Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

erguvena

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    1
  • Katılım

  • Son Ziyaret

erguvena - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. erguvena

    Patates Püresi

    Patates püresinin nesi tartışılacak diyebilirsiniz. Fakat patates püresinin macun gibi bir kıvamı ve ağızda eriyen bir tadı olması için püf noktası sütte haşlamak. Bir çok tarif lezzetli bir püre yapmak için tereyağı, süt ve kaşar eklemeyi öneriyor. Fakat suda haşlanmış patates çoktan içine suyu çekmiş oluyor ve ne eklerseniz ekleyin o lezzeti elde edemiyorsunuz. O nedenle patates püresi yapılırken mutlaka sütte haşlanması gerekiyor. Tarif Linki: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4531&ord=id&asc=DESC
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.