Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
sedelina
çok açım.leyla sana börek dıyebılırmıyım w00t.gif
LeylaM
ben de..hep bana hep bana olmaz,benim de lahmacunum yok,hiç olmadı,sana diyebilir miyim w00t.gif
sedelina
antepmı olsun laughing.gif
LeylaM
he,mümkünse az acılı ,börek patatesli mi?grin.gif
sedelina
evet patateslı kız içimi okuyosun w00t.gif
LeylaM
yanında da çay,yok yok ayran mı olsa..aç açın halinden anlarmış biggrin.gif
sedelina
yanında bişe olmasada olur açım aççççççççççççççç crying.gif
LeylaM
bana ekmek diyebilirsin w00t.gif ben hem açım hem susuz crying.gif
sedelina
ayrıca senı yıyebılırmıyım de w00t.gif
egzorsist
poaça ve çay smile.gif
ERBAY
hamsi ızgara
diloş
ALINTI(ERBAY @ Jun 19 2007, 01:19 AM) Geri Git Bul
hamsi ızgara

evet uşağum..olsa da yesek..mangalda şöyle cızır cızır.. wub.gif ama mevsimi geçmedimi hamsinin.. huh.gif
ERBAY
geçtiği için canım çekiyo zaten bu hasret beni öldürecek....biggrin.gif biz şimdilik kiremitte alabaluk'la idare edelim...tongue.gif

diloş
alabalık pek sevmem gerçi ama bu görüntü insabı resmen mest ediyor.. rolleyes.gif kiremitte olan herbişeyi seviyorum..hele kiremitte tavuk çeşitleri..kiremitte köfte..bana bişeyler oluyor.. wacko.gif yemeğe çıkmam lazım.. laugh.gif
ERBAY
e hadi afiyet olsun sana biggrin.gif aman kiremitide yeme tongue.gif
diloş
getlost.gif wassat.gif grin.gif
RA_dya
Bugün sıkıntıdan midem çöp tenekesi gibi.Ne bulursam indirdim mideye.Artık canım bişey çekmese iyi olur sad.gif
ipek
clover.gif Bu saatte sıcak bir çorba gider ama kim yapacak ben bilmemki clover.gif
Senyour
ALINTI(ipek @ Jun 22 2007, 12:39 AM) Geri Git Bul
clover.gif Bu saatte sıcak bir çorba gider ama kim yapacak ben bilmemki clover.gif

annemde bana mercimek corbası yollamıstı var iki kase daha ipek istermisn smile.gif
ipek
clover.gif mercimek corbasını da çok severim annemizin eline koluna sağlık ellerinden öperim clover.gif
Senyour
allah razı olsun ipek smile.gif

LeylaM
turşu..bir de zedanın imzasındaki sandviçi w00t.gif
Senyour
ALINTI(LeylaM @ Jun 22 2007, 12:54 AM) Geri Git Bul
turşu..bir de zedanın imzasındaki sandviçi w00t.gif

ya leylam o sadıwic özerime zimmetli ben sana soguk sandvic yapsam smile.gif
ipek
clover.gif benim imzandaki sandavicden de canım cekti ne olcak şimdi clover.gif
Senyour
ALINTI(ipek @ Jun 22 2007, 01:05 AM) Geri Git Bul
clover.gif benim imzandaki sandavicden de canım cekti ne olcak şimdi clover.gif

annesi ve babası beni susih yapar eger onu size verirsem smile.gif
ipek
clover.gif benim avatarımdaki delikanlı torunum olur gerçekten onu hic kimseyle paylaşmam clover.gif
iLyAdA
peynirli künefe istiyorum... unsure.gif
ERBAY
ahucum menemen nerde kaldı yoksa tek başınamı yedin... mad.gif
diloş
daha neler uşağum..sensiz boğazımdan geçer mi..? hug.gif herbişeyi hazır..sen gelmeden hazırladım..ee kaç yumurta kıralım üstüne..? wub.gif ben bol yumurtalı severim ya sen..? smile.gif köy ekmeğini unutmadın di mi..? unsure.gif
ERBAY
bende bol severim ama sarısını şöle 30- 35 tane kır bizi anca keser biggrin.gif ekmeği unuturmuyum hiç baksana şunlara wub.gif wacko.gif

LilaC
Ayıp olmuyor mu böle menemenn ekmekler flnnn.. sleep.gif aranızda diet yapanlar olabilirrr stuart.gif

diloş
wacko.gif
sıcak ekmek kokusu.. wub.gif varmıdır bundan güzel bir koku..bende öyle düşünüp bir koli yumurta aldım zati.. laugh.gif bizi anca keser.. tongue.gif bende yumurtanın beyazını severim..bak,kavga etmiyciiz demek.. smile.gif

pekala..ver bakalım şurdan yumurtaları sırayla.. biggrin.gif
ERBAY
diyet yaparken kendini ödüllendirme günü diye bişi var biggrin.gif o diyet yapanlara söyle bugün kendilerini ödüllendirme günü ilan etsinler tongue.gif
ERBAY
ALINTI(diloş @ Jun 28 2007, 01:22 PM) Geri Git Bul
wacko.gif
sıcak ekmek kokusu.. wub.gif varmıdır bundan güzel bir koku..bende öyle düşünüp bir koli yumurta aldım zati.. laugh.gif bizi anca keser.. tongue.gif bende yumurtanın beyazını severim..bak,kavga etmiyciiz demek.. smile.gif

pekala..ver bakalım şurdan yumurtaları sırayla.. biggrin.gif

al bakalım ahucum yumurtayıda altın yumurtlayan tavuk çiftliğinden almışsın galiba biggrin.gif hadi bi an evvel başlıyalım yemeğe wacko.gif
LilaC
O güne daha çok war bi dahaki sefere artıkk.. smile.gif
ERBAY
olurmu hiç valla bırakmam hatırım için bi lokma alacan...biggrin.gif
diloş
tabi tabi Lilac'cım daha çoook var o güne.. shifty.gif bir kişiyi ekarte ettik sus hiç sesini çıkarma uşağum.. whistling.gif

altın yumurtayı saklayalım..dar günümüzde kullanırız.. laugh.gif

valla yumurtalar pişmek üzere dostlarım..hadi geçin bakalım masaya yavaş yavaş.. wacko.gif
ERBAY
ya ALLAH BİSMİLLAH... wacko.gif

LilaC
ALINTI(ERBAY @ Jun 28 2007, 02:29 AM) Geri Git Bul
olurmu hiç valla bırakmam hatırım için bi lokma alacan... biggrin.gif

Abücüm saolasın ama ben iradeli bi insanım benim hakkımı da sen ye biggrin.gif hatta çaktırmadan diloşun tabağından da çal laugh.gif

ALINTI(diloş @ Jun 28 2007, 02:31 AM) Geri Git Bul
tabi tabi Lilac'cım daha çoook var o güne.. shifty.gif bir kişiyi ekarte ettik sus hiç sesini çıkarma uşağum.. whistling.gif

Demek laf olsun die davet etmiştiniz diloş hanım sleep.gif gelmiyycem zaten sizin olsun bütün yumurtaların beyazları tongue.gif
LeylaM
ahh diyet miyet yapmıyorum ben nefiss görünüyor wacko.gif az önce kahvaltı yapan birinin bile canı çeker valla whistling.gif elinize sağlık
diloş
wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Leylam geçen seferki mangal partisi gibi olmasın sonumuz..atıl kurt.. w00t.gif
ERBAY
ALINTI(LilaC @ Jun 28 2007, 01:35 PM) Geri Git Bul
Abücüm saolasın ama ben iradeli bi insanım benim hakkımı da sen ye biggrin.gif hatta çaktırmadan diloşun tabağından da çal laugh.gif
Demek laf olsun die davet etmiştiniz diloş hanım sleep.gif gelmiyycem zaten sizin olsun bütün yumurtaların beyazları tongue.gif

iradeli'de menemen yenmiyomu unsure.gif laugh.gif valla bende trabzonluyum bizim orda herkes çok sever menemeni... wub.gif laugh.gif
LilaC
ALINTI(ERBAY @ Jun 28 2007, 02:37 AM) Geri Git Bul
iradeli'de menemen yenmiyomu unsure.gif laugh.gif valla bende trabzonluyum bizim orda herkes çok sever menemeni... wub.gif laugh.gif

yok biz bilmeyiz menemen fln biz bi Menemeni biliriz ama o da yenmiyor tabi.. tongue.gif gerçi siz onu da yersiniz laugh.gif
LeylaM
gözümüz dönmüş bizim Diloşum,bu tabak yetmeyecek gibi gözüküyor wacko.gif laugh.gif
diloş
ALINTI(LilaC @ Jun 28 2007, 02:35 AM) Geri Git Bul
Abücüm saolasın ama ben iradeli bi insanım benim hakkımı da sen ye hatta çaktırmadan diloşun tabağından da çal
Demek laf olsun die davet etmiştiniz diloş hanım gelmiyycem zaten sizin olsun bütün yumurtaların beyazları

yok valla niye laf olsun diye olsun..otursaydın.. whistling.gif laugh.gif

ALINTI(LeylaM @ Jun 28 2007, 02:36 AM) Geri Git Bul
ahh diyet miyet yapmıyorum ben nefiss görünüyor az önce kahvaltı yapan birinin bile canı çeker valla elinize sağlık

canımıniçi konuşmakla vakit kaybetme..saniyeler aleyhimize işliyor..menemenin yarısından çoğunu uşağum şeridine yükledi bile..baksana nefes almadan yiyo.. huh.gif w00t.gif
ERBAY
ALINTI(LilaC @ Jun 28 2007, 01:39 PM) Geri Git Bul
yok biz bilmeyiz menemen fln biz bi Menemeni biliriz ama o da yenmiyor tabi.. tongue.gif gerçi siz onu da yersiniz laugh.gif

evet biz onuda yeriz... wacko.gif ahucum benim tarafımı taciz ediyosun mad.gif zaten kesmicek bu beni galiba dalmıyım kaşıkla şimdi sizin taraflara ona göre sleep.gif tongue.gif
diloş
uşağum sen sarıları bizim önümüzde diye pideni bandırıp bandırıp şeridine yüklemedinmi.. getlost.gif bizim tarafımız diye bişey kalmadı anlıyacağın.. laugh.gif senin taraftaki beyazlarda benim ona göre.. biggrin.gif
LeylaM
doymadım wacko.gif son lokma kavgasına başlayalım mı? tongue.gif
diloş
kavga edilecek bir son lokma kaldıysa tabi.. getlost.gif o son lokmayıda çekirdek babam yuttu.. unsure.gif gördüğün gibi rehavet çöktüğü için üstüne hiç sesi çıkmıyor.. laugh.gif
uşağum soda istermisin..hazemettirir.. biggrin.gif
ERBAY
ALINTI(diloş @ Jun 28 2007, 01:54 PM) Geri Git Bul
uşağum sen sarıları bizim önümüzde diye pideni bandırıp bandırıp şeridine yüklemedinmi.. getlost.gif bizim tarafımız diye bişey kalmadı anlıyacağın.. laugh.gif senin taraftaki beyazlarda benim ona göre.. biggrin.gif

ahucum beyazda sana çok yakışıyo biggrin.gif al ye afiyet olsun smile.gif

ALINTI(LeylaM @ Jun 28 2007, 02:01 PM) Geri Git Bul
doymadım wacko.gif son lokma kavgasına başlayalım mı? tongue.gif

son lokma kalmadı ki kavgası olsun ama ben düşündüm ki siz fazla yiyemediniz bende kalan yumurtalardan bişi hazırlardım size hadi yiyin gari biggrin.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.