Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

cihazcı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    26
  • Katılım

  • Son Ziyaret

cihazcı - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. 40.137 ilk denememde.. baya eski bi oyun zaten bu 1dk yı geçen rekorlarımız vardı...
  2. S&M sanırım bir bayan.. herkes onu erkek sanarak bir cevap yazmış..
  3. cihazcı

    Sizce seviyor mu?

    bazı kızlar istemedikleri kişileri caydırmak için bu yönteme başvurabiliyorlar.. eğer sana yakınlaşmaya çalıştıysa yada sen öyle hissettiysen sendende bi adım atmanı bekliyor olabilir.. bi şansını dene istersen...
  4. yaşadıklarına çok üzüldüm açıkçası.. benzer bir olay benimde başıma gelmişti.. çok nefret ettiğini söylediği biriyle benden sonra ilişki yaşadı.. ama ilahi adalet onlada mutlu olmasını engelledi..(belki buna benim beddualarımda sebep olmuş olabilir) ben hatanın sende olduğunu düşünmüyorum.. sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın, oldukça iyi niyetli yaklaşmışsın.. bir söz vardır belki bilirsin, "HIC KIMSE ICIN AGLAMAYA DEGMEZ,AGLAMAYA DEGEN INSAN ZATEN AGLATMAZ" Bence o çoktan unutulmayı haketmiş.. onu hayatından aklından silmek en mantıklısıdır şu anda..
  5. bu taşın muallak taşı olmadığına eminim çünkü o oldukça büyük bir kaya parçası idi.. ve bir mağara içindeydi.. bu taş gerçekse başka biryerde olmalı..
  6. 13.09.2006... yaşadığım en kötü gündü diyebilirim..günün sonundada otobanda hiç ummadığım bi trafik kazası geçirdim.. allahtan sapasağlam kurtulduk ama çok sevdiğim aracımı o halde görmek beni çok fazla üzdü..
  7. sevilmeyi tercih ederim çünkü o zaman daha çok kıymetimiz biliniyor..
  8. çok güzel bir şiir.. paylaşımın için thank's
  9. çok güzel bir hikaye.. teşekkürler... acaba fedakarlığı hakedecek insanlar varmı hala...
  10. daha gençsin.. başkalarını bulursun.. ısrar etmek mantıksız yani...
  11. bence bu daha çok kızlarla alakalı birşey.. çünkü; ilgiden şımaran kızlarda var şımarmayanlarda var.. Kesinlikle o kızın karakteriyle ilgili bişey..
  12. bencede bu durum gayet doğal, çokta yaşanan bir olay arkadaşının aşkına aşık olmak.. bütün suç kızda..
  13. eski sevgiliden dost olabilir tabi neden olmasın ama bu tamamen kişilerin karakterleriyle alakalı.. eğer ilişki bittiği zaman karşısındakini diğer dostlarından farklı biri olarak görmüyorsa bu iş olabilir.. ancak yaşanmış kötü şeyler olduğu taktirde illaki şeytan dürtecektir.. kesinlikle ve kesinlikle bu durumda dost kalmak gibi bişey söz konusu olamaz.. örnek vermek gerekirse benden ayrılan sevgilim bana dost kalmamızı istedi arkadaşken daha iyi olduğumuzu söyledi ama bende ona sarılıp öpemediğim ve sürekli karşıma çıkacak benim incinmeme sebep olan birinin benim dostum olamayacağını söyledim.. çünkü dost kalmak bana çok mantıksız gelmişti.. ve halada öyle geliyor.. Bilmiyorum benim düşüncelerim böyle... bi şekilde yürümüyor yani bu dostluk..
  14. zaten ben onu değil onun beni kaybettiğine yanması lazım.. bu kadar ilgi ve alakayı ona kimse gösteremezdi ve gostermemıstı benden başka... herşeyin hayırlısı artık...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.