Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
anaksasis
ALINTI(frozen @ Jul 11 2007, 04:37 PM) Geri Git Bul
oldukça uzun bir zamandır sigarasızım wacko.gif ..ve bekliyorum... angry.gif şu an hayatımdaki en önemli adam kapıcımız.. wassat.gif w00t.gif nerde kaldı bu yaaaa dry.gif

çok şirinsin frozen ve doğalsın
yazışmalarınız çok eğelenceli biggrin.gif
AÇA
susaLIM LÜTFENNNNNN laugh.gif hişşşşt bi kedinin feryatları isimli bi film çevirmek istiyorum. senaristim gece aplam,hadi bi başrol verde biraz para kazanim nolarrrrrrr sad.gif crying.gif w00t.gif

seviyom kız ben seni hug.gif yalakalık olarak algılama rica edicem grin.gif
anaksasis
ALINTI(frozen @ Jul 11 2007, 04:37 PM) Geri Git Bul
oldukça uzun bir zamandır sigarasızım wacko.gif ..ve bekliyorum... angry.gif şu an hayatımdaki en önemli adam kapıcımız.. wassat.gif w00t.gif nerde kaldı bu yaaaa dry.gif

yazışmalarınız çok eğlenceli biggrin.gif
Gece Yağmuru
Çekirgem emin ol yalakalık olarak algılamadım sleep.gif Zaten algılamış olsaydım senden ii yalaka olardı diye düşünürdüm huh.gif w00t.gif laugh.gif

Çekirgem bir kedinin böğürmeleri olsa olar mı huh.gif Zira çok ses getirecektir kanımca w00t.gif laugh.gif
frozen
ALINTI(Gece Yağmuru @ Jul 11 2007, 06:25 AM) Geri Git Bul
Mesut'a noldu Frosencim huh.gif w00t.gif

yedekte gecem shifty.gif çaktırma whistling.gif w00t.gif

ALINTI(anaksasis @ Jul 11 2007, 06:27 AM) Geri Git Bul
yazışmalarınız çok eğelenceli biggrin.gif

teşekkür ederim anaksasis clover.gif gördünüzmü kızlar değer bilen başka oluyo canem w00t.gif
Gece Yağmuru
Frosencim sende böyle avutuyon kendini demi huh.gif Yasssık çok üsülüyom bu kısın haline crying.gif İçim parçalanıyor w00t.gif laugh.gif
frozen
kızım bana ne üzülüyon getlost.gif kelin ilacı olsaaaaaaa whistling.gif geçicek canem üzülme.. w00t.gif
Gece Yağmuru
Efet geçecek frosencim üsülme olar mı huh.gif Ah yasssıkk iyice gitti devreler huh.gif sad.gif dry.gif w00t.gif laugh.gif
anaksasis
ALINTI(frozen @ Jul 11 2007, 05:32 PM) Geri Git Bul
yedekte gecem shifty.gif çaktırma whistling.gif w00t.gif
teşekkür ederim anaksasis clover.gif gördünüzmü kızlar değer bilen başka oluyo canem w00t.gif

asıl ben teşekürederim halden anlarız kıss ee nede olsa benimde hayatımda tek erkek müdürüm onu bile erkek olarak göremiyorum biggrin.gif
frozen
huh.gif ben ondan bahsediyom..yani olmaz bu kadar güzel bi yürek wacko.gif laugh.gif hala bana üzülüyo w00t.gif canem ya hug.gif
frozen
ALINTI(anaksasis @ Jul 11 2007, 06:41 AM) Geri Git Bul
asıl ben teşekürederim halden anlarız kıss ee nede olsa benimde hayatımda tek erkek müdürüm onu bile erkek olarak göremiyorum biggrin.gif

haa blink.gif wacko.gif sende bir bakış açısı bozukluğu var zannımca anaksasis..bırak şu taunusa laf yetiştirmeyi.. whistling.gif görüşün açılsın.. w00t.gif
Gece Yağmuru
Frosen rot balans yap güselim sad.gif Olmadı resetle kendini kıs w00t.gif laugh.gif
frozen
düşünmüyoda değilim ha shaun.gif bi reset iyi gelecek zannımca.. wassat.gif w00t.gif virüsüm olarak sanada yazık olacak emme whistling.gif w00t.gif
Gece Yağmuru
laugh.gif

Frosencim sen servise ver cnm uğraşma laugh.gif hug.gif
frozen
düşünceli virüsüm benim.. crying.gif ağlattın bak.. ne virüsler var görüyonuzmu düşman başına..w00t.gif hug.gif
anaksasis
ALINTI(frozen @ Jul 11 2007, 05:46 PM) Geri Git Bul
haa blink.gif wacko.gif sende bir bakış açısı bozukluğu var zannımca anaksasis..bırak şu taunusa laf yetiştirmeyi.. whistling.gif görüşün açılsın.. w00t.gif

Aslında takılmazdımda bayanlar hakkında bu kadar konuşulmaz ki kıss massallah beyimiz hem yapıyor hemde ; ne kim yaptı sizsiniz 10kişiden hoşlanan edebiyatı yapıyor napıyım
savunma makanizması unsure.gif sohbetiniz güzel valla kanımca doyulmuyor.
doyulmuyordedimde benim canımda 1,5 adana yanında ayran çekti (biri yersem doymamda ) biggrin.gif
ERBAY
canım acayip derecede içli köfte ardından adana dürüm finaldede künefe çekti... wacko.gif
LilaC
ALINTI(ERBAY @ Jul 11 2007, 11:15 AM) Geri Git Bul
canım acayip derecede içli köfte ardından adana dürüm finaldede künefe çekti... wacko.gif

Senin canın öteki tarafa bi yolculuk çekmişşşş laugh.gif laugh.gif
ERBAY
abüsüüü bu saydıklarım atıştırma benim içün sen esas mönüyü bilmiyon...tongue.gif
ipek
clover.gif Künefe olsa da yesek clover.gif
kleo
ALINTI(ipek @ Jul 13 2007, 01:14 AM) Geri Git Bul
clover.gif Künefe olsa da yesek clover.gif

keşke olsa... blushing.gif
ya iki kilo daha vermişim...artık vermek istemiyom.....künefe dondurmalı olsa keşke....... sleep.gif
LeylaM
Kleo bir kere de şuraya künefe yazma kıss,aklıma getiriyon closedeyes.gif tongue.gif
kleo
suç ipek'in.... blush.gif o hatırlattı.....benim en sevdiğim tatlı..aklıma düştü gece rüyama girecek tongue.gif
ipek
clover.gif künefe rüyalarıma giriyo yok mu
LeylaM
bugün fazla kaçırdığım tatlı yüzünden canım künefe istemiyor,dilediğiniz gibi yazabilirsiniz tongue.gif
kleo
benimde canım bişey istemiyor.....künefe bile... wacko.gif
LeylaM
nooldu bize..bu iyi mi,kötü mü huh.gif
kleo
canım bence bizi künefe yemeye kimse götürmeyeceği için canımız küstü........ whistling.gif
egzorsist
canım kavun istedi şöle soğuk tarafından smile.gif
dream1907
şöyle bir profitrol olsada yesek kapı çalsa biri getirse cool.gif
LeylaM
soda online2long.gif
kleo
canım karpuz peynir istedi....şimdi yiyom....
çok fasla kesmişim karpuzu...... sleep.gif
egzorsist
bari söleme canımız çekti sad.gif
kleo

aslında bende yiyemedim..boğazımdan geçmedi......boşuna kesmişim....
RA_dya
iki gündür canım fena halde mantı istiyo...
Senyour
Kaymaklı Künefe unsure.gif

jön
bugun babam geldı annem bana ne gondermemıskı.bı tek puaca yapmasını solemısıtım.dolma yapmıs sarma yapmıs puacayı saymıyorum bıle sıkma ve borekte gondermıs bana bunlar 1 ay yeter canım cekınce gıdıp yerım laugh.gif
RA_dya
ohh afiyet olsun ablacım.İyide 1 ay yetecek kadarsa dondurucuya koy bari bozulmasınlar sweatingbullets.gif
jön
tsk ederım ablacım koydum bıle dondurucuya smile.gif cıkardımmı dısarı sıcaktan 5 dk ta cozulur zaten laugh.gif
*NATALIA*
Elma Şekeri sad.gif
yesilsu
canım şarap istiyoo sad.gif
*NATALIA*
Çekirdeksiz üzüm sad.gif
LilaC
ALINTI(*NATALIA* @ Aug 10 2007, 04:41 AM) Geri Git Bul
Çekirdeksiz üzüm sad.gif

Kıss sen bize gelsene..bizde asma asma çekirdeksz üzüm var ama doğru düzgün yiyen yok biggrin.gif
Buyur gel hadi bekliom biggrin.gif
*NATALIA*
Sahi mi kııss grin.gif Yenmes mi o biggrin.gif
diloş
mantı..mantı..mantı.. wacko.gif
LilaC
ALINTI(*NATALIA* @ Aug 10 2007, 05:21 AM) Geri Git Bul
Sahi mi kııss grin.gif Yenmes mi o biggrin.gif

Sahi kıss istersen yanında incir de var biggrin.gif taze taze biggrin.gif
zeinep
benimde canım buz istiyo yaw w00t.gif
*NATALIA*
Yok incir sevmem biggrin.gif
göçmen kızı
yaf valla pizza,kola,cips istiorummmmmmm ama kim çıkıcak dışarı sad.gif
jön
votka ıstedı ama bıra ıcecem cunku evde bıra var shifty.gif votka yok sad.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.