Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

feristah12

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

feristah12 tarafından postalanan herşey

  1. Saç dökülmesinin birçok sebebi olabilir ancak çözümünün tek bir yolu mevcut o da Minoxil Değişimi bu videodan görebilirsiniz.
  2. Migros ülkemizde ilkleri gerçekleştirmeye,kendisini geliştirmeye devam ediyor.Bu kez sadece ülkemizde değil dünyada da bir ilke imza atan Migros internetten alınan siparişleri,ürettiği TARO adındaki robotuyla hazırlayacak.
  3. Saç dökülmesi artık sorun olmaktan çıktı bence.Minoxil bu konuda birçoğumuzun yardımcısı.Bu kadar iyi performans aldığım başka bir ürün olmadı.
  4. Kadınlara destek olunması durumunda yapamayacakları,başaramayacakları herhangi bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.Bu desteği verenlerin de her zaman yanında olmamız gerekiyor.Migros 1 milyon kadına ulaşmayı hedeflediği yeni projesinde kadınlarla daha güçlü bir gelecek hayal ediyor.Tarım, aile, kişisel gelişim, sağlık, hobi ve mesleki eğitimlerin yanı sıra girişimcilik, finans, inovasyon ve dijitalleşme gibi konularda da alanında uzman akademisyenlerden eğitim alma fırsatı sunuyor.
  5. Saç dökülmesi Can sıkar, psikolojinizi etkiler. Allahtan minoxil var da önlemimizi alabiliyoruz.
  6. Bayramları çok seviyorum.Ülke neşe ve huzur doluyor.Ekranlarda sosyal medyada neşeli içerikler oluyor.Migros Tv Youtube hesabının 19 Mayıs Gençlik Festivali canlı yayınları da bunlardan biri.Gün boyu konserler,söyleşiler,programlar olacakmış.Çok iyi iş yapmışlar.
  7. Evde kalmamız gereken bu günlerde evin tüm ihtiyaçlarını Migros Sanal Marketten karşılıyoruz. Hem ürünlerin kalitesinden hem de fiyatlardan oldukça memnunuz.
  8. Migros'un özel günlerde yaptığı kampanyalara gerçekten bayılıyorum.Şimdi de Anneler Günü harika fırsatlar yapmışlar.
  9. Migros'u geliştirmeye devam eden biri.Özgür Tort.Yaptığı,yapmayı düşündüğü projelere,planlara bu söyleşiden bakabilir merak edenler.Vizyonu baya etkiledi beni. https://www.migroskurumsal.com/Basin-Aciklamasi.aspx?BasinAciklamasiID=239&height=500&width=600
  10. Futbolun enlerini sıralamakta birçok fikir ayrılığına düşebilir,listeyi çıkarmakta zorlanabilirim.
  11. horizon akademi. etilerde butik. sınıflar az kişi ve birebir alabiliyorsunuz. yani fiyatı diğerlerine göre pahalı olabilir ama piyasa olmuş kurslar artık iyi eğitim vermiyor, hepsi tek düze. benim arkadaşım toefl'a özel dersle çalışıyor ve çok memnun
  12. Herşeyin doğal yolu en iyidir. Haplarla denemesin kimse bence.
  13. Bu konu benimde çok ilgimi çekiyor fakat hala beni tatmin edecek bir cevap bulamadım çevremden.
  14. feristah12

    Koç Burcu Genel Özellikleri

    Koç burcu lider,inatçı,sabırsız ve özgür ruhludur.
  15. İkisi de biraz dengesiz ve ne istediğini bilmediği için sorunlu olur bence ilişkileri.
  16. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bugünlerde TV’de “kitap okuyorum arkadaş” replikli bir kamu spotu dönüyor. Herkese Kitap Vakfı’nın düzenlediği bir sosyal sorumluluk projesiymiş. Benim çok hoşuma gitti. Ülkemizde kitap okuma alışkanlığının kesinlikle artırılması gerekiyor. Ben de projeyi destekleyenlerden biriyim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.