Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
kleo
sanırım kuzu eti dendi....saçta kavurup, küçük ekmeklere dürüm yapıyorlar....soğanla falan......
LeylaM
tamam o zaman olabilir,teşekkürler rolleyes.gif
zeyynepp
evet saçta oluyoo dürüm bide limon sıktıkmı ohhh tamam valla biggrin.gif
kleo
mersinde çok güzel ciğer şiş yapıyorlardı.....
minik soğanlarla beraber şişe takıyorlar bikeresinde yemiştim ..
başka hiçbiryerde o kadar güzel yapıldığını görmedim.....
zeyynepp
mersinli arkadaşlar der tantuniyi mersinde yersen başka hiç bi yerde yiyemezsin derler
jön
mersıne cok gıtım ama hıc tantunısını yemedım laugh.gif onunden bıle gecmedım tongue.gif
kleo
bence ye..jön...ciğerci bahattinde birde ciğer ye....üstüne birde kerebiç tatlısı........
ya......sonunda benimde canım çekti....... w00t.gif
zeyynepp
tongue.gif tongue.gif yeseydin jön yoksam sen vejeteryanmısın biggrin.gif biggrin.gif
jön
durun ben daha adana kebabını yenı yenı yemeye basladım laugh.gif
sebzeyle beslenın saglıklı smile.gif ama alkol alınca hıc bı saglık falan kalmıyo laugh.gif
ipek
clover.gif güzel bi lahmacun bir de ayran peşinden künefe olsa bu saat te gider clover.gif
egzorsist
çay ve soda smile.gif
ipek
clover.gif Bu havada dondurma da iyi gider clover.gif
frozen
dürüm olsada yesek sweatingbullets.gif ..canım çekti valla whistling.gif
egzorsist
yapta bizde yiyelim o vakit huh.gif hımm yoksa yapamazmısın ki ? w00t.gif
jön
sole bı turk kahvesı olsa benım aklımı basımdan alsa laugh.gif tongue.gif
egzorsist
ne gereği var şimdi kahvenin jön devil.gif ne güzel bulmuşken kafayı neden ayılasınki w00t.gif
frozen
valla beyler zannımca evlerinizde mutfak işlevini gören bir odanız var w00t.gif
jön
oyle deme egzo yaa kahve cok yarayıslı bısı laugh.gif :Pvala frozen ben mutfagı benım odaya tasıdım bı hortumla su cekersem tam olacak laugh.gif laugh.gif
egzorsist
eline yapışır demi yapıversen çocuğa bir kahve devil.gif tamam yapma biz yaparız hem senden iyi yapacağımda kesin w00t.gif
ipek
clover.gif size işkembe çorbası ısmarlayım isterseniz clover.gif
frozen
w00t.gif

jön zannımca sen o işide halledersin yakında wassat.gif w00t.gif
jön
sorcerer.gif kahve gelıyo galıba stuart.gif laugh.gif
ben almayayım ıskembe corbası smile.gif hıc cımedım zaten laugh.gif
jön
frozen aklımdan gecmıyo deıl hanı laugh.gif pc yı balkona tasıyacaktım kablo yetmedı sad.gif
egzorsist

al kardeşim sen iç bunu, buda bizim dayanışmamaız olsun kadınlara karşı clover.gif w00t.gif
frozen
bende istiyommmmmm crying.gif
egzorsist
bi zahmet canım evde mutfak ihtiyaçları için bulunan odaya gidiver w00t.gif
jön
tsk ederım egzo elıne saglık smile.gif yandakı lokumun bı tanesını frozen yıyebılır laugh.gif tongue.gif
egzorsist
iki dakkada sattın sende ahmet devil.gif yapmayacaktın bunu sad.gif demek frozen yesin he devil.gif
frozen
bide centilmen olucaksınız glare.gif
egzorsist
yok kimseye bişey bundan sonra devil.gif
jön
kahveyı vermemıstım kı egzo ufacık bı lokum parcası tongue.gif tamam bulasıgı frozen yıkasın o zaman laugh.gif
egzorsist
banane hepsini ver artık sad.gif
frozen
blink.gif wacko.gif sıvışmak lazım w00t.gif
jön
ben sıvıstım bıle tongue.gif laugh.gif ıyı geceler hepınıze turned.gif
egzocum ben kotu bıse yapmadımkı kahvenın yanındakı lokumu paylasıma actım onuda frozen kaptı hemen whistling.gif laugh.gif
frozen
pes vallahi laugh.gif
egzorsist
bak bu erkek dayanışması işte w00t.gif zorakide olsa clover.gif
frozen
oldukça uzun bir zamandır sigarasızım wacko.gif ..ve bekliyorum... angry.gif şu an hayatımdaki en önemli adam kapıcımız.. wassat.gif w00t.gif nerde kaldı bu yaaaa dry.gif
Gece Yağmuru
Abla bu marka sigara kalmamış tütün sarsak diyorum huh.gif w00t.gif laugh.gif
frozen
oda olur canem acale et.. sweatingbullets.gif w00t.gif
Gece Yağmuru
O zaman sen şu tütünleri al abla sara dur ben bi yerden filtre bulup geleyim w00t.gif laugh.gif
AÇA
bundan böyle herşey ayrıııı
yatak ayrıııııı
döşek ayrıııııı

izelin yeni şarkısı
süper dimi smile.gif

ayrıca zıkkım için emiii getlost.gif w00t.gif
frozen
hadi be laughing.gif direk yemeyi düşünüyom zati..zahmet etme... wassat.gif w00t.gif
Gece Yağmuru
Saol cnm sende zıkkım iç emi dry.gif w00t.gif laugh.gif
AÇA
içmeyin şu zıkkımı demedim mi ? tuğba ekinci dinleyin aman yarabbi ölcem w00t.gif
Gece Yağmuru
Ha sigara içip ölmüşsün ha Tuğba ekinciyi dinleyip ölmüşsün sleep.gif İkiside aynı şey nasıl olsa w00t.gif laugh.gif
AÇA
hiçte bile tuğba ekinci daha büyük bi işkence onun için istiyorum ki tuğbayı dinleyin w00t.gif laugh.gif
Gece Yağmuru
Yuk o kadarda mazoşist değilim kanımca huh.gif w00t.gif laugh.gif
kleo
ALINTI(AÇA @ Jul 11 2007, 05:13 PM) Geri Git Bul
hiçte bile tuğba ekinci daha büyük bi işkence onun için istiyorum ki tuğbayı dinleyin w00t.gif laugh.gif

sana süt vermiştim niye almadın bakem..... mad.gif almazsan canın tuğba da çeker aysel de.... laugh.gif
ekşimiştir artıkın..... sleep.gif
frozen
didişmeyiniz efendim cool.gif sigaram ve ben bahtiyarız.. w00t.gif
Gece Yağmuru
Mesut'a noldu Frosencim huh.gif w00t.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.