Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İDRAK

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    18
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İDRAK Hakkında

  • Doğum Günü 18-03-1975

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • İlgi Alanları
    Blimi ayakta tutan yegane olgu "ŞÜPHE"iken,felsefe,sosyoloji,siyaset,tarih gibi alanlar da birer bilim dalı olarak kabul ediliyor ise ben bu alanlardaki her yaklaşımdan, ayarını kaçırmamak şartıyla şüphe ederim.Özellikle genelin dayattığı olgulardan.

İDRAK - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  2. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  3. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  4. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  5. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  6. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  7. İDRAK doğum gününüz kutlu olsun!

  8. tuğra3 arkadaş , önerim malum kanalların mail adreslerine bu pis oyunlarından ne kadar rahatsız olduğumuzu yazmaktır şu aşamada bence ...
  9. Medyanın Zekeriya Beyaz Oyununu Görüyorum ve Bu İstismardan İğreniyorum Kamuyu bilgilendirme kisvesi altında sadece ve sadece “reyting” kaygısından başka zerre kadar umursadıkları bir şey olmasa yine kabul diyeceğim ama ben bunun altında art niyet olduğunu düşünüyorum. Bir ululsal kanalın dini konularda halkın karşısına örnek olarak çıkardığı kişiye bakar mısınız. İşi komedyenlik olan kişilerin dışında ekranlarda gördüğünüz tüm yüzleri teker teker gözünüzün önünden geçirin. Zekeriya beyaz’dan daha komiğini bulabilir misiniz.Gayet tipitip kılıklı , medeni bir üslupla konuşmasını , ne zaman sinirlenip ne zaman sakinleşeceğini bilmeyen , şaşı ve gayet komik bir adam. Üstelik bu adam kaldığı otel odasında ***** seyrederken afişe olmuş ve kıvırmaya çalışırken de daha da batarak değil ülkenin en üst düzey din otoritesi , değil sıradan din adamı , namuslu vatandaş olarak dahi vatandaşın gözünde zerre kadar itibarı kalmamış biri olmasına rağmen en ciddi ve hayati dini konularda , bu malum medya ısrarla bu adamı çağırıyor. Bu kanallar da çok iyi biliyorlar ki bu ülkenin ilahiyat fakültelerinde gayet seviyeli , hitap ve bilgilendirme üslubu gayet sade ve içten , olgun , adam gibi oturup kalmasını bilen , dini konuların laik çağdaş hayat şartlarına göre yorumlanması noktasında bile cebinden üç tane Zekeriya beyaz çıkarabilecek din adamları var. Ben burada dini konularda yetkin ve doğru kişilerden bilgi edinme hakkımızın ihlal edildiğini düşünüyorum. Bu çevreler bir zamanlar aynı art niyetle ciddi ve bilgili din adamı kisvesi altındaki Yaşar Nuri Öztürk ü ekran müptelası yapmıştı ki bir de baktılar ; dini konulara marjinal yaklaşımları ile gündem yaratıp kanal kanal gezip medyatik olunca siyasete girdi , bu alanda başarısız olunca hazmedemeyip kendine parti kurdu ve bugün , o garip dini yorumları ile oluşturduğu medyatikliği üzerine başbakanlık hesapları yapan bir ana muhalefet partisi lideri çıktı ortaya. Zekeriya beyaz konusunda açıkça şunu söylemek istiyorum ki bu adamın bu haliyle güvenilir , derin bilgisi olan örnek din adamı diye çıkarılması tamamen çirkin bir art niyettir. Din , dindar ve din adamı olgularını küçük düşürmek adına alt ve art niyet vardır. Aynı yeşil çamın hemen tüm filimlerinde imam karakterini halka , kör cahil , kaba , çirkin suratlı , hatta sapık olarak gösterirken ki ********* emelleri gibi. Neticede ülkemiz ; Hıristiyan misyonerlerin , gençlerini en kolay kandırabildikleri , etkileyebildikleri dünya cenneti bir ülke haline geldi ve şimdi haber programlarda gençlerimizin niçin bu kadar kolay etkilendiklerini tartışıp duruyoruz. Hepimizi bu konulara karşı daha duyarlı olmaya davet ediyorum . Saygılar.
  10. Genel olarak doğru bir yaklaşım bence. Hatta islam aleminin bu bilinçsizliğine bir örnek de ben vereyim. Filistin deki son seçimin galibini beğenmeyen israil ve amerika , filistine olağan mali yardımlarını durdurma kararı aldı. Böylece filistin devlet dairelerineki bilmemkaç bin memur maaş alamama kırizi ile karşı karşıya. Aşırı lüks saraylarına som altın kılozetlerindeki arap şeyhler ise lafa geldimi filistin havarisi kesiliyor.
  11. Anlatmaya çalıştığım şeyin bu kadar zor olduğunu zannetmiyorum ama…. Kardeşim ben “bu maaş yapılan işe çok” , “aslında yaptıkları işler o kadar da zor değil” demedim ki ! Bunları ben de biliyorom ama gözüme perde olmasına da müsaade etmem . … böylesine hayati tehlilesi olan bir göreve değil 2 , 4 milyar maaş verilmeli. Helal hoş olsun. Ben sana başka bir şeyden bahsediyorum. İŞİNİZİ BECEREMEDİĞİNİZ MÜDDETÇE SİZE İKİ KAT MAAŞ VERECEĞİM. NE ZAMAN İŞİNİZİ BAŞARDINIZ , MAAŞINIZ YARIYA İNECEK.... Bunu anlamını ve etkilerini (bilinçli veya bilinç altı) düşünebiliyor musun.
  12. cevap olsun diye , Mevlana ile "gavur icadı" diyen zihniyet arasında ilinti kuruldu ya ... ben bu panodan çekiliyorum.
  13. Ordum hakkında bu tip ithamlarda bulunmak beni de çok üzüyor. Dünya askeri otoriteleri tarafından bu mücadelesi ile türk ordusu amerikadan sonra dünyanın en iyi durumdaki ordusudur ve bununla da gurur duyuyorum. Sizden de şu hatayı görmenizi istiyorum "siz zaten bu personeli birkaç yılda bir , görev zorluk farklılığı ile yer değiştiriyorsunuz. Doğudakini batıya batıdakini doğuya atıyorsunuz. Bu uygulama zorluk ve risk farkının yarttığı maaş farkını bertaraf eden yerinde ve doğru bir uygulamadır . Ama hem bunu uygulayıp hem maaş farkın uygularsanız , yukarıda büyük harflerle yazdığım tesbit mantıken yüklediğim ima ile anlamlanmak zorunda kalıyor. " yanılıyor muyum.
  14. “Türk milleti zekidir , türk milleti çalışkandır” Bu sözü tarihte türk milletini en iyi anlamış kişi söylemiştir. bu yüzden kesin doğru kabul etmek zorudayız. zaten zeki olan bu türk milletine 70 yıldır , daha adını yazmayı öğretmeden Atatürk ilkelerini öğrettik , doğumundan ölümüne kadar tüm basın yayın araçları ve tahsil hayatları ile adete beyinlerine işlendi , hatta başka hiçbir şey öğretmedik bile denebilir. Değil zeki moron olsa anlardı. 70 yıl sonra bir de bakıyoruz ki imamhatip mezunu ; kadro-başbakan-cumhurbaşkanı Beni anlıyor musun kedim 7 beni . Bu netice öz be öz türk milletinin geçen 70 yılı zekice tahlilidir. Arman ve benim gibi kişiler Atatürk ün zeki olarak isimlendirdiği (çoğunluk) türk milletiyiz. Kendi teşhisim şudur. Bu ülkenin aydınları , Kemalistleri , chp lileri , aşırı dindarlardan korunmak ile din düşmanlığı arasındaki çizgide saçmalaya yalpalaya bu noktaya gelmişlerdir. (Bkz. "sizin kabeniz sizin olsun , bizim anıtkabirimiz var" başlıklı cumhuriyet gazetesi) Müstehaktır. Bu ülkede ve her ülkede bir devrim yapılacaksa halk yapar. Halka rağmen yapacakların daha göreceği çok imamhatipli cumhurbaşkanı var.
  15. Tania Hayde , "sırf bu yüzden mi bitirilemiyor terör" yaklaşımı ile eleştiriyor beni... Shation ise aslında onların o kadar da güçsüz olmadığından bahsetmiş bana ... Arkadaşlar ben bu söylediklerinizden "böyle bir unsurun terörle mücadelede olumsuz etki yapacağına inanmıyorum." "terörle mücadeledeki başarısızlığın etkenlerinden biridir denilemez" "terör bölgesinde askerlik yapıp gelen benim de tanıdığım pek çok kişi var , hiç birinden böyle bir ima duymadım" gibi anlamlar çıkaramıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.