Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

frozen

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4.763
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    2

frozen son kazandığı tarih 2 Temmuz 2018

frozen en çok beğeni kazanandı!

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

En Son Profil Ziyaretçileri

37.763 profil görüntüsü

frozen - Başarıları

Büyük Usta

Büyük Usta (14/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

5

İçerik İtibarınız

  1. Aklınızda ne var?

  2. frozen

    Kimim ben,neyim ben

    hayat çok garip olsada..her zaman yağmur yağdırmıyor..güneş açıcak içinizde..yeter ki siz o ışığı köreltmeyin.. yağmurda sizsiniz..güneşte sizsiniz..o ağacın dallarını yeşertecek olanda siz.. vazgeçmek yok..
  3. frozen

    OLUR ÖYLE ŞEYLER KİTLENMEMEK LAZIM..

    ''bir leğende yüzen şaşkın istarvitlere karşı attınmıda o hüzzamsal sırıtışını..işte tamam dersin... leğende yüzüyordur o an hüzzamsal sırıtışıyla bir istarvit.. '' hüzzamsal sırıtışlı istavritte kendimi buldum bende.. ..tabi leğende de..
  4. frozen

    sosyal gazi

    biliyonmu bidenem sen ne kaa uğraşsanda inanmaya ..zaman sana gösteriyor karşında nasıl bir rezillik olduğunu.. o eline verdikleri neşteride kendini deşmek için kullancağına.. resim ..maket felan yapmak için kullan diyerektende tamamen söylediklerinin dışına çıkıyom.. .. aslında sardunum..şu..o..bu..neler yaptı bana diye düşünmekte manasız değil mi?..yaşamın taze nefesini şöyle kuvvetlice çekerekten içimize.. yürümeye devam etmemiz lazım.. tabe atta kiralayabiliriz o başka yine çok güzeldi yazdıkların..
  5. şimdiye kadar okuduğum en anlaşılır ve en güzel yazınız bana göre.. yukarıda yazdığınız başlığı kendi üzerime alınabilirim ..bir zamanlar öyleydim diyerek.. başka insanlarda güzel bakış açıları yakalamak mümkün nadirde olsa..her insanda göremiyorum sizler gibi.. ya ben bakmasını bilmiyorum..yada etrafımda çoğunlukta değiller.. belkide bu yüzden sadece çocukların gözünden dünyaya bakmayı tercih ettim..
  6. frozen

    Yaşam=Aşk=Ölüm

    ben bu denklemden hiç birşey anlamadım..sıralama böylemi..böyleyse neden böyle.. yaşam=biziz aşk= başkaları ölüm=yine biziz öyleyse aşk ağlanacak yada hayat kurtaracak bir duygu paylaşımı değil.. yani bu sıralamada işi ne diye düşünmüyor değilim..
  7. frozen

    Söyleyemediğimiz Sevgilerde Buluşalım

    kendini kandıran herkesi kandırır mantığıyla bakarsan aslında çoğu kimse kendi söylediklerini bile anlamıyor ki anlatabilsin.. birde şu var konuşarak söyleyerek demişsiniz ama samimi duyguların farkına varmak bir mesele..farkına vardığını kabullenmek bir mesele..kabullensede dillendirmek ayrı bir mesele.. sevmeye gelince..öğretilmişlikler içinden özgün duygular çıkarıp sevmekse ayrı bir mesele.. ve bir arada yaşayabiliyorlar mı sence..?
  8. frozen

    İçimdeki deniz

    allah anneciğine uzun ömürler versin bidenem..sevgin hayat telaşında solmasın..
  9. frozen

    aklın sınırlarında

    aşk yok bidenem..biri gider diğeri gelir mantığı var bu zamanda.. dediğin gibi..ölümden başka gerçek görmedim..
  10. frozen

    tersyüz

    nerden buluyon gız bu güzel kelimeleri.. kutsal olan tek şey var bu dünyada oda PARA.. birde bu paraya tapan şarlatanların etraflarından hiç eksik olmayan soytarılar..
  11. frozen

    ses

    sonra böyle dalıp dalıp gidiyorum.. ne güzel bir yazı yazmışsın bidenem.. ama bazen düşünmedende edemiyorum.. konuşmakla uygulama neden hep farklı oluyor diye.. kime sorsan bu yazının altına imza atar ama gerçek öylemi sence? figgaro dan duymuştum sanırım..yakındıklarına tapınma durumunda herkes..oysa neler değişebilirdi biraz samimiyetle..
  12. frozen

    İSLAM'IN DARWİNLERİ:

    sessiz ve derinden ama oldukça etkiliydi..şimdi aleni ve alabildiğine ama hala oldukça etkili..gülermisin ağlarmısın..
  13. frozen

    ellerim buğday kokar

    vay bee dedirtti bana bu yazın suheda..yüreğine sağlık..çok beğendim..
  14. frozen

    Ya da

    çok güzeldi..
  15. frozen

    Işık

    güzel bir kitabın ilk sayfalarında gibi hissettim kendimi..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.