Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Felicie

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    17
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

Felicie - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Hehe Supermis ama Acaba tatda degisiklik var midir?
  2. Bende de Nutella hastaligi var. Gecen gun 4 yemek kasigi nutella yedim film izlerken. Ayda iki buyuk kavanoz nutella yiyorum. Birde kendimi enerji veriyor diye kandiriyorum Bide sinirlendigimde filan acayip yiyorum, gecen gun 3 metro, 2 paket lays, kinder filan yedim, sonra da pisman olup yine sinirlendim.
  3. Felicie

    Manga Eurovision Şarkısı

    Bence olmak istemedikleri sey olmuslar. Cok kopya cekilmis. Yabanci sarkilarin tarzi var nakarat olayinda.
  4. Ben 3D ve Imax, ikisi bir arada izledim. Muhtesem birseydi.
  5. Bu da bir ihtimal tabiyki
  6. Felicie

    Paranormal Activity

    Korku filmi asiklarina gore ilginc bir film. Ben her zaman derim, korku filmlerinde mantik aramayacaksin Katie ve Micah beraber yasayan genc bir ciftir. Katie cocuklugundan beri bir hayalet ya da cin tarzi biseyle uyku aninda takip edilir. Bu surnaturel olaya sahit olduklari icin Micah eve bicesit el kamerasi yerlestirir. Ve her anlarini ceker. Ilginc seyler olur - sahneler el kamerasi ile cekilmistir bu nedenle " Blair Witch Project" filmini animsatir. Filme ilgili diger ilginc sey ise, filmin farkli uc sonu vardir. Ayrica, kendi dusunceme gore bu filme en iyi korku filmi demelerinin en onemli sebebi cekimlerin amator sekilde yapilmasi. Ve size sanki hersey gercekmis gibi gelmesi. Not : Yanliz izlemeyin Yonetmen : Oren Peli Oyuncular : Katie Featherston, Micah Sloat Senaryo : Oren Peli Sure : 86 dakika Cikis tarihi : 16 octobre 2009 http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
  7. Felicie

    Kilo almak istiyom

    Cok ilginc. Ben kilo alamiyorum diyen kisileri anlayamiyorum. Bundan daha kolay ne olabilir acaba??? Hemen soyleyim, sagliksiz ne varsa yiyin. Bol kalorili seyler yiyin. Beyaz dusmani yani seker un ve bunun gibi seyleri dost belleyin. Tabi dahasi var. Yagi bol tutun. Ayrica korbonhidrati meyveden sebzeden degilde bol bol pirincten ekmekten alin. Ogunleri azaltin, ve tika basa yiyin. Hergun McDonal's'a gidin. Gidecek durumunuz yoksa gece yarisi cips yiyin. Kolayi tuketin, yemekten hemen sonra kahve icin. Az su icin. Metabolizmanizi yavaslatacak ne varsa yapin. Migdenizi buyutun. Spor yapmayin. Evet kisacasi sagliksiz beslenin ve obez olun.... Bu dediklerimi yaparsaniz, kilo almak ve hatta sismanlik garantidir. Ve ayrica Saglikli beslenme, diet, gibi konularda uzmanlasmis biri olarak soylemek istiyorum, "yok ben birini taniyorum ne yese kilo almiyor" gibi seyler dogru degil, cunku guzel bir vucuda sahip olmanin ilk yolu saglikli beslenme ikinci yolu genler ve egzersizdir. Son olarak, eger ideal kilonuza gelmek istiyorsaniz, yukarda saydiklarimi yapmayin derim. Yaparsaniz bence saglinizi bozarsiniz. Beslenmenizi arttirin.
  8. Biensur que je l'ai, il faut suprimer ts les réligion, du coup, on n'en aurait pas un problème... Qu'est-ce que vous dites??
  9. Ok! tu dois faire la mm chose pr les mouton )
  10. Bugun markete gitmistik. Balik reyonunda geziyordum. Suyun icinde midye gordum. Midye delisiyimdirde cok severim. Ama birsey dikkatimi cekti. Uzerinde canli yaziyordu. Emin olmak icin kadina sordum canlilar mi diye. O da tabiyki, dedi. Esime ben bunlari kaynar suya atamam dedim Esimde dert etme yolda olurler. Ama ya icinde bir tanesi bile canli kalirsa. Sonunda dondurulmus aldim Sizede tavsiye ederim.
  11. Siz can alici yerden vurmussunuz Bunlar bence en karisiklar bunlar article indefini'dir. Isimden once kullanilir ve gercegi tanimlayan seyler icin iste Biliyorum acik olamiyorum... Du -- eril sessiz harfden once kullanilir. De l' eril sesli harften once kullanilir. de la -- disi sessiz harfle baslayanlar icin de l' disi sesli harfle baslayanlar icinn des-- disi ya da eril cogul olan hersey icin. Bu arada disi ve erili amlamadiysaniz kullanacaginiz isimin disi mi eril mi oldugu anlamina geliyor. Ornek : il mange du chocolat il - o (erkek) mange - yemek fiili du - eril sessiz harfden once kullanilir. chocolat - cikolata ( eril) Cikolata eril oldugu icin du kullanmak zorundasiniz. Anlasilir oldum mu
  12. Patlican Musakka icin Aslinda patlican musakka yunan mutfagina aittir. Ve benim cok severek yaptigim bir ana yemektir. Arkadasimin tarifine ek yapmak istiyorum. Bilindigi gibi ortaya kiyma ici olmak uzere alti ve ustu kizarilmis patlicanla kapatiriz. Daha sonra ayri bir tavada besamel sosu yapariz. -Ben goz karari yaparim o yuzden miktar vermeyecegim, ancak besamal sosun yapilisini muhakkak internetten bulursunuz. Bir tavada tereyagini kizdirip onu yagla kavuracaksiniz. Daha sonra uzerine soguk sut dokeceksiniz. Kivam koyu olacak, koyulasana kadar karistiracaksiniz. Tuzu ve taze karabiberide eklersiniz. Sosu patlicanin uzerine dokup, yaydirin. Ve uzerine kasar peyniri rendeleyip, kizgin firinda kasarlar kizarana kadar birakin. Ayrica, eger yunan yogurdu bulabilme sansiniz varsa, besamal sos yerine yunan yogurdu da dokebilirsiniz. Afiyet olsun...
  13. Bir keresinde yabanci bir ulkede bir cin lokantasina gitmistik. Monu'de ilgimi ceken bir balik gordum. Garsona baligin pisirilme seklini sordum. Bana karsidaki akvaryumu goruyormusunuz, dedi. Oradan baligi alip kaynar suyun icine atiyoruz dedi. Canli! Hayir dedim ben bunu yiyemem. Cani acir dedim. Adam guldu, siz bilirsiniz dedi. Sizi cok iyi anliyorum. Tavsiyem birdahaki sefere esiniz karidesi marketten alsin, hem pisirilmesi daha kolay.
  14. Durust olmak gerekirse ben bu filmden hic birsey anlamadim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.