Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

anti-alternetif

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    79
  • Katılım

  • Son Ziyaret

anti-alternetif - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. alemsin ya.. bu işler aceleye gelmez. ama yerinde olmak hiç istemezdim emin ol.
  2. kişilik üzerine o kadar çok analizler yapılıyorki akla mantığa sığmıyo. benim anladığım kadarıyla bu kişilik denen özellikler ya anlamlandırılması çok zor ya da çok basit. neden zor; çünkü bir türlü yapılan araştırmalarla bir netlik kazanmamış vs vs..(hala araştırılıyor) neden çok basit; bu kanıya varmamdaki temel nokta her önüne gelen kişilkle ilğili araştırma yapıp bir kanıya varması.. bilemiyorum ben konuya böyle bakıyorum ellbette katılmayanlar olacaktır..
  3. son günlerde okullarda cep tlfndan çekilen sıkandal görüntüler gündemi yeterince meşgul etti. bunun üzerine kamuoyu ve medya gerekli tepkiyi oluşturunca M.E Bakanlığı acilen müdahale etme ve çözüm bulma ihtiyacı hissetti. Çözüm olarak somut birşeyler yapamazken sadece okullarda cep tlf. yasağı getidi. sizce bu yeterli bir müdahale mi? ya da böyle bir şeye gereksinim var mı?
  4. Öpüşme tarzı kişiliğinizi yansıtıyor İngiltere'de yapılan bir araştırma birini öpmeden önce nasıl davrandığınızın "duygusallığınıza" ilişkin ipuçları verdiğini ortaya koydu. Buna göre eğer birini öpmeden önce başınızı sağ yana yatırıyorsanız duygusal, sol tarafa yatırıyorsanız "daha soğuk" bir kişiliğiniz var. Araştırmacılar özellikle televizyoncuların çok sık kullandığı bir teknik olan "elle havadan öpücük göndermeyi" ise, tamamen duygusuz bir davranış olarak nitelendiriyor. nedersiniz...
  5. thomas alva edison olsaydım bir kulak doktoruna önce giderdim. (kulakta duyma sorunu varmış). onun dişinda bilimi bir tarafa bırakır o güne kadar bulduklarımla yetinir 3. evliliğimi yapardım. ikikez evlenmiş ve altı çocuğu vardır. ben hayranım bu adama. sen alttaki uğur dündar olsaydın ne yapardın?
  6. vay bozan vay.. gözün makamda ha sen daha çok bekle.. makama ulaşmak miçin daha epeyi bir ozanın olmalı.. cumhurun anlamını bilmiyorsan diyecek birseyimde yok sana.. sen otur banu alkan izle.
  7. Brat Pitt olsaydım pörnö filmde oynamayı kabul ederdim sen; usame bin ladin olsaydın ne yapardın?
  8. erken seçime gitmeye gerek yok. hükümet seçmeli tabiki şimdiye kadar hep iktidarların adayları değerlendirildi. niçin bunlarınki de değerlendirilmesin? demokrasının gereğidir bu.
  9. evet anılar oluşmaya başlıyor.. parasetemol sen şu anını havadan sudanlar bölümündeki GAFlarımız da yaz bence iyi olur...
  10. her zaman bir alternetif olmalı. benim anım yok. eğer anısı olmayanlar varsa gelsinlerde bir defter oluşturalım. burada yaşayacağımız anılarla.. benimle anı olustumak isteyen yok mu ya
  11. ...sarışın esmer farketmez çünkü biz piyadeyiz piyadeler affetmez... askerde az mı çığırdık bunlar neyse benim tipim; 1.bayan olmalı(lezzolar hariç) 2.fiziki o kadar da mühim değil çirkin kız yoktur, bakımsız vardır. bunun için aradığım kişi bakımlı olmalı 3.her zaman bir çiçek gibi temiz olup mis gbi kokmalı.
  12. abicim ayıptır birbirinize dalaşmayın. gerçek olsa ne olur olmasa ne.. di mi ama..
  13. teşekur taşyürek. valla ben kadın kısmından bir noktada korkarım. ama arkamda taş gbi bir duvar olduktan sonra korkacak bir şey yok..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.