Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tonbalik

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

tonbalik - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. 10 Ekim'de gerçekleşecek olan 2. elemenin detayları kesinleşti. İlk önce Kadıköy'de gerçekleşeceği duyurulan elemenin planlarında gerçekleşen değişiklik sebebiyle, 10 Ekim'de gerçekleşecek olan elemenin Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'de gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. PointBlank'in yapımcısı Nfinity Games'in sponsorluğunda gerçekleşecek olan elemelerde stand kuracak olan Nfinity Games, standa gelerek PointBlank'e üye olan herkese PointBlank T-Shirt'ü, PointBlank DVD'si, ve bir bedava içecek hediye edecek. Ayrı eten hediye sponsorumuz olarak 2. elemede Shop4Gamers ve Khan Gaming elemeden çıkan takımlara sürpriz ödüller dağıtacak. Bu hafta DreamHack elemesine katılan tüm takımlar ayrıca Adeks'ten 1 günlük bedava internet kullanım hakkı kazanacak. Kayıt için -http://dreamhack.oyunguru.com/-adresini kullanabilirsiniz.
  2. Son düzenlediği etkinlikle Silkroad hayranlarını sevindiren Joymax Türkiye, 3 Nisan tarihinde Beşiktaş Adeks Internet Cafe'de düzenleyeceği yeni etkinlikle bir kere daha Silkroadcuları ödül yağmuruna tutacak. Yüksek katılımın beklendiği etkinlikte birbirinden zevkli birçok yarışma yapılacak. 1v1 ve 2v2 PvP yarışmalarının yapılacağı etkinliklerde, kazananlara PSP, taşınabilir HDDler, 2+1 hoparlör setleri, IPod shuffle, ve Silkroad silk gibi ödüllerin verilecek olmasının yanı sıra, etkinliğe gelen ilk 50 kişi Orijinal Silkroad Online bardağı kazanacak. Sürülerce Silkroad posterinin ve takviminin de dağıtılacağı organizasyon sabah saat 11:00'da başlayacak. Tarih: 3 Nisan Pazar Mekan: Beşiktaş Adeks Internet Cafe Ödüller 1 Adet IPod Shuffle 2 Adet Sony PSP 2 Adet 2+1 Hoparlör 3 Adet WD 1TB HDD Yüzlerce Silkroad Silk! Gelen ilk 50 kişiye SRO bardağı Onlarca SRO takvimi ve posteri Katılmak için katılacak olan herkesin kayıt formu doldurması zorunludur. -http://www.oyunguru.com/silkroadkayit.php- Ayrıca Joymax Türkiye yeni çıkacak olan client sürümünün CD olarak sadece Nisan ayındaki Free2Play dergisi ile ücretsiz olarak verilerek alınabileceğini duyurdu. Yeni sürümü download etmek istemeyen kullanıcılar Free2Play dergisini alarak CD'ye sahip olabilirler
  3. Daha önce Kingston'ın sponsorluğuyla bir CS 1.6 turnuvası düzenleyen Adeks, bu sefer CoD2 hayranlarını sevindirerek son teknoloji ürünlerini CoD2'nin en iyi takımlarına ödül olarak sunuyor. Son olarak sömestr tatilinde 24 takımın katıldığı turnuvanın ardından şenlenen CoD2 camiası, bu turnuvada verilecek olan inanılmaz Kingston ürünleri ile ilk kez Adeks tarafından bu kadar büyük ödül dağıtılan bir turnuvaya sahne olacak. Büyük çekişmenin gerçekleşeceği tahmin edilen turnuvada toplam 24 slot bulunuyor. Ödüller Turnuvada ilk 3 sırayı alan takımlar şu ödülleri kazanacak; 5 Adet Kingston 2GB 1333 MHz DDR3 NON-ECC CL7 DIM (2x1GB) 1 Adet Kingston SNV125-S2BD 64GB SSDNow +V Kingston SSDNow +V incelemesi için buraya tıklayınız Turnuva bilgileri Tarih: 28 Mart 2010 - Pazar Mekan: Beşiktaş Adeks Internet Cafe Başlangıç saati: 11:00 Katılım ücreti: 100 TL Slot: 24 takım -Turnuvada maçlar alt katta canlı olarak yayınlanacaktır -Turnuvada XFire Broadcast aktif olacak, ve internet üzerinden yayın yapılacaktır. Turnuva kayıt formu için buraya tıklayınız Turnuvaya kayıt formu doldurmayan takımlar katılamaz
  4. Silkroad’un Türkçe kullanıcı desteği açıldı. Kısa bir süre önce Türkçe dil desteği ekleyerek Türklerin oyuna olan ilgisine güzel bir biçimde cevap veren Joymax, şimdi de Destek kısmına Türkçe sorun bildirme seçeneği ekleyerek Türk oyunculara tam destek vermeye başladı. Silkroad resmi sitesine gidip ana sayfadaki Destek bölümünden İletişim Desteği seçeneğini seçip “Type Content” butonuna tıklayarak Joymax’e sorunlarınız, şikayetleriniz, ve diğer her türlü konuda mesaj atabilirsiniz. Türkçe bölümünde 2 Türk çalışan ve sorunları hızlıca çözmeye çalışan Joymax Türkçe Destek Ekibi, en geç 3-4 gün içerisinde sorunlarınızı çözümlemeye çalışacaktır. Ayrıca Silkroad 9 Mart – 6 Nisan arasında düzenlenecek olan etkinlikle oyunculara MacBook, IPod touch, PSP, çeşitli itemlar, 500 Silk, ve 10.000 exp kazanma şansı verecek. Bu etkinliğin ayrıntılı bilgilerini de Silkroad resmi sitesinde bulabilirsiniz.
  5. Mart’ın ortasında, Legend 5: Heroes of Alexandria (Aleksandria Kahramanları) güncellenecek! Level limiti 110’a çıkartılacak. Geniş item güncellemeleri gelecek. Çok güçlü 11. sınıf itemlar Aleksandria Kahramanları için güncellenecek. Set itemları tanıtılacak. Farklı sınıflardaki Genel/Nadir itemlar tek bir Seal içinde birleşecek. Silkroad Online’ın içerisindeki en öncelikli party playing instance dungeon’ı Tomb of Pharoh olacak. Sadece Level 100 ve üzeri karakterler girebilecek. Unique’ler kesildiğinde, karakterler Set itemları ile takas etmek üzere rastgele altın kazanacaklar. Tüm item Mall’ları geliştirilecek. Tüm Alchemy geliştirilecek. Daha detaylı bilgi için lütfen www.silkroadonline.net adresini ziyaret edin. Legend 5 güncellemesi hakkındaki tanıtım videosunu ve tüm bilgileri bu adreste bulabilirsiniz.
  6. Arkadaşlar yurtdışında DreamHack diye bir organizasyon var, insanlar kendi bilgisayarlarını çok büyük bir alana götürüp 3-4 gün boyunca orada birbirleriyle oyun oynuyorlar orada yaşıyorlar yatma alanı falan var ve hatta 10000’den fazla bilgisayar toplayarak Guinness rekorlar kitabına girmiş bu etkinlik. Acaba Türkiye’de böyle bir şey olsa nasıl olurdu var mı bir düşünceniz? Tabi herhalde bu kadar büyük olmaz ama ben şahsen gitmek isterdim ve bunu görünce diğer insanların da düşüncelerini merak ettim. DreamHack'den birkaç fotoğraf:
  7. tonbalik

    Yeni Yıl Meni Yıl

    Nice meni yıllara
  8. 21 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'nin ev sahipliği yaptığı Silkroad Online Launch Party sona erdi. 60'dan fazla katılımcıyla gerçekleşen, ve Kore'den gelen Joymax yetkililerinin de hazır bulunduğu organizasyonda bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Silkroad Online'a Türkçe dil desteği eklenmesinin yanı sıra, yeni açılan Türk sunucusu Malazgirt'in de tanıtımını yapmak üzere düzenlenen Silkroad Online Launch Party'de 1e1 PvP yarışmaları, 2v2 PvP yarışmaları, soru-cevap yarışmaları, ve ödüllü çekilişler gerçekleşti. PSP, iPod Shuffle, orijinal oyun, Silkroad Tişörtü gibi ödüllerin yanı sıra, özel olarak getirilen Silkroad el ısıtıcıları ve Joymax çalar saatleri de büyük bir ilgiyle karşılandı. Silkroad'un Türkçe olması büyük ses getirirken, ilk Türk sunucusunun açılması, Türk oyuncuların yoğun ilgisiyle sonuçlandı ve Malazgirt sunucusu açıldığı günden bu yana tam doluluk oranıyla popüler sunucuların arasında kendine yer etti. Organizasyon fotoğrafları:
  9. Arkadaşlar aldığım duyuma göre bot sorununa çözüm geliyor! Silkroad'un yapımcısı olan Joymax şu an yeni bir program üzerinde çalışıyormuş ve bu program sayesinde serverlara botla girilemeyecek. Bu çözüm hem oyunda hızlı level atlamayı zorlaştıracak hem de servera girme problemini çözmede büyük bir adım atılmış olacak. Joymax, çalıştığından tamamen emin olmak için bunu hemen duyurmak istemiyormuş, ama bir şekilde bu sorunu halledeceklerine ve serverlara girişi kolaylaştıracaklarına eminim. Zaten geçen hafta web sitelerinde de botlarla ilgili bir duyuru yayınlamışlardı ve bot kullanımına karşı olduklarını, buna bir an önce çözüm aradıklarını belirtmişlerdi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.