Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ColonelZero

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

ColonelZero - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

3

İçerik İtibarınız

  1. Choose your destiny XD
  2. Araziler devletin elinden şahıslara geçiyor ha! Negzel
  3. Büyük bir lider, her türden muhalefeti tek bir kategoriye aitmiş gibi gösterebilendir. "Adolf Hitler" @@karandiu cevabını bildiğin soruları sorma dostum bu şekilde bilgi alış-verişi sağlanmaz
  4. Müdahil olayım Atatürk'ten kişisel olarak nefret edebilecek kişiler o dönemde Atatürk'ün "benim gibi düşünmeyen herkes haindir" düsturu ile topun ağzına koyduğu itibarlarını iki paralık ettiği kişiler ve o kişilerin yakınlarıdır bu kişiler haricinde Atatürk'ten kişisel olarak nefret etmek pek mantıklı değil 75 yıl önce ölmüş bir kişiden söz ediliyor Atatürk'ün sizin şahsınızla bir alıp veremediği olabilir mi? Zannetmiyorum Esas mücadele edilmesi gereken Atatürk üzerine inşa edilen kemalizmdir. Atatürk'ün dindar olması, kindar olması, orucu şarapla açması v.s bu tarz magazinel olaylara girmemek lazım
  5. Demokrasi adına yanlış akp adına doğru bir hamle. Demokrasi adına neden yanlış olduğu konusunda açıklamaya gerek yok sanırım peki akp adına neden doğru bir hamle onu belirtelim ki yanlış anlaşılmalar olmasın öncelikle bu basın organları kendilerini muhalif olarak konumlandırdıkları için muhalefet organlarının rakip parti kongresinde ne işi var diye sormazlar mı adama ? Sorarlar. Demek ki neymiş gazeteler muhaliflik yapma yeri değil haber servis etme yeriymiş, bir gazete eline bir haber geçtiğinde bunu şu parti hakkında nasıl kullanırım, bunu yayımlarsam hangi parti zora düşer/nemalanır, hangi kurum hesap vermek zorunda kalır/aklanır planları içerisinde olmamalıymış. Haberi eline geldiği biçimde yayımlamalıymış (ör.taraf gazetesi balyoz darbe planı) Ben haber alma-verme özgürlüğünden ve etiğinden bunu anlarım.
  6. Uzaylılar saldırdığında arkadaş mı oluruz, yoksa kaçar mıyız? muhtemelen durup savaşırız sonuçta saldırıyorlar değil mi ?
  7. Dinlenesi Shahin & Sepehr tears of fire http://www.youtube.com/watch?v=aUiGyIEDp8Y
  8. Bu tartışma benim açımdan bitmiştir.
  9. Ermeni başbakanı biz hatalıyız demiş, diyebilir. Bende diyorum ki bizde hatalıyız, hemde Ermenilerden daha çok hatalıyız. Ayrıca linkteki belge "Linkte yazılanlar" denilip geçilecek bilgiler değildir. Bildiğimiz veya bildiğimizi varsaydığımız meclis tutanağıdır, tutanaktır yani yazarlar tarafından derlenen bilgiler değil bilginin ta kendisidir. Bu bilgiden yola çıkarak onlarda çetecilik yapıyormuş oh olmuş hak etmişler demek/deyebilmek pkk sebebi ile tüm kürtleri sürelim, yakalım diyen zihniyete ne kadar benziyor farkında mıyız? Aynı tavırlar, aynı söylemler günümüzde bile var bunları gören göz gördüğüne mi inanır, okuduğuna mı?
  10. http://www.tbmm.gov.tr/tutanaklar/TUTANAK/MECMEB/mmbd03ic05c001/mmbd03ic05c001ink011.pdf Buyurun en ciddi kaynak, meclis tutanağı yıl 1918 aydın milletvekili Emanuel Emanuelidi'nin meclise vermiş olduğu soru önergesi okuyunca az çok ne olmuş, kim ölmüş anlaşılabilir(anlamak istenirse tabi).
  11. Münferit olaydan genelleme çıkarmak bence hiç doğru değil. Sevgi her zaman kalmak anlamına gelmez, bazen gitmek, gidebilmektir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.