Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

GoKYuZu546

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    25
  • Katılım

  • Son Ziyaret

GoKYuZu546 tarafından postalanan herşey

  1. GoKYuZu546 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. malesef arkadaşım devam devam
  3. merhaba arkadaşlar bu kadar uzun süre uğrayamadığım için sizlerden özür diliyorum, henüz net cevap kimse verememiş içinizde doğru cevaba yaklaşan bir cevap var. Kahin biraz daha düşünmelisin , birazda hayal gücü arkadaşlar, deli lakin duygularında sorun yok onu öldürecek kadar güçlü duygu nedir? ( aşk demeyin )
  4. Alevilik ülkemizde Çok eski zamanlara yavuz sultan selime kadar gitmektedir, soruyu şu şekilde sormalısınız, aleviliğin başlangıcı nedir? alevilik ne demektir;?Dini bir inançmıdır? Bir meshebmidir? Nasılki sunni vatandaşlar şu devirde her ne kadar müslümanım deselerde namaz kılmayıp camiye uğramamaktadır , Aynı şekilde alevilerde böyledir zamanla inanlarından ve ibadetlerinden uzaklaşmaya başlamıştır, aleviliğin kökeninde hz.Ali ye tabilik vardır. Sorunuzun yanıtı tamamen bu şekildedir, farklı bir inanç çelişkisi aramanıza gerek yoktur. Dünya genelinde insanlık ateistliğe doğru hızla sürüklenmektedir...
  5. Kadın Bahçede oturmuş kucağında 1 yaşlarında bir çocuğu sevmektedir, Yoldan geçen başka bir kadın derki; ne güzel çocuk ! kimin çocuğu? Kadın cevaplar; oğlumun oğlu kocamın kardeşi Açıklamasını yapınız nasıl oluyor? Not: Gerçek yaşanmış bir olaydır...
  6. malesef s.e.t.h doğru yanıt değil
  7. bu kitaba anlam veremedim roman okumayı tercih ederim yanlış cümle yazılarını okumaktansa
  8. GoKYuZu546

    Hangi gün

    Dün yarın olsaydı bu gün pazar olurdu diyen bir kişi bunu söylediği günden bir gün sonra söylemiş olsaydı o gün hangi gün olurdu?
  9. merhabalar uzuuuun zamandır uğrayamıyordum foruma işlerimden dolayı şu sıralar vaktim var ve bir arkadaşım sordu bu soruyu bana ve askere gitti kafama takıldı.yanıtını bulamadım yardımcı olabilirmisiniz bana belki içinizde bilen vardır cevabı, sıyırcam yoksa bir sürü cevap geldi aklıma ama doğru cevap denilmediği için içim rahat değil... Şimdi bir delimiz var ve bu deliyi tımarhaneye kapatıyorlar... Bu tımarhanenin her tarafı kapalı ve adamı buraya kapatıyorlar. Eline de zaman geçirmesi için demir bir para veriyorlar (Mesela 1 YTL) adam bu parayı havaya atıp tekrar tutuyor ve böylece aradan 30 bilemediniz 35 sene geçiyor ve birgün adam parayı tekrar elinden havaya atıp tutmaya çalıştığı sırada para adamın eline düşmüyor ve adam çıldırıp ölüyor.... ŞİMDİ... Para adamın eline neden düşmüyor....
  10. MANTIKSIZ GELEN HİKAYEYİ ANLATAN ADAMLA RUYADA BERABERLERMİYMİŞ O ÖLMÜŞ O UYANMIŞMI:)
  11. Geceleyin en fazla 2 kişi taşıyabilen bir köprüden 4 kişi karşıya geçmek istiyor. Bu dört kişiden biri karşıya 1 dakikada, biri 2, biri 5, ve sonucusu 10 dakikada geçebiliyor. Yalnız bir el feneri var ve ışıksız köprüye çıkılamıyor. Ancak yavaş giden yanındakini de yavaşlatıyor. Yani, mesela 2 dakikada ve 10 dakikada karşıya geçebilen kişiler birlikte 10 dakikada geçebiliyor. Dördü birden karşıya en az kaç dakikada geçebilir? (sayısal değer)
  12. yalnız eşit olmuyor durum çunki birinci masada usta kazanacaktır bence,çunki usta ilk hamleyi yapınca siyah taş karşılık vermek zorundadır.hatalı oynarsa eğer birinci masadaki oyunla ikinci masadaki oyun farklı olacaktır.bir hamlede olsa çok sey değişir.ilk aceminin şansına kalmış ( acemi şansı diyelim doğru taşı oynadı diyelim)
  13. 1'den başlayarak, her seferinde komşu tuşlara (çaprazlar da olabilir) atlayarak 9 basamaklı bir telefon numarası çevriliyor. Tuşlar üzerinde gidilen yol çizilirse bu yol kendisiyle kesişmiyor. Basamakların hepsi birbirinden farklı. İlk üç basamaktan oluşan sayı ile ikinci üç basamaktan oluşan sayının toplamı son üç basamaktan oluşan sayıyı verdiğine göre telefon numarası kaçtır. (TZV Oyun'96 2. Eleme Sınavı sorusu)
  14. GoKYuZu546

    çek nerde

    A ve B kutularının birinin içinde 10 milyar liralık çek bulunmaktadır. A kutusunun üzerinde "B'nin üzerindeki yazı kısmen yanlıştır ve çek B'nin içindedir" yazmaktadır. B kutusunun üzerinde ise "A'nın üzerindeki yazı kısmen doğrudur ve çek B'nin içindedir" yazmaktadır. Buna göre çek hangi kutudadır?
  15. açıklamasındada yazmışım saten fazlauğraşmaya gerek yok die,oylesine sorulmuştur saten,bu tur bilmeceler çok dolaşır dilden dile,aklımageldi sordum eğlenceliolacağını düşümdümçunki,.
  16. Bir Fili üç harekette dolaba nasıl sokarsınız.?
  17. medilak tebrikederimdoğru yanıt bu.ilk sen buldun ikinciolarak trevize buldu.ikinizin cevabıda geçerlidir.
  18. 25 varil diyenler luyfen özelime yazabilirmi cevabı?
  19. güleyimmi ağrı kescimi alayım şaşırdım karnım ağrıyo gulmekten ya:D:D:D
  20. hahahhaha manyakoldumgulmekten ):):)
  21. harikaydı çokhgüldüm çok hoşuma gitti eline sağlık
  22. MoustaPHa malesef arkadaşım aracın deposu yok,araç tamamıyla römorkundaki varilden yakıyo....
  23. geriye dönüyorum evet fakat cevap doğru değil
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.