünkü bu RTE nin kumandasi ( Remote Control ) ABD nin elinde, bize ne faydasi var! Bende TÜRKLERI SEVERIM ve TÜRKIYEYE SEVDALIYIM, bu duygulari gönlünde tasiyan herkezi de KARDES bilirim; "Türkün Türk´den baska dostu yoktur" diyor ve seni selamliyorum.
  9. Fethullah Gülen ve yoldaslari ihanet icindedirler, bu Vatana ve bu Millete ihanet ediyorlar! Onlar ABD nin usaklari, onlarin samiyetine inanmiyorum, Fethullahin rejimi degistirmek istemesi herkez tarafindan biliniyor, simdi ne oldu da " hayir istemiyor " deniyor??? - yemedi deyil mi? Fethullahcilar sunu iyi bellesin; hicbir zaman yemeyecek!!! Onlar Para ve cikar pesinde, iyi niyetli ve samimi duygular tasiyan Vatandaslari hollanda inekleri gibi sagiyorlar! Simdilik ineklerin sütünü sömürüyorlar, ama hic bir zaman etini yiyemeyecekler!!!
  10. Sayin bozan, meseleleri güzel ele aliyorsunuz ama sizin bu anlatis tarzindan rahatsiz olanlar coktur diye düsünüyorum! Siz yazinizdaki havayla kime posta koyuyorsunuz? Türkiye yi bu duruma getirenlere mi yoksa bizat T.C. Devletine mi ? Sizin siyasi düsüncelerinizi anlamaga calisiyorum, yazilarinizin bir kacini okudum, siz de elestiriden baska bir sey yapmiyorsunuz! Bunu yaparken caktirmadan Atatürkü elestiriyorsunuz! Halbuki Türkiye M.Kemal in cizdigi yolu takip etse idi bu kadar ABD ve AB ye taviz vermez, ülkede tarikat ve din-tacirleri kalmaz idi. Peki kimi, hangi görüsü ögmeye calisiyor sunuz? Milliyetcilere, Ulusalcilara, Sagciya, Solcuya, herkese bir kulp takiyorsunuz. Yok efendim jackoben falan! Bagimsizligimizin bir kismini yitirmissek, bunu sadece bir Siyasi-Kesime yükleyemezsiniz! Ülke son 30-35 yildir ekseri sag iktidarlarin elinde idi, bunlar yer yer gericilere ve tarikatlere ve ilimli islamcilara, kürtcülük yapanlara prim vere vere ülkenin bagimsizligi böyle gitti! Ve tabi ceblerini dolduranda hep bunlar oldu! Sonra size sunu sormak istiyorum, bi ülkeyi, helede kendi ülkesini böyle ............. sekilde insan elestirir mi? Elestiri olur elbet, ama sen sanki Türkleri kücümsiyor onlarin sözcülügünü yapiyorsun? Bagimsizligimiza gelince, Hükümete böyle hem ABD nin cikarlarini kollayan hemde halkin muhafazakar kesimini dinciyim diye aldatan olursa hic bir milli-dava kalmaz !!! Son olarak size sunu söylemek istiyorum; Her seyin bir vakti vardir, dereyi görmeden pacalari sivamayin! Kerkük ün mazutunu dile getirmissiniz, ya mazut deyil kan istiyorsak? Iste biz Türklerin ayrani cabuk kabarmaz, ama kabarirsa BM, ABD, AB, Barzani, Talabani, Fethullahci, Tarikatci, Kürtcü vs s..lemeyiz!!! AKP nin palavralarina kanan Halk yakinda uyanacak, belki bir gün bu tip partileri Tarikatlerin, Bölücülerin, ABDnin, ABnin, ve Atatürkcü sisteme karsi olanlarin besledigini anlayip asil düsmanlari taniyacaklar! Simdiye kadar bu gibi partilere kandilar, ve sonuc ortada hem Ülke hem Halk zarara ugradi, kazanan Din-Tacirleri ve onlari besleyen Bati oldu.
  11. Güzel söylüyorsun da, umarim Tayip i elestirip baska birini ögmiyorsundur? Yani demem su, su an herkez AKP yi elestiriyor, ve öbür yandan kendi siyasi tercihine isaret ediyor! Eger sen de böyle yapiyorsan elestirileri dinlemeye deymez dihe sinifliyorum, ama hayir ben birilerine yaranmak amacina elestirmiyorum sadece benim anlayisima ters dersen, o zaman sana katilip ve ben de bir sey ekleyeyim: RTE ömrünü bugüne kadar Atatürk Türkiyesini elestirmekle gecirdi. bununla karier yapti, bu o kadar da zor bisey deyil, siz de Türkiye den Mustafa Kemal izlerini silmeye kalkar ve siyasete atilirsaniz icerden ve disardan boll destekciniz olur, yani yelkenlere rüzger verenler bolldur! RTE Atatürk Türkiyesi deyil, Ilimli Islam Türkiyesinin pesinde, bu ugurda papaz elbisesi bile giyerim dememismiydi? Ben gömlegimi cikardim dedi ama ben bu son sözüne inanmiyorum. Ee bir de ABD destegi ile iktidar olunca ne yapsin ABD ye borcunu ödüyor, unutmayin Genelkurmaydan secim sonrasi termin almak icin kendi müracaat etmemis, dogrudan ABD nin disisleribakani General Powel e mektub yazmis ve ondan rica ederek termin i onun almasini istemis, böyle sayfalar dolu Türkdurusuna ters davranislari vardir, hangisini yazalim? Bu gün RTE yine bir sey söyler, yarin yine, hep onu elestirerek ömur mü tüketecegiz? RTE nin nerde durdugu sanki belli deyil! Peki ne yapmak gerek? Cumhuriyetin kazanimlarini koruyup kollamak ve sahip cikmak, bunu yapmaliyiz, energymizi bu ugurda harcamaliyiz! En önemlisi secimlere mutlaka katilmak! A-politik bir genclik deyil de, ülkenin tüm sorunlarina duyarli, siviltoplum hareketlerinde kendini göeteren bir genclik! Partilerin genclikkollarinda mesela? O kadar universite mezunu genc var ne yapiyor bunlar? Hepsi ayagi disari atmaya ugrasirlarsa icerde kalanlarda meydani bos buluyor. Oturup sapkamizi önümüze koyalim bi düsünelim biraz!!! slm. Hal böyle olunca, RTE nin
  12. Dogru söylüyorsun da, senin bu Kemalizme alergin nedir??? Birde onu anlat bakalim!!! Türkiye de Atatürkü seven insanlar var, bu cok dogal, nede olsa o yaptiklariyla artik Ülkemizin bir deyeri haline gelmistir. Her seyi bir firsat bilip Gazi yi, el altindan elestirenleri sevmem, hata öylelerinden nefret ederim!!! Ya göründügün gibi ol, ya oldugun gibi görün, demis Mevlana ! Atatürk hep göründügü gibi olmus, simdi onu elestirenler takkiye ile amaclarina varmaya calisiyorlar, varacaklari tek yer Allahin gazabina ugrayip cehennemdir Hem Islamda takkiye yoktur, bunu nerden cikardin demeyin, Peygamber Efendimize ilk ayet indikten 3 yil kadar sonra yine bir ayet iner ve artik Müminlere Islami asikar ve acik bir sekilde yasamalarini emr eder! Bu emir günümüzde de gecerlidir! Peki takkiyeyi kim icad etti, bunu tarikatlere sormak gerek, cünki onlar takkiye yapa yapa, neyin dogru neyin yanlis, artik kendileri bile bilmiyor? Bu tarikatlerin icratleri asirlardir bir ise yaramistir, o da su; müslümanlari firka firka bölmeye! Cumhuriyet düsmanlari, yani karsi devrimciler, derlerki: Düsmanla her yönü ile savasa biliriz, yani yalanlarla da!!! Peki bir Türk nasil olurda diyer bir Türke bu kadar haince bakabilir, yakisirmi hic bize? Atatürk ve onu sevenler de Müslüman , kimse bize dinimizi ögretmeye kalkmasin, Islam hakkinda hersey yüce Kuran i Kerim de mevcuttur, akil sahipleri okur ve anlarlar!!!
  13. ilkay55

    UYAN TAYYİP UYAN

    ...güzel yasmissin!
  14. ilkay55

    4 Hak mezhep

    Slm, bende bir sünniyim, en azindan öyle olan bir anna babadan dogdum, ama bu gün kendimi hic bir mezhebe ait görmiyorum, sadece Müslümanim. Allah-Peygamber-Kuran!!! Bana yetiyor. Iyi bir mümin olmak icin birilerini övmekle ömür gecirmek sart deyil, hatta biat da olur! Iyi bir mümin olmak icin gönlünde Allah korkusu tasimak, Resullulaha sevgi, yüce kitabimiz Kuranin emirlerine uymak esasdir. Müslümanlarda bügün cesitli cemaatler ve tarikatler var, bir gün bunlarada mezheb statüsü verilir mi? Bilmem, ama görülen köy kilavuz istemiyor! Hepisinin bir vazgecilemez dini-lideri var tipki mezhepler deki gibi! Zaman gecerde bunlari insanlar evliya mertebesine yükseltir mi? Zaten firka firka bölünmüsüz, bölmüsler!!! Bir de kardessiniz derler, böyle kardeslik olur mu? Mezhep olayi bir fikih meselesi derler! Nee? Kuran´in emirleri herkeze esit deyil mi? Ben size kil kadar haksizlik etmem demiyor mu Allah!? Son olarak sunu söyleyeyim, hic kafani takma, biz hepimiz kardesiz, hangi mezhepden olursak olalim, yeterki dinimizi kendimiz Kuran´dan ögrenelim, ille birileri bizi yönlendirmesi gerekmiyor. Hem din konusunda uyulacak biri varsa oda Hz. Muhammed´dir, hepimiz onun yolunda yürürsek hicbir mezhepcilik bizi ayiramaz ve birbirimize düsüremez, o da müminler kardestir demiyor mu! Mezhep Imamlarinin dedigine mi kulak verceyiz yoksa Allah´in habibi Resulullaha mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.