Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

saliha

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    36
  • Katılım

  • Son Ziyaret

saliha - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. saliha

    MUTLULUK

    Mutluluk benim icin kendimle barisik olmam, kimseyle dargin olmamam, ailemle ve sevdiklerimle beraber olmak dir!
  2. saliha

    UYAN TAYYİP UYAN

    Anlamadim, simdi Tayyip ben türküm demekten cekiniyormu??? Ülkeyi satalimmi diyor??? Israil ve pkk nin dediginimi yapiyor??? ______________________________ Kürtlere gelince. Kürtce kurs aciyorsa, bunda bir sakinca görmüyorum, kürtlere yasamlarini kolaylastiracak yollar sunuyorsa bunu yanlis görmüyorum, onlarda bu dünyada yasayan her insan gibi, kendi dillerini, derslerini ögrenmek haklari oldugunu saniyorum. Simdi diyeceksinizki, ama pkk ci oluyorlar, nasil müslümanlari terörist olarak adlandiriyorlarsa, bu da ona benzer. Bir ülkede azinlik olarak yasiyorsan, entegre olman icin cok fazla ön yargilarla karsilasirsan bu entegre dahada zorlasiyor. ister istemez kendi komplekse girer, ve sonunda uyum icinde yasamaktansa, birbirlerini yok etme sevdasina girerler.
  3. Ne mutlu türküm diyene. 1929 da aydin Insanlar, 2003 yilinda ne olmus. Insan yasadikca nelerle ugrasiyor, nelere deger veriyor sasiyorum vallahi. Burnunun dibini göremeyen, uzaklara dalar.
  4. saliha

    UYAN TAYYİP UYAN

    Uyandim.!!!!! Ben sadece Tayyib`i vatanin bu duruma gelmesinden suclu tutanlari sucluyorum. Atatürk yasasaydi ne derdi acaba, cok merak ediyorum. Baska Parti iktidarda olsa ne yapardi acaba????? bunu da merak ediyorum. Türkiyenin basina gelebilecek en iyi Basbakan, bu benim görüsüm tabii. Herkesin görüsüne´de saygi duyarim. Klip´e gelince güzel olmus.
  5. En sonunda ALLAH erkeği yarattı ve ona ded ki ;sen erkeksin.Dünyada yaşayacak tek rasyonel düşünen canlı sen olacaksın.Diğer yaratılmışlara zekanı kullanarak hükmedeceksin.Dünyayı yöneteceksin ve 20 yıl yaşayacaksın... En zekali, tek rasyonel düsünen, nasil olurda, ve erkek 20 yıl erkek olarak yaşadı.Sonra evlendi ve 20 sene eşek olarak sabahtan akşama kadar çalıştı ve ağır yükleri taşıdı.Sonra çocukları oldu ve 15 köpek gibi yaşadı evi korudu aileden artanları yedi.Sonra ilerleyen yaşında 10 yıl maymun olarak yaşadı aptal gibi davrandı ve torunlarını eğlendirdi... böyle yasadi. Bunu anlamadim.
  6. Cok güzel söz!!! Caresizligimizin caresi yine biziz. Ne kadar yardimci eli olsada, onlar birer köprü oluyorlar, fakat o köprüden gececek olan yine biziz.
  7. saliha

    KEŞKE demek istemiyorsan

    Ne kadar keske demek istemesekte yinede söyleniliyor iste, Neden? Cünkü basaramadigimiz, ulasamadigimiz her sey daha iyi gelir insana. O yüzden ana düsünceyi (yani ulasilamayan herhangi bir seyin, keskelerle daha cazip oldugunu) calisarak yok edip, benim icin demekki hayirli degildi düsüncesini benimsememiz, keskelerden kurtulmamizin ilk yoludur. Bu tabiki benim kendi düsüncem, yanilmis olabiliri,
  8. Düzen- kaos tamamen kendine sIt seyler. Düzeni seven düzeni okurken iyi seyler his edecektir. Kaosu seven de düzeni okudugunda kendini daha iyi his edecektir. Kaos ise insanlarin kolay kolay bas edebilecegi sey degildir. Ben kaos okuyunca, icim karariyor. düzen okudugmda, icim aciliyor.
  9. saliha

    KUSURLARIMIZ

    Biz insanlar kusurlulara (her ne olursa olsun) hep kötü gözle baktigimiz icin, asil güzellikleri göremiyoruz. Adam olumlu bakmis, kendine ve testiye güzel bir ders cikartmis ortraya. Cok güzel hikaye, kalici, ve düsündürücü. Böyle hikayeleri okumakla beraber, kendi bakis acimizi bile degistirebiliriz. eline saglik ilbey iyi calisma olmus.
  10. saliha

    Üretkenlik mi ?

    Birikimlerimizi degerlendirip. onlardan ögrendiklerimile yasamak, yani sürdürmek.
  11. saliha

    bence zor bı soru

    Yasam bir kapidan girip, bazi seyleri ögrenmek, inanmak, görmek, sabir etmek, sonrada diger kapidan cikip, ebedi hayata girmektir.
  12. Bak bu örnek cok güzeldir. Gercekten egitimli Insanlar daha karakterli olduklari söylenilmez. Yasam sartlari, inanci, ve cevresi daha etkilidir. "Cahil" denilen kisiler, okumamis olsalarda, yinede hayat sartlarindan dolayi, iyi ve güzel karakterlere sahip olabilir. RUSSEL GOUGH, "Karakteriniz Kaderinizdir" bu kitabi bende bir arastirayim. Sag ol bilgin icin.
  13. saliha

    acının felsefesi olur mu?

    Acinin felsefesi bu iste. Yanlis anlasilma da olabilir.
  14. mazer, jön ve merve hos buldum. Cok tesekkür ederim ilginiz icin. Gercekci olma inadindayim Mümkün olan umurumda degil Imkansizi istahlar istiyorum (ismet özel)
  15. saliha

    Sairlerle Resamlar bir arada...

    Fotograflar siirlerle cok güzel olmus. Sairler Resamlarla birlesmis ne güzel seyler cikmis ortaya. Eline saglik,
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.