Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

_KaMİKaZe_

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    94
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

_KaMİKaZe_ - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Komşular pek memnun değildir ama evet
  2. Bu ateşi sen attın içime, gel de sen söndür
  3. Gerçekten içinden çıkılmaz bir durum yardım edin lütfen.. Kız arkadaşım nasıl bir hediye ile mutlu olur?
  4. Bunu kurmuştum fakat bilgisayarımı yavaşlattı..
  5. _KaMİKaZe_

    GÜNAYDIN

    Merhaba iyi günler!
  6. 21 Aralık 2012'de %100 Gerçekleşecek Olay 21 Aralık 2012 ile ilgili pek çok teori var ama tek bir şey var o da galaktik hizalanma. Hiçbir bilim adamı bunu reddetmedi sadece hizalanma sonucu bir şeylerin olacağı beklentisi yanlış dediler. Bu konuyu daha iyi anlamak için tarihler ve hizalanmanın fiziksel görüntüsü üzerinde stelerium programıyla çalıştım. Ortaya çıkan sonucu şu: Açıklama kısmına geleyim. Gördüğünüz sarı çizgi gökada düzlemi. Yani samanyolu galaksisinin düzlemi. Kırmızı ise tutulum çizgisi. Yani güneşimizin gökyüzündeki konumu. Bu iki çizgi de yuvarlak ve birbiriyle kesişen iki küme gibi düşünün. Haliyle iki noktada kesişiyorlar. Güneşimiz bundan tam 26550 yıl önce samanyolu galaksisinin diğer merkezinde tutulum çizgisi ile gökada düzlemi çizgisinin kesiştiği noktada bulunmuş. Tam olarak 21 aralık tarihinde o saatte tam merkezde, 20 aralıkta tam merkezde değil. Tarihi 21 aralık 2012 19:30 a getirdiğimde ise bu sefer güneş yine iki çizginin kesiştiği noktada ve tam merkezde. Aynı zamanda gökadanın da merkezinde. Ve başka hiçbir tarihte güneş bu noktalarda bulunmuyor kontrol ettim. (Seri bir şekilde kontrol edilebiliyor yörüngeler belli olduğu için deneyebilirsiniz.) Kısacası 21 Aralık 2012'de döngünün diğer tarafına geleceğiz ve bu bakımdann çok özel bir tarih. 26550 yılda bir olan bir olaya şahitlik edeceğiz. Ne yazık ki o tarihte gökadamız kuzey yarımküreden görülemeyecek gece, güney yarımküreden görülecek ama 21 aralık 2012 günü kuzey yarıımküreden göreceğimiz güneş galaksinin merkeziyle hizzalanmış güneş olacak. Bluebox BBS (Factorx) Alıntıdır.
  7. Elif Şafak - TED Konuşması "Hikaye dinlemek hayal gücümüzü genişletir; onları anlatmak ise kültürel duvarları aşmamızı, farklı deneyimleri kucaklamamızı, başkalarının duygularını hissetmemizi sağlar. Elif Şafak bu yalın fikirden yola çıkarak hikayelerin kimlik politiklarının üstesinden gelebileceğini anlatıyor."
  8. İsim: Elif Şafak: Kurgunun politikası Dizin: Diğer Bütün Videolar Ekleme Tarihi: 29 Ekim 2012 - 13:16 Gönderen: _KaMİKaZe_ Kısa Açıklama: ... Geniş Açıklama: Elif Şafak - TED Konuşması "Hikaye dinlemek hayal gücümüzü genişletir; onları anlatmak ise kültürel duvarları aşmamızı, farklı deneyimleri kucaklamamızı, başkalarının duygularını hissetmemizi sağlar. Elif Şafak bu yalın fikirden yola çıkarak hikayelerin kimlik politiklarının üstesinden gelebileceğini anlatıyor." Video Linki: Videoyu Görüntüle
  9. İtici değil ama inandırıcı bulmam.kesin kadınsal bi taktiktir
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.