Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

aksamsefası

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

aksamsefası - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

3

İçerik İtibarınız

  1. http://www.youtube.com/watch?v=oNNYFvSdlAw
  2. yeryüzüne acıdan başka birşey vermiyoruz. zavallıyız . bu barınaklarda işe ihtiyacı olan değil hayvanları geçekten sevenler çalıştırılsa koşulları bu kadar kötü olmazdı sanırım. paylaşımlarınızı okudukça küçüldüm tülvent,
  3. tehlikeli aynı zamanda yaptığı vahşetin sapkınlığın kötülüğün farkına varmayacak ve yeniden aynı şevkle hatta daha fazla cesaretle işine devam edecek. ben ne yaptım sorusu hatadan ders alma pişmanlık gibi durumlar olmayacak. savaş ortamında özellikle. her defasında daha istekle savaşa hazır cesur askerler. neden savaştığını sorgulamaya başlayan amerikalı askerler çoğalmıştı sanırım grup dahi kurmuşlardı. devlet vatanseverlik duygusu aşılayamayacağını anlayınca sorunu travma sonrası tedavi adı altında ilaçla çözumler. yasallığınıda sağlarsa o tur gruplara katılan da olmaz artık. komplo teorisi gibi oldu
  4. kişi ailem sırt çevirdi diye sevdiğinden vazgeçecekse orda sevmekten bahsedilemez. bağımlı kişilikten bahsedilir ve bu kişi her zaman kendi kararıyla değil başkalarının kararıyla yaşar. sevmenizi hata olarak mı göruyorlar kendi tecrubelerine ve doğrularına dayanarak. siz hata kredinizi hiç kullanmazsanız yaşamı doğru ve yanlış adımlarla dneyimlmezseniz her zaman birileri tepenizde sizi yönlendirmeye çalışacaktır zaten. ailem sırt çevirdi diye vazgeçen ya korkaktır ya da işine öyle geliyordur. siz derken genel anlamda kullandım şahsınızı kastedmedim.
  5. buraya yazmam yanlış mı bilmiyorum ama, eskiden evinde kedi köpek besleyenlerin evine gitmekten imtina eden ben geçtiğimiz yaz bir yavru köpek aldım. hayatımda sevmenin ne demek olduğunu bu yavrudan öğrendim desem yalan olmaz. o kadar sevgi dolu ki evden on dakikalığına ayrılsak bizi sanki 10 yıldır ayrı kalmışız gibi karşılar kızlarım okuldan gelince hangisinin kucağına zıplayacağını yalayıp öpeceğini şaşırır sevinçten etraflarında dört döner. sanki sevmek için yaratılmış. evimizin bir ferdi ve en önemlisi yaşamımızda çok büyük destek kızlarımın babası vefat ettiğinde kendi içlerine dönuk hallerinden çıkaran o. günde belki 30 kez babasıyla telefonda göruşen(boşanmıştık) ufak kızım babasını kayedince odasına çıkar ağlar duygularını bizimle paylaşmaz olmuştu. köpeğimiz canımız bitanemiz bize geldiğinden beri hiç o hallerini yaşamadı(köpeiğimizin adını yazmaya korkuyorum bu sevgi bu büyü bozulmasın diye) çunki köpeğimiz onu sevmekten yalamaktan onun acısını duşunmsine fırsat vermiyor. tertemiz tuvalet eğitimini banyoya yapıyor çocuklardan daha hızlı öğrendi üstelik.ne verirseniz onu yiyor. demek istediğim gerçkten sevmek v sevgiyi tatmak istiyorsanız alın bu sahipsiz yavruları ve yaşamınıza neşe keyf huzur katın koynunuzda yatırın bir daha hiç bırakamayacaksınız böyle bedava sevgiyi kimse vermez emin olun.tüyleri dökülür diye sıkıntı yapmayın süpürge var ve zaten her gun supurmuyormusunuz ya da insanlar evinize gelmek istemez diye çekinmeyin gelmesinler hayvanları sevmeyen insanları da sevemez. sevenin umurunda olmaz evinizde kedi köpek olması. ve hayvanlarda kendilerini seveni hemen anlıyor zaten. zamanın yaşam şartlaırnın soğuk donuk isnsanlara dönüştürdüğü bu dönemde kendinize bir iyilik yapın ve bu bedava sevgiye sahip olun.
  6. aile farklı inanç ve düşüncelere saygılıysa problem olmaz ama kimsede kalkıp ilk tanışmada anne baba tanıştırayım bu sevgilim ve kendisi dinsiz demez. kişi sevgilisini seçerken ailesinden izin alacak kadar acizse zaten o ilişkiden hayır gelmez. kişilerin neye inandığı yada inanmadığı değil saygılı ve anlayışlı olmasıyla yürünür o yolda.
  7. çok hoş ve faydalı geri dönmüşler hepside, paylaşımınız için teşekkür ederim.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=AZTX0RBlqnM bu olabilir mi?
  9. "NTV’de katıldığı bir programda açıklamalar yapan Milli Eğitim Bakanı Dinçer, 66 aylık çocukların okula başlamasına karşı çıkanlara saldırmayı sürdürürken öğretmen ve öğrenciler arasında ayrım yapmadıklarını ve objektif olduklarını iddia etse de yaşanan olaylar Dinçer’in samimiyetini sorgulatıyor. Ömer Dinçer NTV’de bugün katıldığı bir programda eğitim konusunda kimi açıklamalarda bulundu. 66 aylık çocukların okula gönderilmesine karşı çıkanlara suçlamalarını devam ettiren Dinçer’in açıklamamaları yine şaşırtmadı. 4+4+4’e karşı çıkan Dinçer’e göre KCK’li Milli Eğitim Bakanı Dinçer Akşam Gazetesi’ne verdiği röportajda 66 aylık çocukların okula gönderilmesine karşı çıkanların “PKK ve laikçiler olduğu” yönündeki sözleriyle ilgili konuştu. Açıklamasının farklı yansıtıldığını iddia eden Dinçer, 66 aylık çocukların okula gönderilmesine karşı çıkan sendikanın KCK ile bağlantılı olduğunu iddia ederek, sendikanın gösterdiği tavrın ideolojik olduğunu söyledi." propaganda yapmak için çocuklarıda kullanıyorsunuz ya pes artık diyorum.
  10. Halkın rahatsızlığı, üzüntüsü endişesi kadar hükümette aynı rahatsızlığı duysa onca genç harcanmaz. resmen harcanıyorlar. vatan savunması değil bu birilerinin keyfi savaş oyunu. istikrarsız mezhep kavgalarıyla dolu kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığını sağır sultan duydu ama hükümet nedense hala bu oyundan keyf almakta. kendi ipini çekiyor bence.
  11. Smyma ve hArDaL, inceliğiniz için teşekür ederim. hoş buldum.
  12. Tesadüfen bulduğum sitenizde hayata dair her rengi görünce üye oldum. herkese güzellikler.
  13. Her şeyde bir şeydir ama ben başka bir şeyim. Can Yücel- şeyist
  14. Bakkal mahallenin kalbidir, anılarımızı silmeye çalışıyoorlar. Vantilatörü serbest bırak, dönerse serindir dönmezse hiç serin olmamıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.