Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SolexTr

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

SolexTr - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Chicago yasanilasi sehirlerden birisidir. Guvenlik ve duzen acisindan. Chicago buyuk sehir olmasina ragmen, Daha ucuzdur diger buyuk sehirlere gore. Burada merkezde bir evi ortalama studyo diyelim, 1.000 dolara kiralayabilirsiniz ama newyorkta imkansiz. Benim suan devam ettigim okul var aylik ortalama 540 dolar aylik. Aylik burada masrafin hersey 1.200 dolar olur. Bu dedigim mutevazi bir yasam icin tabikide. Ogrenci yurdu 400 dolar mutfagin var kendin yemegini yapabilirsin. Sehir merkezine 25 dakika uzaklikta, otobus kapinin onunden geciyor ve gol manzarali yer Vize belgeleri basit o kadar zorlanmazsin diger arkadassa soylemis zaten gerekli seyleri. Mesala kac aylik bir dil egitimi planliyorsunz? Dil egitiminden sonra ne dusunuyorsunuz?
  2. Merhaba Arkadaslar, Suan'da Chicago'da yaşıyorum Ve ingilizce egitimi almaktayim, buyuk ugraslar sonucu okulu kendim internet uzerinden buldum ve geldim herseyimi internet uzerinden hallettim. fiyat olarak cok uygundu ve geldikten sonra ucuz diye sok ta yasamadim. vize almakta o kadar zor olmadi.Chicagodan bahsedersek, Chicago amerikanın 3 büyük şehirlerinden birisi. Kışları birazda olsa sert geçiyor sivastan ankaradan çanakkaleden erzurumdan gelen arkadaşlar alışmakta fazla zorluk çekmeyeceklerini sanıyorum Ama yazlari anlatilamaz yasamak lazim.Turkiyenin bursanin sicagina benziyor yazlari. sonbaharlari,Karadenizin tam agustos sonlarinin hafif yel esintileri gibi. Chicago, uzunca sahilleri Bot turlari, sehir turlari, büyük müzeleri ve aynı zamanda büyük bir göle sahip. Akin akin gelen turist kafileleri sehri daha farkli ahenklerini olusturmakta ve insanlarla tanisma firsati ve kulturlerini tanima noktasinda yardimci oluyor. Farkli ve yasanilasi bir sehirdir chicago. dusunen arkadaslar varsa buraya gelmeleri konusunda sorularinizi beklerim. gorusmek uzere
  3. SolexTr

    amerikada egitim!

    Amerikada Dil Eğitimi! Merhabalar, Ben Chicago'dan katiliyorum. Chicago'da sahip oldugumuz Dil okullari ve (yuksek okul)unda çalışmaktayım. Asil amacimiz Turkiyeden buraya gelmek isteyen arkadaslara yardimci olmak ayni zamanda tüm isteklerine cevap vermek üzere bulunuyoruz. Gelmek isteyen veya ilgilenen arkadaşlar buradan bana yazabilirler. Görüşmek üzere.
  4. Arkadaşlar uzun süredir şikagodayım sormak istedikleriniz eğitim almak istiyorsanız sorularınızı beklerim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.