Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

saintaclaus

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

saintaclaus - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. saintaclaus

    SENsizlik

    SENsizlik Sensizliği bilmezsin Kış iklimi hakimdir Gündüzler kısa Geceler uzun Ve bazı geceler Kimsenin bilmediği bir evin Kimsenin çalmayacağı bir kapısına yaslanıp Hayatının muhasebesini yaparsın Gece bitmez Hesap tutmaz Devamlı eksik çıkarsın Sensizliği bilmezsin Bütün bir şehir seni terk etmiş gibidir Yürüdüğün her sokak Geçtiğin her ev Ve sırılsıklam bir yağmur Sana yanlız Yalnızlığını hatırlatır Son bir bakış atarsın Boş sokaklar ile sana bakan şehre Belki birkaç damla yaş döker Sonra ne varsa yaşadığın alır yanına Şehri terk edersin Sensizliği bilmezsin Seni sevmek gibidir İçimdeki çocuk Büyür gibidir... Umut Can Çeppioğlu - SENsizlik - Yalınses Yayınları (2007)
  2. "Şiir yazmak hayata meydan okumaktır" - Umut Can Çeppioğlu
  3. saintaclaus

    Nazım Hikmet

    Akın var akın, güneşe akın Güneşi zaptedeceğiz Güneşin zaptı yakın...
  4. saintaclaus

    BOZKIRKURDU - Herman HESSE

    çok sıkılmıştım açıkçası okurken, insan ruhu ve yalnızlık çözümlemesi için Oğuz Atay baştacıdır.
  5. "...Gördüklerimiz midir gerçek olan, yoksa hissettiklerimiz mi? Ya da hayal ettiklerimiz midir, eğer yaşadıklarımız değilse?..." Umut Can Çeppioğlu - Hayaller İçinde Bir Düş
  6. "Yalnızlık en iyi insan terbiyecisidir" Umut Can Çeppioğlu
  7. Hayaller İçinde Bir Düş Yazar: Umut Can Çeppioğlu Yayınevi: Potkal Kitap Yayınları Sayfa: 90 Tür: Öykü Hayalden Gerçeğe Uzanan Öyküler Umut Can Çeppioğlu sürükleyici öyküleriyle okurunu şiirsel bir atmosferin içine sürüklüyor. “Hayaller İçinde Bir Düş” adını verdiği ilk öykü kitabında 5 uzun öyküye yer veriyor genç yazar. Ayrıntıların titizlikle işlendiği, yaşam tanıklıklarının ustalıkla öykülere sindiği bu özel kitap, öyküseverler için oldukça iyi bir okuma önerisi. Gerçekle düş, aşkla yalnızlık, uyku ile ölüm kadar size yakın öyküler var bu kitapta, sıkı bir edebiyat yolculuğuna davetlisiniz… *** Her taraf siyaha bürünüyordu. Hızlı bir şekilde, bir örtü gibi her yeri kaplayarak çöktü üzerine karanlık. Karaltının içindeki beyaz bir tondu artık Derya. Yanlış ve doğrunun, gerçek ve hayalin ötesindeydi. Soruların cevaplarının bittiği yerde, nedenlerin sorgu odasında, yokluk ile varlık arasında… Kitap tanıtım fragmanı:
  8. Gece Hayatı Bir hayat bulsam bir gece yolda Henüz yaşanmamış olsa Etrafta da kimse yoksa... Giysem üstüme büyük gelmese Belki intihar, belki cinayet Kimse benden bilmese Alıp başımı gitsem Büyüdüğüm mahalleye Biraz hava, biraz su yeter Çocuk olsam yeniden Üstüm hiç kirlenmese Umut Can Çeppioğlu - SENsizlik - Yalınses Yayınları (2007)
  9. saintaclaus

    Gece Hayatı

    Gece Hayatı Bir hayat bulsam bir gece yolda Henüz yaşanmamış olsa Etrafta da kimse yoksa... Giysem üstüme büyük gelmese Belki intihar, belki cinayet Kimse benden bilmese Alıp başımı gitsem Büyüdüğüm mahalleye Biraz hava, biraz su yeter Çocuk olsam yeniden Üstüm hiç kirlenmese Umut Can Çeppioğlu - SENsizlik - Yalınses Yayınları (2007)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.