Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Loneseramoni

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Loneseramoni tarafından postalanan herşey

  1. 1. Site Adı? forum.host.org 2. Site Adresi? http://forum.host.org 3. Sitenin Açıklaması (Sitenin kendi açıklaması sizin değil) Türkçe komünite. 4. Sitenin hizmet verdiği alan / dizin? /index.php Neden Öneriyorsunuz Soruları: 1. Sitenin ekleme kriterlerine göre artıları nedir? İlgi çekici konuların paylaşımları. Seviyeli kullanıcılar ve ortam. Tasarım ve site içi sohbet. 2. Sitenin ekleme kriterlerine gore eksileri nedir? Yeni kurulduğu için fazla içerik barındırmaması 3. Sizce bu sitenin diğer sitelerden (aynı alandaki) farkı nedir? 4. Bu site size neden hitap ediyor veya neden öneriyorsunuz, açık ve net şekilde yazınız? Türkiyedeki forumu forum gibi kullanan sitelerin azlığı, çöp forumların oluşu böyle bir forum açmaya teşvik etti.Sitenin kurucusu olduğum için öneriyorum. 5. Siteyi bir cümle içinde en iyi nasıl anlatabilirsiniz. Parapskoloji ve genel tartışma yapabileceğiniz dostça bir platform.
  2. Türkiyede yüzlerce hatta binlerce aktif forum varken neden forum.host.org'da kullanıcı olacağım? Evet binlerce forum var ancak bu forumların çoğunluğu çöp forum veya forumu forum gibi kullanmayan forumlar yani şöyle ki bir bölüme otomatik bot yapanlar bile var.Otomatik bot internetten başka bir siteden çektiği içeriği forumun o bölümüne kopyala+yapıştır olarak ekliyor.Bu da Türkiye'deki forum kültürünün ne kadar ahmakça olduğunu gösteriyor. Türk forumları genelde forumun kalitesine bakmaz sadece forumun üye sayısına ve başlık sayısına bakar.Bu başlık sayıları yüksek oldukça forum google'da daha çok bulunur ve kullanıcı sayısı artar.Yöneticilerde forumun her köşesine bir reklam sıkıştırır ve kâr yapmayı amaçlar.Ayrıca internete diğer sitelerde zaten mevcut olan içerikleri kopyalayıp yapıştırmak birşey değiştirmez.Örneğin Google'da "astral seyahat" diye arattınız en az 50 tane aynı içeriğin kopyalanmış hali ortaya çıkar.Bizim bu forumdaki amacımız alıntı içerik yapsak dahi bu içerikler hakkında kendi yorumlarımızı sunmak ve başka kullanıcıların yorumlarını dinlemek.Önemli olan budur. Gerçekten forumların çoğunluğu böyle değildir. Ancak gerçek anlamda forum, insanların çeşitli konular açarak veya açılmış konulardan kendilerini ilgilendirenlerine yorum yaparak diğer kullanıcılarla bilgi alışverişinde bulunnmak veya görüş ayrılığı olduğu zaman tartışmaya girerek en doğru görüşe ulaşmaktır.Türkiye'de bu standartta giden bir forumu örnek verirsek o da donanımhaber olmalıdır.Forumuzda her görüşten kullanıcı kendi görüşlerini özgürce yazabilir.Her nekadar görüşlerini tasvip etmesek dahi burada tartışma hakkına sahiptir.Kendi şiir,yazı,düşünce vs. herşeyinizi burada kullanıcıların yorumlarına sunabilir olumlu ve olumsuz eleştiri alabilirsiniz Ayrıca forum seviyesini korumak için seviyesiz ve interneti sadece flört etmek amaçlı kullanan aptal insanları forumumuzdan direk uzaklaştırıyoruz.Bu sayede her yaştan ancak zeki ve seviyeli kullanıcılardan oluşan bir forum oluşturmayı hedefliyoruz. Burada gereksiz ve forum kültürüne uymayan saçma sapan ve yüzlerce bölüm yoktur.Forum.host.org internetteki birçok Türk ve yabancı forum araştırılarak kullanıcıların en çok ilgilendikleri konulardan oluşturulmuştur.Bu saçmalık ve çöp forum sitesinden bir örnek verilirse frmtr.com'dur.Forum.host.org ilginç konular barındırır ve sizin keyifle zaman geçirmenizi ister.Forumda geçirilen zaman sıkıcı ve başlık açmaktan ibaret olmamalı.Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle... Forum.host.org Yönetimi
  3. bu tarz testler gerçekten doğru sonuçlar vermiyor.
  4. Loneseramoni

    KAÇ YIL OLDU ?

    - Kurtlar Vadisi, karakteri Çakır'ın dizide ki ölümünden sonra Türkiye'nin birçok yerinde cenaze namazı kılınalı ve gazetelere başsağlığı ilanları verileli 5 yıl olmuş.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.