Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Red Label

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    23
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Red Label - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Göz Sağlığını Korumak için Çay 1 tatlı Kaşığı Yabanmersini meyvesi 1 tatlı kaşığı bamyaçiçeği ( hibiscus ) 1 tatlı kaşığı Kuşburnu 1 tatlı kaşığı mürver meyvesi 250 cc kaynar su Cam veya porselen bir fincana konuşur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 3 fincan içebilirsiniz.
  2. Tarçın Tüketerek elde edilecek faydalar: * Kan şekerini dengelemeye yardımcı olur. * Kan yağlarından trigliseridleri düşürür. * Kansere karşı koruyucudur. * Antimikrobiyal etkisi vardır, zararlı mikropları öldürür. * Alzheimer hastalığını engelleyici etkisi.
  3. D Vitamini eksikliğinde Prostat ve Meme kanseri riskinin arttığını biliyor muydunuz.
  4. Adaçayı : Uzun yaşamak istiyorsanız ada çayını evinizden eksik etmeyin. * Üst solunum yolları, ağız içi ve boğaz enfeksiyonlarında, dudaklardaki uçuklarda koruyucu ve tedavi edici etkisi vardır * Antibakteriyel ve antiviraldir. * Hazımsızlığı giderir, sindirimi kolaylaştırır, mideyi rahatlatır. Dikkat: Tıbbı ada çayı olarak bilinen Salvia Officinalis türüdür. O yüzden Salvia Officinalis içeren güvenilir markaların poşet adaçaylarını tercih ediniz.
  5. Üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı savaşır Öksürüğü rahatlatır Ağrı kesici etki gösterir Yatıştırıcı ve sakinleştiricidir.
  6. Red Label

    Hurma'nın Faydaları?

    Hurmanın Belli Başlı Faydalarını aşağıdaki gibi sıralayabiliiz. Bağırsakların çalışmasını düzenlemeye yardımcıdır Demir eksikliğini engeller, kansızlığa karşı korur. Antioksidan etki gösterir.
  7. Dr. Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım orada bayağı güzel tarifler var. Herşeye iyi gelen tarifler bunlar. Bitkisel tarifler... Boğaz ağrısı içinde toz Zencefil ile süzme balı karıştırıp yiyorsun. 1 çay kaşığı zencefil tozu üstünede 1 tatlı kaşığı süzme bal ekle, karıştır ve ye... Biraz boğazın yanacaktır ama sabah akşam yersen bu karışımı antibiyotik almadan boğaz ağrın geçer. Ben ve ailem bu karışımla boğaz ağrılarımızı hemencecik geçiriyoruz.
  8. Limon Bol miktarda C Vitamini içerir. C vitamini gripten kansere kadar her hastalığa karşı koruyucudur.Limon vücudumuzun paslanmasını engeller...Hergün en az 2 limon tüketin ve kabuğunu ziyan etmeyin. Rendelenmiş limon kabuğu hem salatalarınıza lezzet ve aroma katacak, hemde kanserden korunmanıza yardımıcı olacaktır.
  9. Size daha önce bahsettiğim gibi İlaçsız yaşam Kitabından bulduğum bir tarifi aktaracağım. Ben uyguladım, sizde uygulayabilirsiniz. 2 Yemek Kaşığı Papatya 250 cc kaynar su Papatyanın üzerine kaynar suyu ekleyip bardağın ağzını kapatın. Soğuyana kadar bekletin. Soğuyunca ağzı kapaklı bir şişeye süzün. Elde ettiğiniz bu suyu, cildinizi temizlemek için bir parça pamuk yardımıyla sabah akşam kullanabilirsiniz. Aynı zamanda egzama döküntülerini ve iltihaplı cilt lezyonlarını da rahatlatacaktır. Denemesi çok basit bir tarif...
  10. Red Label

    Kabız nasıl geçer?

    Bir çorba tarifi var onu deneyin... Fitoterapi Uzmanı doktor bu tarifi bir TV programında verdi. Dr. Aktaş. Kuru Bamya 1 avuç Isırgan 1 Avuç Kimyon 1 yemek kaşığı Rezene 1 yemek kaşığı Çemen otu 1 yemek kaşığı Buğday Kepeği 1 yemek kaşığı 1 - 1.5 lt su koyup 30 dk kaynatın. Kaynadıktan sonra 1 yemek kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu ve 2 yemek kaşığı Sızma Zeytin yağı ekleyip sıcak sıcak için... Bunu hergün yapıp içebilirsiniz. Hamileler ve emziren anneler de içebilir.
  11. Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım, ordaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim, Kitapta sadece diet programı yok Hastalıklardan kurtulmanın doğal formülleri var. Herkesin alıp okuması gereken bir kitap.
  12. Potasyum deposudur. Potasyum tansiyonun dengelenmesine yardımcıdır. Bağırsakları çalıştırır, kabızlığı engellemeye yardımcıdır ve kemik erimesine karşı da koruyucudur. Bence herkes incir yemeli...
  13. Yabanmersini tüketerek elde edeceğiniz faydalardan biraz bahsetmek istiyorum. * Göz sağlığınızı korur, göz tansiyonunun düşürülmesine ve glokomdan korunmaya yardımıcı olur. * Kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur. * İshal durdurucu etki gösterir.
  14. Domates mucizesi, kanserden koruyor. http://youtu.be/vZa_HK0YYkA
  15. Şalgam Suyu Gribin Düşmanıymış, Bende yeni öğrendim. Adanalı'lar yıllardır içtiği şalgam suyunun gribe iyi geldiğini Japonlar ispatlamış... Çok ilginç değil mi? İzleyin sizde öğrenin bence... http://youtu.be/iZlujJLemEA
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.