sedelina
19-06-2007, 02:30
çok açım.leyla sana börek dıyebılırmıyım
ben de..hep bana hep bana olmaz,benim de lahmacunum yok,hiç olmadı,sana diyebilir miyim
sedelina
19-06-2007, 02:35
antepmı olsun
he,mümkünse az acılı ,börek patatesli mi?
sedelina
19-06-2007, 02:39
evet patateslı kız içimi okuyosun
yanında da çay,yok yok ayran mı olsa..aç açın halinden anlarmış
sedelina
19-06-2007, 02:50
yanında bişe olmasada olur açım aççççççççççççççç
bana ekmek diyebilirsin ben hem açım hem susuz
sedelina
19-06-2007, 02:57
ayrıca senı yıyebılırmıyım de
egzorsist
19-06-2007, 08:01
poaça ve çay
ALINTI(ERBAY @ Jun 19 2007, 01:19 AM)  hamsi ızgara evet uşağum..olsa da yesek..mangalda şöyle cızır cızır.. ama mevsimi geçmedimi hamsinin..
geçtiği için canım çekiyo zaten bu hasret beni öldürecek....  biz şimdilik kiremitte alabaluk'la idare edelim... 
alabalık pek sevmem gerçi ama bu görüntü insabı resmen mest ediyor.. kiremitte olan herbişeyi seviyorum..hele kiremitte tavuk çeşitleri..kiremitte köfte..bana bişeyler oluyor.. yemeğe çıkmam lazım..
e hadi afiyet olsun sana  aman kiremitide yeme
Bugün sıkıntıdan midem çöp tenekesi gibi.Ne bulursam indirdim mideye.Artık canım bişey çekmese iyi olur
 Bu saatte sıcak bir çorba gider ama kim yapacak ben bilmemki
Senyour
21-06-2007, 23:47
ALINTI(ipek @ Jun 22 2007, 12:39 AM)   Bu saatte sıcak bir çorba gider ama kim yapacak ben bilmemki  annemde bana mercimek corbası yollamıstı var iki kase daha ipek istermisn
 mercimek corbasını da çok severim annemizin eline koluna sağlık ellerinden öperim
Senyour
21-06-2007, 23:52
allah razı olsun ipek
turşu..bir de zedanın imzasındaki sandviçi
Senyour
21-06-2007, 23:59
ALINTI(LeylaM @ Jun 22 2007, 12:54 AM)  turşu..bir de zedanın imzasındaki sandviçi  ya leylam o sadıwic özerime zimmetli ben sana soguk sandvic yapsam
 benim imzandaki sandavicden de canım cekti ne olcak şimdi
Senyour
22-06-2007, 00:07
ALINTI(ipek @ Jun 22 2007, 01:05 AM)   benim imzandaki sandavicden de canım cekti ne olcak şimdi  annesi ve babası beni susih yapar eger onu size verirsem
 benim avatarımdaki delikanlı torunum olur gerçekten onu hic kimseyle paylaşmam
peynirli künefe istiyorum...
ahucum menemen nerde kaldı yoksa tek başınamı yedin...
daha neler uşağum..sensiz boğazımdan geçer mi..? herbişeyi hazır..sen gelmeden hazırladım..ee kaç yumurta kıralım üstüne..? ben bol yumurtalı severim ya sen..? köy ekmeğini unutmadın di mi..?
Ayıp olmuyor mu böle menemenn ekmekler flnnn..  aranızda diet yapanlar olabilirrr
sıcak ekmek kokusu.. varmıdır bundan güzel bir koku..bende öyle düşünüp bir koli yumurta aldım zati.. bizi anca keser.. bende yumurtanın beyazını severim..bak,kavga etmiyciiz demek..
pekala..ver bakalım şurdan yumurtaları sırayla..
diyet yaparken kendini ödüllendirme günü diye bişi var  o diyet yapanlara söyle bugün kendilerini ödüllendirme günü ilan etsinler
O güne daha çok war bi dahaki sefere artıkk..
olurmu hiç valla bırakmam hatırım için bi lokma alacan...
tabi tabi Lilac'cım daha çoook var o güne.. bir kişiyi ekarte ettik sus hiç sesini çıkarma uşağum..
altın yumurtayı saklayalım..dar günümüzde kullanırız..
valla yumurtalar pişmek üzere dostlarım..hadi geçin bakalım masaya yavaş yavaş..
ya ALLAH BİSMİLLAH...
ALINTI(ERBAY @ Jun 28 2007, 02:29 AM)  olurmu hiç valla bırakmam hatırım için bi lokma alacan...  Abücüm saolasın ama ben iradeli bi insanım benim hakkımı da sen ye  hatta çaktırmadan diloşun tabağından da çal ALINTI(diloş @ Jun 28 2007, 02:31 AM)  tabi tabi Lilac'cım daha çoook var o güne.. bir kişiyi ekarte ettik sus hiç sesini çıkarma uşağum..
Demek laf olsun die davet etmiştiniz diloş hanım  gelmiyycem zaten sizin olsun bütün yumurtaların beyazları
ahh diyet miyet yapmıyorum ben nefiss görünüyor  az önce kahvaltı yapan birinin bile canı çeker valla  elinize sağlık
Leylam geçen seferki mangal partisi gibi olmasın sonumuz..atıl kurt..
ALINTI(LilaC @ Jun 28 2007, 01:35 PM)  Abücüm saolasın ama ben iradeli bi insanım benim hakkımı da sen ye  hatta çaktırmadan diloşun tabağından da çal Demek laf olsun die davet etmiştiniz diloş hanım  gelmiyycem zaten sizin olsun bütün yumurtaların beyazları  iradeli'de menemen yenmiyomu  valla bende trabzonluyum bizim orda herkes çok sever menemeni...
ALINTI(ERBAY @ Jun 28 2007, 02:37 AM)  yok biz bilmeyiz menemen fln biz bi Menemeni biliriz ama o da yenmiyor tabi..  gerçi siz onu da yersiniz
gözümüz dönmüş bizim Diloşum,bu tabak yetmeyecek gibi gözüküyor
ALINTI(LilaC @ Jun 28 2007, 02:35 AM)  Abücüm saolasın ama ben iradeli bi insanım benim hakkımı da sen ye hatta çaktırmadan diloşun tabağından da çal Demek laf olsun die davet etmiştiniz diloş hanım gelmiyycem zaten sizin olsun bütün yumurtaların beyazları yok valla niye laf olsun diye olsun..otursaydın.. ALINTI(LeylaM @ Jun 28 2007, 02:36 AM)  ahh diyet miyet yapmıyorum ben nefiss görünüyor az önce kahvaltı yapan birinin bile canı çeker valla elinize sağlık canımıniçi konuşmakla vakit kaybetme..saniyeler aleyhimize işliyor..menemenin yarısından çoğunu uşağum şeridine yükledi bile..baksana nefes almadan yiyo..
ALINTI(LilaC @ Jun 28 2007, 01:39 PM)  yok biz bilmeyiz menemen fln biz bi Menemeni biliriz ama o da yenmiyor tabi..  gerçi siz onu da yersiniz  evet biz onuda yeriz...  ahucum benim tarafımı taciz ediyosun  zaten kesmicek bu beni galiba dalmıyım kaşıkla şimdi sizin taraflara ona göre
uşağum sen sarıları bizim önümüzde diye pideni bandırıp bandırıp şeridine yüklemedinmi.. bizim tarafımız diye bişey kalmadı anlıyacağın.. senin taraftaki beyazlarda benim ona göre..
doymadım son lokma kavgasına başlayalım mı?
kavga edilecek bir son lokma kaldıysa tabi.. o son lokmayıda çekirdek babam yuttu.. gördüğün gibi rehavet çöktüğü için üstüne hiç sesi çıkmıyor..  uşağum soda istermisin..hazemettirir..
|
|