Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ımmortal

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ımmortal - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ikinizde yalancı olsaydınız bana hangi kapıyı gösterirdiniz diye sorulur.
  2. kuyunun içine düşmemesi için
  3. kız kimin hakkı bilmem ama elması olan eleman kızı alıyor nedenine gelince kız iyileştikten sonra aynada halı da hala kullanılabilir durumda ama elma yok.eleman elmasını geri istiyor ve elmayı veremedikleri için kızı alıyor.bi arkadaş doğru cevabı vermiş ama kabul edilmemiş illa detay gerekiyo galiba:)
  4. tamam beynim muhteşem değil farkındayım ama sende amma renk tonu kullanmışsın ya sölicem rengi ama bu ne renk ya derken zaman kaybediyorum zaten:) sanırım 3 yeşil 3 te mavi tonu vardı..
  5. seninki kadar güzel bi şekilde soramasamda bu soruyu sormuştum daha önce.arkadaşlarında dediği gibi bu soru bi gelenek oldu artık ya:)
  6. evet yanlış yazmışım polis akademisi(sadece cümlem salakça olmuş ama netice aynı oluyo polis polislik:) her neyse cevabın yanlış malesef.giyotin olması saçmalık değil neticede bu adam rüya görüyor ve insanlar rüyasında uçabiliyorlarken bi giyotin o kadar mı imkansız yav:)
  7. ekip kazancı paylaşmalarını sölemiş,satmalarını önermiş yada mirası geri almıştır:)
  8. bir adam karısıyla beraber gittiği kilisede vaaz peder in verdiği vaazı dinlerken uyuya kalıyor,rüyasında kendini fransız ihtilalinde giyotine bağlı olarak görüyor ve idam edilerak ölüyor tam o anda adam gerçek hayattada ölüyor.... bu kısa hikayede saçma yada mantığa uyuşmayan birşey var bulmak zor olmayacaktır.kolay gelsin
  9. natalia doğru sölemişte bu çook eski bi soru diilmi yav?bu arada türkiyenin ürettiği ilk araba olan devrimin yolda kalmasının sebebi(yolda kaldığı için üretimine son verildi)arabada yeterli benzin olmamasıymış,bir dergide o günle ilgili bi yazıdan okumuştum:)
  10. ben davet e katılıyorum ve ona katılanlara çünkü;davet verilebilecek en güzel cevabı vermiştir,düz mantık bizi hemen 3 yada 4 üz dür demeye zorlar ama biraz incelenirse bilgilerde eksiğin yıl olduğu ortaya çıkar eğer 3 üz mantığı doğruysa bunu yapan hata yapmış ilk okul seviyesinde bi soru olmuş ama davet in cevabı düşünürsek hem seviye yükseliyor hemde cevap güzelleşiyor.kimse alınmasın kimseye bişi demeye çalışmadım.
  11. gaddar ın cevabı doğru adam tavuğun kafasını ağzıyla koparır ama cellat bunu beceremez
  12. asıl bilmece bu soruda bi mantık olduğunu sölemeye cesaret eden kimdir:)ille atmak gerekiyosa cevap veriyim ben değilim geriyede az bi ihtimal kaldı siz bulun artık:)cin ali
  13. bencede süt annesi.ve eğer bu cevaplar doğruysa(herkes bilmiş olacak)o hakim o kadarda akıllı değilmiş
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.