Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

satapc

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

satapc - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. arkadaşlar goce delcev üni diş hekimligi bölümünde okuyorum bilgi almak isteyenler varsa sorabilirler lütfen cok yüksek rakamlarda para ödemeyniz hepimizin annesi babası durumları belli yoksa neden makedonya gibi düşük gelirli bir ülkede eğitim seçelim.
  2. Makedonya Universiteleri hakkında her bilgiyi internette bulabilirsiniz.Ama hangisinin dogru oldugunu hangisine inanacıgınıza siz bile karar veremezsiniz.Cünkü yurt dısı eğitimini insanların ailesinden cıkacak onaylara göre kararlastırdıgı gercegi herzman ön plandadır. Sizler icin herzaman dogru cevapları verecek genelde sizinmis gibi düsünecek kisiler ile yapacagınız her bilgi alısverisleri sizin yurtdısı egitimine bakıs acınızı elbette degistirecektir. Cünkü günümüzde cok cesitli yanlıs söylentiler ile insanlarımızın yurt dısı egitimine karsı oldugunu oldukca sıkca gözlemleyebiliriz. Neden bizlerde Avrupa Birligi üyesi diger ülkeler gibi istedigimiz hedefimizdeki meslegimiz icin sadece lise mezunu olma hakkımızı kullanmıyoruz ? Lise diplomam ile hedefimdeki bölümü secip ( Uluslararası Hukuk-Türkçe Hukuk , Tıp , Diş hekimliği , Fizyoterapistlik , Mühendislikler , Uluslararası İliskiler gibi bunlar genellemedir.) neden istedigim hayalimdeki meslegi yapmak lüksümden geri kalıyorum? Neden başka üllkelerde çalışma sansım var iken kuvvetli bir diplomam olacakken kendimi TR ' de ki zor sınavlar ile yıpratayım ? Eğitimimi yurtdısında tamamlar Master , Yüksek Lisans , Uzmanlık gibi son nokta eğitimlerimi alıp tam donanımlı biri olarak ülkemde daha verimli hizmet vermek dururken neden ufkumu dar tutayım? İşte bunun gibi garip soruları herzaman kendi icimizde cevirir cevirir dururuz ... Cevaplarını kolayca bulabilmek varken neden korkuyoruz ? Kayıp etmek ile kastım ne olabilirki ? - 1 yıl sınava hazırlanacagım ve dershaneye gitmem gerek - işte aynı fırsat 1 sene yurtdısı egitimini dene farkı gözlemle ufkunu aç DANIŞMANLARA VEYA BU ANLAMDA SİZE DANIŞMANLIK YAPACAK KİŞİLERE YÜKSEK MEBLAĞLARDA PARALAR ÖDEMEYİNİZ!!!
  3. Makedonya Universiteleri hakkında her bilgiyi internette bulabilirsiniz.Ama hangisinin dogru oldugunu hangisine inanacıgınıza siz bile karar veremezsiniz.Cünkü yurt dısı eğitimini insanların ailesinden cıkacak onaylara göre kararlastırdıgı gercegi herzman ön plandadır. Sizler icin herzaman dogru cevapları verecek genelde sizinmis gibi düsünecek kisiler ile yapacagınız her bilgi alısverisleri sizin yurtdısı egitimine bakıs acınızı elbette degistirecektir. Cünkü günümüzde cok cesitli yanlıs söylentiler ile insanlarımızın yurt dısı egitimine karsı oldugunu oldukca sıkca gözlemleyebiliriz. Neden bizlerde Avrupa Birligi üyesi diger ülkeler gibi istedigimiz hedefimizdeki meslegimiz icin sadece lise mezunu olma hakkımızı kullanmıyoruz ? Lise diplomam ile hedefimdeki bölümü secip ( Uluslararası Hukuk-Türkçe Hukuk , Tıp , Diş hekimliği , Fizyoterapistlik , Mühendislikler , Uluslararası İliskiler gibi bunlar genellemedir.) neden istedigim hayalimdeki meslegi yapmak lüksümden geri kalıyorum? Neden başka üllkelerde çalışma sansım var iken kuvvetli bir diplomam olacakken kendimi TR ' de ki zor sınavlar ile yıpratayım ? Eğitimimi yurtdısında tamamlar Master , Yüksek Lisans , Uzmanlık gibi son nokta eğitimlerimi alıp tam donanımlı biri olarak ülkemde daha verimli hizmet vermek dururken neden ufkumu dar tutayım? İşte bunun gibi garip soruları herzaman kendi icimizde cevirir cevirir dururuz ... Cevaplarını kolayca bulabilmek varken neden korkuyoruz ? Kayıp etmek ile kastım ne olabilirki ? - 1 yıl sınava hazırlanacagım ve dershaneye gitmem gerek - işte aynı fırsat 1 sene yurtdısı egitimini dene farkı gözlemle ufkunu aç
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.