Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Armance

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    335
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

Armance - Başarıları

Yükselen Yıldız

Yükselen Yıldız (9/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. boş bıleş bi adammış

  2. Nice sağlık ve huzur dolu yıllara hocam..
  3. En efsane forum yazarı Made İn Turkey..
  4. Evet ayne öyle Dogville .. Hatta oscar almıştır Kurtlarla Dans.. Eh işte bir tür Günah çıkarma aracı olarakda kullanır amerikan sineması ..
  5. Momentum (Akıl defteri ) Kelebek etkisi Kurtlarla Dans Green Mile ( Yeşil Yol ) Tavsiye ederim..
  6. Armance

    Armanca...

    Sen şekilsiz duygularımın hakimisin Gece bittiğinde gündüzü bana getirensin Saatlere yüklenen en güzel anlam Ve sen o anlamların en tepesindesin.. Ne güneş dokunsun sana ne rüzgar değsin Ne bulutlar örtsün seni ne karanlıklar gelsin Eşi benzeri olmayan nadide bir elmas gibi Kendi ışığınla yarıştasın, eşsiz bir mücevhersin.. Hasetlikten ve çirkinlikten çok uzaktasın Kutsanmış bir kuzgunun kanadında oturmaktasın Tepeden değil yürekten bakmaktasın Asaletin kraliçesi, sadakatin sultanısın...
  7. Tecavüz suçunun cezası çok daha ağır olsaydı.. Sapık ilişkilere cezalar getirilseydi .. Acaba bu örnekteki elemanın şansı artmazmıydı ?
  8. Merhaba Karaoğlan .. Hoşgeldin alemin bıçkını..
  9. Hımm bu mantığa göre.. Dağ evin yok mu ? Vur öldür parçala nasılsa sen bir kader kurbanısın .. Cebinde paran yok mu ? Çal çırp gerekirse öldür nasılsa sen bir kader kurbanısın .. Azdın ama beraber olabileceğin bir kadının yok mu ? Etraf küçük kız kaynıyor git birine tecavüz et sonrada boğ .. Nasılsa sen bir kader kurbanısın .. Kısacası hayat şartların iyi değil mi ? Sorun yok .. Hemen suç işle nasılsa bahanen hazır.. Bravo Dogville ..
  10. Hoppala Yani iki üç yılda bi dağ külübemde kitap okuduğum için mi benim saadet içerisinde bi hayat sürdüğümü sandın.. Tartışamada haklı çıkıcam egosuyla başka bir yerde yazdığım iletimi alıp da buraya taşımana gerek yoktu ki bile.. Var sen haklı ol bende dışarıdaki gerçeklerimle yaşamaya devam edeyim.. Demek benim rahat içerisinde bir hayat sürdüğümü düşündün .. İlahii .. Sen çok yaşa emi..
  11. Yüzüklerin efendisi üçlemesini iki günde bitirmiştim. Zamanım olduğunda çok fazla kitap okurum.. Hele bazı yazlar ailemle gittiğimiz dağ evinde temiz hava altında ve karşımda orman balkonda okudğum kitapların zevki ya da Gökdağına çıkıp ağaçlar altında okuduğum kitapların keyfini asla başka bi şeyde bulamam.. Kitaplar en kutsal emeklerimizdir.. Okumasak dahi saygı duymalıyız.
  12. Tanıdık bi eleman daha .. Şimdi bi de okuma yazma mı öğretelim..
  13. Dana nikiyle aramızda teşrif buyursada düz duvarların çocuğu olduğunu bildiğim bölücü zihniyette ki külüstür mustang.. Bir kez daha batırdın yine ortalığı..Komplekselerinden kurtulman dileğiyle sevgi ve saygılarımı yolluyorum..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.