Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

justin bieber

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

justin bieber - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. justin bieber

    ACI ÇEKMEME SANATI

    İnsan neden üzülür? Gerçekleşmesini istediğimiz daha ne çok isteğimiz var? Kimlerden şikayetçiyiz? Mutlu olmamız için hep bazı sebeplerimizin yerine getirilmesi gerekiyor di mi, değişmesini ya da gerçekleşmesini istediğimiz onca şey bitmek bilmeyen, biri tamamlansa yenisine gebe olan zaman, hayata hep arzularımızla bakıyoruz ve o zaman işte kalbimizde bir acı hissediyoruz çünkü bizim için gerekli olduğunu düşündüğümüz olay bir türlü gerçekleşmekte direniyor. Peki biz ne yapıyoruz ? Ya geçmişin elem ve kederini düşünerek kendimizi mahvediyor ya da gelecekteki arzulu günleri hayal ediyoruz.Sadece bu mu biz böyle kafamızın içinde yaşarken aslınsa şimdiyi şu içinde bulunduğumuz zamanı katlediyoruz. Aslında sırda burada gizli . Bu sır ne mi ,bu sır anda kalmak şimdiyi olduğu gibi yaşamak ,gerçeği kabullenmektir. Harekete geçilecek ya da sabırla beklenecek zaman şimdidir. kendimizi üzmenin hiç bir anlamı yok ,yıpranan biri olmak mı istiyorsun? Hayır kimse aşağılık biri olmak istemez o zaman içinde bulunan bu düşünce havuzundan kurtulmalısın. Nasıl der gibisin? düşünürken aslında kendinle konuşursun bunu herkes farketmiştir.Beynimizin içinde bir ses bizimle konuşmak ister bize sürekli birşyler söyler.bazen bize akıl vermeye çalışır bazen birilerine kızar ve bazende bizi aşağılar ya da över.Biz de ona cevap verir ya da onu destekleriz.İşte bu noktada dikkat etmemiz gereken bir şey var.Aslında hiç ondan yana olmaya biliriz o konuşurken onu izlemeli ve bizim o konuşan kişiden farklı olduğumuzu anlamalıyız.Biz ondan daha derinde varlığın ta kendisiyiz .Biz her zaman şimdide olan kişiyiz. İçinizden konuştuğunuzu fark ettiğiniz an onu adece izleyin nefes alışverişinize odaklanın ve etrafınızda olup bitene daha cok dikkat edin rüzgarın ağaçtaki yaprakları hareket edttirişine kuşarın havada süzülüşüne ve yoldan gelip geçen insanlara, var olduğunuz şu anda aslında size acı cektiren hiç bir şey yoktur .Tamam belki 5 dakika önce biriyle tartıştınız ama şimdi sizinle tartışan ya da huzursuz eden bir durum yok .Beş dakika öncesini düşünmeye devam mı edeceksiniz bunu kendinize bir sorun.
  2. ekhart tolle diye bir adam var spiritüel gelişim uzmanı youtubede konuyla ilgili videoları var ve inananın hepsi bu konuda.
  3. ya beni aradıgım klip digilde eski türk filimlerinden kedi bıyıklı keltoş komik bi adam vardı uzun boyluydu onun filmlerin arıyorum bir türlü bulamadım
  4. Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum .Kendimi ruhen ve fikren geliştirmeye çalışıyorum daha önce çok çekingen ve utangaç bir karakterim vardı bunları aştım şimdi ise gözüm herkesin aradığı genel kültürü ve konuşması yüksek biri durumuna gelmek .Buraya sizlerle beraber sohbet etmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için kayıt oldum .Sizlerle tanışmayı dört gözle bekliyorum.(bu arada gerçekten dört gözlüyüm )
  5. http://youtu.be/5efMM7_Mm5Q
  6. istediğiniz şey tam olarak ne ? kendiniz görmek istediğiniz pozisyon ve durumu belirlediniz mi? Herkesin öncelikli düşüneceği kişi tabi ki kendisidir.Anne ve baba hariç onları bıktırmadıgımız sürece hep iyiligimizi isterler hatta hala iyiligimizi isterler ama yapacak bir şey bulamıyo olabilirler.Ya da kırılmışlarsa artık bize karşı kötü konuşabilirler ama içlerinde ki acı inan sizinkinden farklı degildir. bu güne kadar ki yaptıgınız şeylerden farklı bir şey yapmalısınız.Neden hep kendiniz ön pilandasınız. Bence kendi durumunuzu düşünmekten uzaklaşıp biraz çevrenizi seyretmeye başlasanız,ne kaybedersiniz. hayattan vaz geçmeyi düşündügünüz an : var oldugunuzu düşündügünüz bu kimliginzi parçalamanın zamanının geldigi andır.Degişin ;kim oldugunuzu sadece düşüncelerinizden yola çıkarak yorumlamayın ,yüreginizdekileri açın sizi dinleyecek birilerini bulun baska insanların fikirlerini alın, onları yadırgamadan sen beni anlamıyosun ,yasamadıklarımı bilemezsin tiriplerini atmadan sadece anlatın ve dinleyin .Onlar ne diyor .AİLENİZ le konuşabilirseniz daha iyi olur. empati kurun ,başka insanlarıda düşünün siz onları düşünürseniz onlar da sizi düşünmeye başlar ve o zmn yalnız olmadıgınızı anlarsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.