Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

profesör matematik hastası

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    286
  • Katılım

  • Son Ziyaret

profesör matematik hastası - Başarıları

Düzenli Gelen

Düzenli Gelen (8/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. jön abi,bir fenerli olmana rağmen avatar mıdır her neyse oradaki fotoğraflar çok anlamlıymış... Bu arada tabi ki BEŞİKTAŞlıyım... Ve takımımı her şeye rağmen (örneğin Kıvaç Oktay) çooo...k seviyorum...
  2. Bunda utanılacak bir şey yok ki! Ne de olsa doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş...
  3. Bu arada yazmayı unuttum biz bunları çekmek zorunda değiliz oylar bizde akıl bizde fikir bizde. Birlik olup onları indirmek hiç de güç olmasa gerek...
  4. Eğer banaysa bu yazdıkların benim yazımın gittiği yerein sahibi sen değilsin,yanlış anlaşılmayalım.. Ayrıca yine yanlış anlaşılmaya maruz kalmamak şartıyla söylüyorum ki "sana kırmızı çok yakışıyor!"
  5. Ben şunu merak ediyorum;ortalıkta Osmanlı zamanından kalma sakallarla dolaşanlar onları rahatsız etmiyor da gençlerin sakalları mı rahatsız ediyor?!
  6. Eğer yanlış anlamadıysam DİPNOT arkadaşımın söylemek istediği kongrelerinde türban takmalarına rağmen kadınlarla aralarına büyük ve kalın bir perde çeken,(özellikle benzine) zam yapmakta üzerine olmayan,değerli müzelerimiz ve okul sayısının onlar için her şeyden üstün ve sayısı mükemmel tarihimizi yansıtan müzelerimizin ve okulların sayısının bilmem kaç katını bulan camilerin hâlâ yaptırılmasının ve şeriatın gelmesini isteyen,bize "faiz haramdır" diyen (neredeyse yakında bunu FETVA ile duyuracak olan) hükümetimizin faizler ve zamlar konusunda tam gaz ilerlediği,buna rağmen halkın doğru düzgün yüzüne bakmayıp ona acımaması ve birkaç ayda bir sadece göz boyamak amaçlı hediye (örneğin şükrü saraçoğlu stadında bilmem kaç bin çocuğa bisiklet dağıttı-tamam takdire değer ama bir de bunu 40 yılda bir değil 40 günde bir yapsalar!) dağıtması,kendi maaşlarına zam yapmak konusunda oldukça cömert olması (sevaptır ki böyle yapıyorlar!) yeni sosyal güvenlik ve yasa tasarısıyla zaten binbir güçlüklerle geçinmeye çalışan halkın kazandığı parayı çok görüp onu da elinden almak istemesi,halk işsizlik ve açlıktan yakınıyorken neredeyse obezite hastalığına yakalanacak olan bir akp milletvekilinin "biz küçükken fakirdik,zeytini iki lokmada yerdik,onlar da öyle yesinler" diye halka söylerken pişkin pişkin gülmesi,sayın UYUYAN bakanımızın bir kez daha (ki bu kez fiilen değil ayaktayken!) uyıuduğunun bir belgesi olan kültür hırsızlığına karşı kayıtsız kalması (ki Dünyanın en değerli elmaslarından biri sayılan ünlü Osmanlı Kaşıkçı Elması'nın çalınıp yerine sahtesi konulmuş olabileceği konusunu da mırın kırın ederek geçiştirdi!) dehşetidir... Saygılar... (Bu arada bu önemli konuya değindiğin için de teşekkürler DİPNOT-ayrıca eğer seni yanlış anlayıp konuyu saptırdığımı düşünüyorsan da kusuruma bakma bu nefretle karşılanması gereken ve acı olan gerçekleri bir yerde göstermem gerekirdi diye düşünüyorum)
  7. Yazarsan tek bir bayanla orada toplam kapıştığın miktar ne kadarsa o miktardan baya bi fazla benle kapışırsın haberin ola... Şaka ha ters anlaşılmayalım sonra...
  8. Düşüncelerinize saygı duyduğumu söyleyerek sözüme başlamak isterim ancak size birkaç sorum olacak: 1.Niye abd vs ülkeler direktman silahlı bir şekilde saldırmak yerine sinsi sinsi kaleyi içten fethediyor? Daha zevkli diye mi? 2."Bu ülkenin ulu önderinin peşindeysek ve vatanımızda durabiliyorsak kimin sayesinde?" sorusunun cevabı olan "Cesur büyük büyük dedelerimizin,ninelerimizin ve kahraman Türk _ _ _ _ _inin sayesinde" cümlesinmedeki 5 harfli şeref belirten bir görev nedir? 3.Askerlik bir zorunluluk olmasaydı kaç kişi o pkk ya karşı koymak için vatanımızın dört bir yanına gidecekti? Ayrıca eğer orduevi,kamp vs den bahsediyorsanız benim babam da asker ve terörün en ateşli olduğu zamanlar Hakkari'deydi.Tam 2 yıl boyunca haberleri korku içinde izledik ve her gece yatağımızda diken üstündeydik ya bir şey olursa diye. Şimdi babamın Hakkari'den önceki fotoğrafıyla sonraki fotoğrafını karşılaştırınca Hakkari'nin ondan götürdüklerini görünce içim kan ağlıyor ama yine de vatan için diye susup içime atıyorum. Bu duyguları anlamak çok güç olmalı sizin için ki böylesine yorumlar yapyorsunuz... Ötesi için YORUM YOK!!!
  9. İlk verdiğim adrese baktıysan kimse yaptıkları gereksiz transferleri onaylamıyor ama gidip silah zoruyla istifa ettiremeyiz ya?! Ayrıca fenerin ne haltlar karıştırarak zengin olduğuna bak ondan sonra fener zenginiz de (üzümünü ye bağını sorma hesabı olmasın) Ayrıca Türkiye'deki şampiyonluk kupa vs önemsiz şeyler olmalı çünkü ulus içinde paranın konuşması çok kolay... Anlarsınız ya!
  10. Yıkılsın da içten dıştan fark etmez bence...
  11. Sizin için "keşke azize de kalıcı olsa" demeli... Neme lazım muhtemelen azizenin parası bittikten sonra şampiyonluk hayalleri de biter!..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.