Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

lucky_d4

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    13
  • Katılım

  • Son Ziyaret

lucky_d4 Hakkında

  • Doğum Günü 08-01-1985

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • İlgi Alanları
    basketbol,bilgisayar,zeka soruları,yabancı diller,rack ve metal muzik

lucky_d4 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  3. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  4. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  5. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  6. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  7. lucky_d4 doğum gününüz kutlu olsun!

  8. hattaben sana bi soru soriim bir zurafayı 5 harekette nsl bi dolaba sokarsın???ya da bi gün ormanda toplantı olmuş fil gelmemiş neden?:)):)
  9. bu soruya cvp vermeye bile deymez.çok kek bi soru
  10. bence gelmiş geçmiş en iyi 3lü nirvana-metallica-soad.bunlardan hiçbirini dierinden üstün ya da daha aşağada tutamam.onlardan iyisi de yoktur!!!!!!!!en azından şimdilik;)
  11. soad ın bildiğim kadarıyla böyle bi türk yada türk hukümeti düşmanlığı var.ateş olmayan yerden duman cıkmaz derler.ama oyle olsa bile müziklerine hayranım.sanatlarını sırf kişiliklerinden dolayı inkar etmek olmaz en azından kafası basanlar için söylüyorum.mesela EİNSHTEİN türk düşmanı olsaydı onun matematiksel zekasını inkar etmk mümkün olurmuydu?hayır.soad ın ermeni ve türk düşmanı olsalar da onların müziğini dinlemeye devam etcem kardeşim.kimse tutamaz beni.daha iyisini yapabilen varsa onu dinlerim elbet.hem bizim memlekette bisürü salak şarkıcı die gecinen varken bi de onları dinleyenlere katılmaya hiç nietim yok.yok kırcan mı belimi yok becerebilirsen zaptet hadi yok bisürü saçmalık.adam gibi söz koysunlar da biz de yurdun malını dinleyelim.arada bizimkilerden de iiler var onlara sözümüz yok ama türkiyedeki piyasaya bakarsak büyuk kısmı böyle ve bundan para kazanıyolar.yaparlar tabi.onları dinleyeceme soad ı dinlemeye tercih ederim.bu onlarla hemfikirim anlamına gelmez.[hem bu arada ben köpekleri çok severim!!!]
  12. TEBRİKLER özkan!!! demekki okadar da ii değilmiş
  13. cnm malesef doğru deil.ama bi ipucu verim en öndeki bilmiş....
  14. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." beni asacaksınız dicek.keserlerse doğruyu söylemiş olması gerek ama adam keseceksiniz dememiş ki.yani yalan demiş olcak ama asarlarsa da doğruyu demiş olacak fakat asmaları için yalan söylemesi gerek.bu durumda hiçbişi yapamazlar:)
  15. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." beni asacaksınız dicek.keserlerse doğruyu söylemiş olması gerek ama adam keseceksiniz dememiş ki.yani yalan demiş olcak ama asarlarsa da doğruyu demiş olacak fakat asmaları için yalan söylemesi gerek.bu durumda hiçbişi yapamazlar:)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.