Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sosyalist

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    34
  • Katılım

  • Son Ziyaret

sosyalist Hakkında

  • Doğum Günü 07-04-1989

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

Profil Bilgileri

  • İlgi Alanları
    Siyaset,Güncel Olaylar Ve Siyaset Felsefesi

sosyalist - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  2. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  3. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  4. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  5. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  6. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  7. sosyalist doğum gününüz kutlu olsun!

  8. ''cyrano'' ilk kez senle aynı görüşü paylaşıyoruz:) bu memleket bozkurtu gördüde nooldu? bunu yazan arkadaş o dönemde doğru yapılan işleri bi saysın bize bakalım kaça kadar saymayı biliyo onu öğreniriz (üslübum tamamen şakayla karışık bir biçimdedir.. lütfen alınmayın)
  9. sosyalist

    Bu Vatana Nasıl Kıydınız?

    Bu soruna ben yanıt vereyim kısa bir özetle 80 darbesi oldu çünkü bizim masum hükümetimiz işçi öğrenci hareketlerinden rahatsız oldu neden acaba?
  10. Ben sana devrimi istemeyen milyonlar bile olduktan sonra bu kabullendirilir demiştim sende yazında bunu yazmışsın dolayısıyla tartışılacak bir şey kalmadı kendi tezini kendin çürüttün teşekkür ederim
  11. marxsın zıtların birliği teorisi doğrudur ancak marx devrimin, kapitalizmin en güçsüz olduğu ülkede olacağını söylemiştir (zayıf halka teorisi) yazdığımı okumuşsan eğer? orada sanayi devriminin devrimi erkenleştirecek faktörlerden biri olduğunu yazmıştım.. ancak şunu belirtmek isterimki komünizm zaten sanayi devrimlerinin yavaş yavaş boy göstermeye başladığı yıllarda alevlenmiştir bu benm için zaten komünizm öncesi bir tarihtir dolayısıyla marx ilkelerinden bahseden birisi nasıl olurda sanayi devrimleri öncesi yıllardan bahsedebilir.. sanayi devrimi insanları ezer. çinde daha kapitalizm yokken devrim olmuştur dolayısıyla devrim için sanayi devrimi şart değildir. çindeki devrim doğru düzgün olmamıştır diyosun peki sovyetler devrimi emperyalizmin olduğu yıllarda olmasına karşın neden doğru düzgün olmamıştır devrimler şu ana kadar tam bir sonuca ulaşmamıştır çin devrimi senin tezinw bir örnek olamaz çünkü sovyetler de diğer devrimlerde olduğu gibi önceki devrimlerden ders almıştır. unutmaki çin devrimi sovyet devriminden sonra olsaydı daha uzun ömürlü olurdu..
  12. ARKADAŞIM YAZDIKLARINI DÜŞÜNEREK YAZMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM... TÜRKİYE CUMHURİYETİ SOSYALİST BİR DEVLETMİ? HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEKİ SANAYİ DEVRİMİ KAPİTALİZMİ PERÇİNLEMEZMİ? EVET!!!!!!!!!!! SEN İŞSİZLERİ İŞÇİ SINIFINA KOYMUYORSUN HER İŞSİZDE BİR İŞÇİDİR DAHA DOĞRUSU İŞÇİ SINIFINDADIR. FABRİKALAR OLUNCA İŞÇİLER OLACAK İŞÇİ SINIFI ARTACAK MI DİYOSUN LÜTFEN YAZDIKLARINI DÜŞÜNEREK YAZ... (CYRANO) AYRICA DEVRİMİN OLMASI İÇİN SANAYİ DEVRİMİ ŞART DEĞİLDİR. RUSYADAKİ İNSANLAR DAHA SANAYİ TAM GELİŞMEMİŞKEN YANİ PATRONLAR TAM OLARAK GÜÇLÜ DEĞİLKEN BİLE DEVRİMİ YAPMIŞTIR. SANAYİ DEVRİMİ İNSANLARI SOSYALİST DÜŞÜNCEYE YAKLAŞTIRAN UFAK Bİ ETKEN OLABİLİR AMA SANAYİNİN GÜÇLÜ OLDUĞU YERLERDE İNSANLAR EZİLİR!!!!!!
  13. Arkadaşım Necip Fazıl Kısakürek gibi büyük bir şaire bağlanıp türkleri birer dev olarak görmek kendini dev aynasında görmekten başka birşey değildir türk halkı hiç bir zaman esir olmamıştır ancak eğer kendimizi dev aynasında görürsek bu reaksiyonu hızlandırmış oluruz.. Sevgiyle Kal (nazım hikmetide okumanı tavsiye ederim)
  14. BİR TÜRK OLARAK ŞUNA KARŞIYIM TERÖRİST KÜRLER KELİMESİ... BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE RİCA EDİYORUM KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRİN ANLAYIŞINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM... KONUYLA İLGİLİ OLAN TEK YORUMUMDA; ROJ TV NİN PKK YA AİT OLMASI VE BÖLÜCÜ BİR KANAL OLMASIDIR BU KONUDA SİZE BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE KATILIYORUM. SAYGILARIMLA...
  15. Aldığın Sayısal Verilerin Tümü Yanlıştır bu gün meb bakanı hüseyin çelikin de konuk olduğu bi konferansta. hüseyin çelik ukrayna milli eğitim bakanıyla konuşmalarını anlattı ve şöyle dedi: ukrayna meb bakanı ona demişki eski parlak günlerimizi özlüyoruz!!!! sorarım şimdi sana nerde senin bahsettiğin sosyalizme karşı olan milyonlarca kişi?? öyle bi durum olsaydı acaba ülke bu kadar parlak günler geçirirmiydi? Bu arada sosyalist cumhuriyetlerde bu kadar katı bir disiplinin olmasını da (bayrağa karşı çıkma, karşı düşünceye saygı göstermeme) şuna bağlarım sosyalist devletler her zaman çökertilmek istenir dolayısıyla sosyalist cumhuriyetlerde katı bir anlayış olur. Senden bi ricam olucak verdiğin sayısal bilgileri kanıtlara dayanarak ver Çünkü bunların hepsi yanlış bilgilerdir. Eğer kanıt gösterebilirsen sorun yok ama ukrayna meb başkanının hüseyin çelike söylediklerini kulağına küpe et.. Sevgiyle Kal..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.