ayrıca acaip sinirlendim bana bulasmayın artık kapiş üzeriz birbirimizi bos yere
patates kızartması ve ketcap istiyorum uleynnn
ayrıca acaip sinirlendim bana bulasmayın artık kapiş üzeriz birbirimizi bos yere
ölümüm olurrr salınıptaa gidişin kirpiğin kazar kabrimi patates kızartmammmmm
hakaten bende fena acıktım yaw evde yiyecek bişi yok havyardan baska
pasta mı canım pasta cekti cilekli
Bol susamlı,hafif yanık,çıtır çıtır bir simit.Yanında şöyle demli bir çay ve güzel bir dilim tam yağlı ezine peyniri..
canın kekte ıster şimdi senın ama gece gece yapamam sonra sözum olsun ayoll
patates kızartması ve ketcap istiyorum uleynnn ayrıca acaip sinirlendim bana bulasmayın artık kapiş üzeriz birbirimizi bos yere canın kekte ıster şimdi senın ama gece gece yapamam sonra sözum olsun ayoll Banada yaparmısın meyveli biliyorsun gündüz gece farketmez istediğin zaman yapabilirsin ama içine sevgini katmayı unutma birazda gıcıklığından katarsan tam süper olur kapiş anladın sen onu Sen kek yapacanda biz yiyecez okadar uzun yaşamam ben kapiş ne ya yeni bi yiyecekmi yoksam üff canım kapiş çekti tez kapiş bulun getirin bana
çikolatalı kek....
seftali suyu
Banada yaparmısın meyveli biliyorsun gündüz gece farketmez istediğin zaman yapabilirsin ama içine sevgini katmayı unutma birazda gıcıklığından katarsan tam süper olur kapiş anladın sen onu Sen kek yapacanda biz yiyecez okadar uzun yaşamam ben evet yapıcam kek,üzümlü deil dankek,yok danakekmıydı
kurutulmuş meyve
dondurma.......
Kahwe çekmişti..
Yaptım..içiyorum..ohh miss gibi
- Canım ne çektin ?
- Hiçbir şey - Hayret
kaynanam severmıs tam kahvenın ustune gelmısım
Banada yaparmısın meyveli biliyorsun gündüz gece farketmez istediğin zaman yapabilirsin ama içine sevgini katmayı unutma birazda gıcıklığından katarsan tam süper olur kapiş anladın sen onu Sen kek yapacanda biz yiyecez okadar uzun yaşamam ben nasıldı afıyet olsun bakalım,gece gece oldu ama gece gunduz farketmez demişsin zaten. hanimiş dil:
cıkofte ve rakı cektı sedelına cıkofte yapta yıyek gı
anam şimdide çiğköfteyemı sardın eyvahhh
yok yaw sadece bugunluk canım ıstedı
zeynep sen rakıyı getır ama ıcme
bızım burda 50 metre ılerde var
5 tanesını kullanıyorum dıgerlerını saklamaya basladım.henuz 3 tane oldu 12 tane yapıp ceyızıme saklıcam
ooooooo çeyize bak 12 tane bira bardağı kesin sende bu bira bardaklarının kardeşleri olan likör,tekila,viski bardakları da mevcuttur sarap ve rakı bardaklarınıda eklersen tam olacak gece gulunce ses cok gıdıyo mıılet uyanmasın dıye galıba
evet ya, bide içkiyi bırakmamışmıydı bu?
jön, bardak takımı tamamsa sana kız istemeye gidelim o zaman... kızında meze takımı vardır kesin. benim canım tuzlu kurabiye çekti Frozen neredesin bana kurabiye yap canem...
abla ben ıckıyı anca mezarda bırakırım
askerden geleyım bende evlıler takımına katılayım artık
Allah uzun ömürler versin...
şimdi ben iyi bişeymi dilemiş oldum bu gidişle sen askerden gelemeyeceksin, çünkü gidemeyeceksin
abla keske hıc olmesem hep ıcsem ne gusel olurdu
abla yarın dılekce yazacam ya benı kasımda askere alın yoksa ben yurtdusuna gıdecem dıyıp rest cekecem.umarım bu restı yerler de benı askere alırlar
Ya niye üzülüyorsun ölüpte cennete gidersen orada şarabın en hası varmış...
hayırlısı olsun diliyorum... bence bu resti yerler,
abla omer hayyamın dedıgı gıbı ben coktan cennetlık olmusum o zaman
keske asker kacagı olsaydım sımdıye 3 aylık askerdım
abla ben asıl tarıhı askerde yazacam
valla orada olup seni izlemek isterdim
neyse sen anılarını gelince bizimle paylaşırsın yazdığın tarihi okumak hakkımızdır.
anılarımı bır kıtapta toplayıp para kazanmayı dusunuyorum abla.burda yazamam kıtabımdan alırsınız
saka yaw gelınce askerlık anılarım dıye bı baslık acacam zaten
bişi dicem jön varmı biri
keske bırı olsa
çiğdem çarşamba görüşürüz ha arzu sana döndüm rana pardon canım bekletiyorum
yok yaw ole olmuyo hepsıne aynı hattı verırmıyım
tamam zaten 3 ayrı telden aynı anda konuştuunu varsayıyorum
benım 1 tane telefonum var
|