Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

evrensel düşünce

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    109
  • Katılım

  • Son Ziyaret

evrensel düşünce - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Güç kaybeden yüksek yargı, askeriye, candaş medya , seçkinci işdünyası , ve Silivri’yi memnun etmeye çalışan Kılıçdaroğlu, klasik CHP hastalığı olan seçmeni unutma rahasızlığına tutuldu. Seçmen haricinde tüm statükoyu memnun eden bir Milletvekili listesi hazırladı. Bülent Ecevit’i hastane raporuyla tasfiye etmek isteyenlerin , Haberal’ı aday yaptı ama bir hata yaptı. Zonguldak Ecevit’in hatırına ona oy verecekmi? Muhalefetin bir kısmınının derdi barajı aşmak, bir kısmı ise seçim sonrası parti liderliği sorunu yaşamamak adına birilerini memnun etme derdinde!. Erdoğan ise bu seçimi kazanmak için değil, Türkiye’nin gelecek 12 yılı ile birlikte yakın tarihine damgasını vurmak için giriyor. Görünen o ki, seçimin galibi belli,galibin hedefi belli, baraj derdindeki muhalefetin hedefi henüz belli değil. Muhalefet parti liderleri, seçim sonrası partilerinin başında kalabileceklermi, tek dertleri o! Evrensel Düşünce
  2. Bayanım. Müsait bir vaktimde, bulduğumda buraya aktaracağım.
  3. Sizde yeni darbeci videolarını izleyin bakalım neymiş niyetleri, hapse niye girmişler?
  4. Tek bir kitap okuyan, doğruları bulamaz diye güzel bir söz vardır. Aynı kaynaktan, zaman aşımına uğramış bu sözleri aktarıp, doğruyları görmezden gelmeniz art niyetli. Başbakan milli görüş gömleğini çıkarmış ve küresel görüş gömleğini giymiştir. Değişme hakkını kullanmıştır. Değiştiğinde eskilere bakıp " Sen yalan söylüyorsun, gizli niyetin var" diyenin gizli niyetinden şüphe edilir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Ona gizli planlar yapıp alaşağı etmek isteyen darbecilerin iftiralarına karnımız tok.
  5. Bu sözleriniz bayanların maneviyatına müdaheledir beyefendi. Bırakında örtünüp örtünmeyeceğimize biz karar verelim. Siz örtülü bayanları gericilikle suçlama hakkına sahip değilsiniz. Hele bunu 1920'lerden kalma bir ideolojinin ardına sığnıp, dayatma hakkınız hiç yok. Atatürk'ün eşi ve etrafındaki bayanlara bakın hep çarşaflıdır. Örtülü bayanlarda, başı açıklara müdahele etme hakkına sahip değildir. Din ve vicdan özgürlüğü denen bir kavram var.Siz inanmıyorsanız, başkalarına dayatamazssınız.
  6. Tasavvuf alimi Muhyiddin Arabi burçlar hakkında şöyle der:“Dünyada ve cennetlerde oluşan her şey burçların tesirleriyle meydana gelir” İnsanı ve Kainatı kendi isim manalarından oluşturan Allah, Yıldızlarıda kendi isimlerinin manalarından oluşturmuştur ve her yıldız belli enerjiler yayar. O yaydığı enerjiler, önce anne karnında, sonrasında doğum anında kişinin beyninde bir açılım yapar. Buna bilimsel olarak genetik kodlamada diyebiliriz . Tipi, karakteri, kaderi bu kodlarda gizlidir. Gece gündüz, her an ışınsal tesirler altındayız. Bu ışınlar tüm insanlara aynı derecede ulaşır , fakat bazılarının genetiğindeki kodlamadan dolayı belli ışınları alır ve beynindeki belli devreler aktif hale gelerek, kader dediğimiz oluşumun gerçekleşmesini sağlar. Burç veya yıldız tesirlerinin ısbatı insanın kendisi ve yaşanmış olaylardır, tarihtir.
  7. ALLAH ZATIM ÜZRERE TEFEKKÜR ETMEYİNİZ BUYURURKEN, İNSAN BEYNİNİN kavrayamayacağı şeyler olduğunu anlatmak istemiştir. Kendisini İhlas suresiyle tasvir etmiş ve buna iman edilmesini istemiştir. Yani kişi, ben Allahı bir arayayım bakalım, bulursam iman edeceğim deme şansına sahip değildir. Ona önce iman eder, sonrasında onu bulma çalışması yapar. Bulur ise ne ala, bulamıyorsa iman ettiği için, imansızların uğrayacağı cezadan beri kalır. Kainatta hiç bir şey yok iken o vardı. Sonra birden yaratmaya karar verdi. Kendisinin bilinmesini istedi. Ademi yarattı. Hatta bazı tasavvuf ehli; insan aklının kavraması bakımından bir örnek verir ve onun dumanımsı veya bulutumsu bir yapıdayken birden kendindeki gücü keşfettiğini söyler ve bunun bilinmesini istediği için alemi yarattığını söyler. Doğrusunu Allah bilir. Ayetel Kürsi ve İhlas suresi onu anlatır.
  8. Bencede nokta. Allah Allah diyen ordu cami yBOMBALAMAZ deyip, cami bombalama timi kurmaz müslüman, YALAN SÖYLEMEZ.
  9. Siz olası bir gelecekten bahsediyorsunuz, ben şu andan bahsediyorum. Ak Part'nin Laik, Demokratik Cumhuriyete bakış açısı bellidir. Bunu da halka anlatmış ve rağbet görmüştür. Şeriat gelecekte, gizli ajanda varda , falan türünden laflar darbe heveslilerinin uydurduğu bahanelerdir. Laikçilerin içinde bir avuç darbeci mevcut olabileceği gibi, Muhafazakarların içinde de bir avuç, İranvari rejim hayali kuranlar olabilir. Bu eyleme dökülmediği sürece zarasızdır. Eyleme dönüşmek amacı ile gizli örgütler kurmak suçtur. Kaldıki ; Ortadoğu rejimleri Demokrasiye doğru dönüşürken, Ülkemizde ne darbeciye, ne şeriatçiye amaçlarına ulaşacak zaman ve zemin kalmıyor. Her şeye rağmen şeriat tehlikesi var, fala partiye oy vermeyin diyorsanız, halka izah edin bakalım kaç kişi inanacak!!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.