Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

abdullahseref

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    25
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    1

abdullahseref tarafından postalanan herşey

  1. Önce işlerimi halledecem sonra da bi huzur bulursam film izlerim:)
  2. Haklısınız,muhalefet amaçlı söylememiştim.Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
  3. Teşekkür ederiz paylaşım için. Pc başında çalışanlar için iyi bir bilgilendirme.
  4. Bunu bilmeyen yoktur sanırım. Daha karışık kelimeler var aslında. onları yayınlamanız daha iyi olur.
  5. R&B de Rihanna'yı tek geçerim. Pop konusunda da bencede Beyonce varken Britney Spears solda sıfır.
  6. abdullahseref

    Cem Adrian

    Çok farklı bir ses tınısı var. Özellikle sakin akustik şarkılarını daha çok seviyorum.
  7. İnsanlara neyin iyi geldiğini geleceğini kimse bilemez, bu da örneği:) Çok ilginç ama bu da bir azim...
  8. Öyle bir kız vardı Barbie gibi olmuş yüzlerce ameliyatla.Türkiye'ye de gelmişti, Beyaz Show'a katılmıştı hatta. İnsanlar gördükleri beğendikleri şeylere özeniyorlar küçüklükten. Sonra diyoruz ki 15-18 yaşlarındaki kızlar neden estetik merkezlerini dolduruyor! Toplumumuzun kültür değerleri farklılaşıyor git gide bu belli bişey.
  9. Hep merak etmişimdir yaşlı amcalardan teyzelerden eskileri dinlemeyi. 1900 lü yılların başlarını, Atatürk zamanını, görüp geçirdiklerini, yaşanmışlıkları... Zor bulunan şeyler bunlar kıymet bilmek lazım. Çok kıymetli birşey bence elinizdeki. İlerde sizde çocuklarınıza gösterirsiniz.
  10. şu tebriklerin ingilizcesini bir türlü söyleyemiyorum:)
  11. She is in Europe = O Afrika'dadır. Benimde dikkatimi bu çekti:) Ama güzzel bir açıklama ve anlatım olmuş. Teşekkürler:)
  12. Ama bulsam da birşey farketmeyecek çünkü o artık evli...
  13. kimi severseniz sevin,ilk aşk her daim aklınızın bir köşesindedir.
  14. Kısmen güzel bir sistem. Öğrencilerin korkusuzca sınav derdi olmadan öğrenmesi ve öğretilmesi büyük bir avantaj. Ayrıca birer birey olarak değer verilmesi, birşeyleri yapmaya zorlanmaması da güzel. Bizim ülkemizde ödevlere boğulan öğrencilerin, öğretme ve öğretmenlikten bir haber kişilerin, sevmedikleri işi yapan öğretmenlerin, öğrencilerine kıymet vermeyenlerin de az olmadığını düşünürsek eğitim sistemimizin temelinin neden bu kadar zayıf olduğunu anlayabiliriz.
  15. Bende 2 hafta önce İstanbul'da Just English'e kaydoldum. Çok araştırma yapmıştım. En sonunda buna karar verdim. Alt yapı var biraz ama yeterli değil.Pre-İntermediate seviyesinden başladım. İyi mi bilemem ama inş emeklerimin sonucu iyi olacak.
  16. Herşey insanın otokontrolünü yapabilmesi ve bilinçli olmasıyla alakalı aslında. Birazcık da her konuda istek ve azim olursa tembellik kalmaz bence:)
  17. Teknoloji ABD ve Avrupa'nın elindeyken böyle bir sonuç çıkması çok da şaşırtıcı değil. Avrupa'da ve ABD'de geçim derdi veya başka sorunlar yok. Refah durumu yüksek, milli gelir de aynı şekilde yüksekken insanlar bunun nimetlerinden elbet faydalanır.
  18. Küçükçekmece ve Başakşehir yokmuş Allahtan.
  19. Merhaba, Haberlerde ve bazı reklamlarda sürekli olarak görüyoruz ucuz elektrik kullanabiliyoruz, tedarikçi değiştirince indirimli olarak elektrik faturası ödüyoruz. Bu konu hakkında bilgili olan ya da daha önce deneyen var mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.